Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009
Naapurit löysivät Xiufengin hengettömänä sängystään, joten päävammasta kärsineen naisen pääteltiin menehtyneen nukkuessaan.

- Yritin vaikka kuinka tökkiä häntä hereille ja kutsuin häntä nimeltä, mutta ei mitään reaktiota. Tunsin, että jokin oli vialla, joten kokeilin hengittääkö hän. Hän oli mennyttä, mutta ruumis ei kylmettynyt, kuvaili isoäidin luona päivittäin vieraillut henkilö.

Perinteiden mukaan isoäiti laitettiin arkkuun makaamaan, ja vieraita ja sukulaisia ryhdyttiin odottamaan paikalle tuomaan viimeisiä terveisiään. Päivää ennen hautajaisia Xiufengin ruumis oli kuitenkin kadonnut arkusta.

- Olimme kauhuissamme ja pyysimme välittömästi naapureita apuun.

Kuolleeksi luultu mummo löydettiin lopulta istumasta jakkaralta omasta keittiöstään. Kuusi päivää arkussa olivat pitäneet huolen siitä, että naista oli ruvennut hiukomaan. Kokkailut olivat keittiössä täydessä käynnissä.

- Nukuin pitkän aikaa. Heräämisen jälkeen minulla oli niin kova nälkä, joten halusin valmistaa jotain syötävää. Jouduin työntämään arkun kantta pitkän aikaa, jotta pääsin kiipeämään ylös, kuului Xiufengin kommentti verkkosivusto Orangen mukaan.

Sairaalan mukaan nainen koki "keinotekoisen kuoleman". Tilassa ihminen ei hengitä, mutta hänen kehonsa säilyy lämpimänä.

http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/20 ... 6_hu.shtml
miten on mahdollista olla hengittämättä 6 päivää ja sen jälkeen herätä vaan kokkailemaan?

[size=50:v2stclou]Vaihdoin otsikon, koska alkuperäinen ei mahtunut kokonaan esille. Ja koska Pääsiäinenkin on taas tulossa. Jos et ole tyytyväinen uuteen, ilmoita, niin muokkaillaan lisää. Alkuperäinen oli: "vanhus kiipesi ylös arkustaan kuusi päivää kuolemansa jälkee" - Phony -[/size:v2stclou]

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Kommentit (3)

Ei tietenkään voi ola hengittämättä kuutta päivää, ei edes paljon yli kymmentä minuuttia, koska aivot vaurioutuvat hapen puutteessa jo muutamassa minuutissa. Aika saattaa olla pidempi jos kehon lämpötila on kovin alhainen.

Katatonisessa tilassa hengitys voi olla hyvin hidasta ja lähes huomaamatonta. Tuskin tuossa tapauksessa lääkäri on kuolemaa todennut, jos tuo nyt on totta. Onhan näitä ruumishuomeellakin heränneitä silloin tällöin.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009

vaikka kuinka kovasti yritän hengittää hitaasti ja huomaamattomasti niin kämmen tuntee kyllä hengityksen, kun sen suun lähelle laittaa. ihmeellinen tapaus kerrassaan, tai sitten lehtijuttu on pelkkää paskaa ja perinteistä median huomiohakuisuutta.

toinen vaihtoehto olisi laittaa peili suun eteen ja katsoa höyrystyykö. en jaksa uskoa tuohon, että ihminen tungetaan arkkuun sen perusteella, että joku dementoitunut ja vajaasti ympäristöään tarkkaileva ihminen toteaa kuolleeksi.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Onhan näitä ollut paljonkin tapauksia joissa joku on julistettu kuolleeksi sairaalassa ja viety ruumishuoneelle. Siellä sitten heränneet. Luulisi ainakin tuollaisissa tapauksissa vähän tutkitun ensin, mutta on noita.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat