Seuraa 
Viestejä6665

Tänään on tasa-arvon päivä. Muistakaa kohdella kaikkia tasa-arvoisesti. Jos ette tiedä miten se tapahtuu, niin tuossa mallia:

http://www.hs.fi/fingerpori/1135248222616

  • ylös 2
  • alas 0

Kommentit (13)

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Tuppu L 2.0
Ei tasa-arvokaan päivänä saa tietekään unohtaa postitiivista syrjimistä.

Nöyryys jos mikä on sivistyksen merkki. Se että pitää itseään muita alenpiarvoisena, niin siihen ei kaikki pysty.
Aloitit hyvin tämän suomalaisten syyllistämisviikon. Syyllistäminen alkoi YLE:ssä jo aamukuudelta. Suvaitsevuuden nimissä ehdotettiin muun muassa internetin kieltämistä, jotta tiedonvälitys olisi paremmin suvaitsevaisten kontrolloitavissa.
Haluan myös omalta osaltani syyllistää kaikkia palstalaisia, mutta mietin vielä oikeaa termiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Ettei hakemasi sana olisi raakalaismainen heteroevoluutio. On myös hyvä pitää hiljainen hetki ihmiskaupan uhreille, naishenkilöille joiden veroton tuntipalkka on alle sata euroa. Täytyy vielä tiedustella lisää mahdollisesti hakemaasi termiä aurinkoisesta SeTasta.

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Nyt alkava rasisminvastainen viikko muistuttaa etnisestä syrjinnästä:

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2012/03/r ... 39383.html

Tämän vuoksi on tärkeää muistaa, että Suomen tasavalta on jo saanut EU-tuomioistuimelta tuomion koskien etnistä syrjintää maassamme:

EU-tuomioistuimen päätös

Näillä perusteilla yhteisöjen tuomioistuin (viides jaosto) on ratkaissut asian seuraavasti:

1)
Suomen tasavalta on jättänyt täyttämättä sille direktiivin mukaan kuuluvat velvoitteet, koska se ei ole antanut määräajassa rodusta tai etnisestä alkuperästä riippumattoman yhdenvertaisen kohtelun periaatteen täytäntöönpanosta 29 päivänä kesäkuuta 2000 annetun neuvoston direktiivin 2000/43/EY noudattamisen edellyttämiä lakeja, asetuksia ja hallinnollisia määräyksiä Ahvenanmaan maakunnan osalta.

2)
Suomen tasavalta velvoitetaan korvaamaan oikeudenkäyntikulut.

Kanna siis kortesi kekoon ja tee kaikkesi, jotta tuomiossa kuvattu etninen syrjintä loppuisi!

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Suomi taitaa olla myös niitä harvoija maita, joissa on virallisesti mielipidevankeja. Joka vuosi Suomessa tuomitaan sopimusten vastaisesti ihmisiä (miehiä) vankilaan, koska he eivät osallistu armeijaan. Samoin Suomi on harvoja maita, jossa poliisi saa itse päättää kotietsinnöistä, eikä niiden aiheellisuudesta (aiheettomuudesta) voi valittaa. Suomessa kotetsintäluvan sijaan pelkkää tutkinnanjohtajan sana on riittävä peruste poliisien suorittamalle kotietsinnälle. Suomi on oikein EU-tuomioistuimen kanta-asiakas ihmisoikeuksien loukkauksissa, asukasmäärään suhteutettuna taisi olla ihan siellä kärkipäässä. Suomessa on yhdet Euroopan huonoimmat ihmisoikeudet. Kyllähän se toki meille sopii hyvin, kun autokantakin on Euroopan toiseksi vanhinta.

Oho
Seuraa 
Viestejä2004
Tuppu L 2.0
Suomi taitaa olla myös niitä harvoija maita, joissa on virallisesti mielipidevankeja. Joka vuosi Suomessa tuomitaan sopimusten vastaisesti ihmisiä (miehiä) vankilaan, koska he eivät osallistu armeijaan.Aha... no tuota totaalit eivät joudu vankilaan mielipiteensä, tai mielipiteen julkituonnin, vaan sen kieltäytymisen takia. Asevelvollisuus on kuitenkin laissa määrätty kansalaisvelvollisuus ja rinnastuu aika hyvin vaikka esmes verovelvollisuuteen.

Pitäisikö veronmaksusta saada vapautus vetoammalla veronmaksun kieltävään eettiseen vakaumukseen? Moinen vakaumus voisi yllätäen materiasoitua suunnilleen 100%:iin veronmaksajista.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä40545
Tuppu L 2.0
Suomi taitaa olla myös niitä harvoija maita, joissa on virallisesti mielipidevankeja. Joka vuosi Suomessa tuomitaan sopimusten vastaisesti ihmisiä (miehiä) vankilaan, koska he eivät osallistu armeijaan.Heille tarjotaan vaihtoehtoina armeijaa (myös asetonta palvelusta), siviilipalvelusta ja vapautusta terveydellisistä syistä. Ei se vankeuden syy ole mielipide armeijasta vaan kansalaisvelvollisuudesta kieltäytyminen. Jos sille linjalle lähdetään, niin silloin joka vanki voisi kitistä mielipidevankeudesta - heidän mielipiteensä vain sattuu olemaan erilainen kuin vallitseva lainsäädäntö, jonka noudattaminen on myös kansalaisvelvollisuus.

Ymmärtäisin valitukset, jos linnaan tosiaan joutuisi siitä, että sanoo armeijan olevan paska paikka. Mutta kun ei. Sellaiset ohjataan hienovaraisesti lääkärin kautta kotiin. Ei linnaan.

Samoin Suomi on harvoja maita, jossa poliisi saa itse päättää kotietsinnöistä, eikä niiden aiheellisuudesta (aiheettomuudesta) voi valittaa.Tämä on sitten todellinen ongelma.

Neutroni
Tuppu L 2.0
Samoin Suomi on harvoja maita, jossa poliisi saa itse päättää kotietsinnöistä, eikä niiden aiheellisuudesta (aiheettomuudesta) voi valittaa.Tämä on sitten todellinen ongelma.En näkisi tuota ongelmaksi. Toki oikeuksia voi väärinkäyttää, mutta saahan poliisi ihan itse myös pidättää ihmisen ja ottaa kuulusteltavaksi. Kotietsintään on kuitenkin hyvä saada lupa nopeasti sekä säännökset myös siinä on. Eikä poliisi tuosta vain voi suorittaa kotietsintää mihin haluaa, kun siltä tuntuu. Myös pakkokeinolaissa on säännökset.

Kanteluja voi tehdä ja niitä tehdäänkin aika paljon vuositasolla. Turhankin paljon, sanoisin minä. Ei hyvä tarkoitus pyhitä keinoja, mutta kukin saa miettiä onko poliisi vain kiusallaan käynyt tekemässä kotietsinnän. MUTU sanoisi tämän olevan todella harvinaista. Kyllä Suomen poliisi on parhaimpia maailmassa mitä tulee harkintakykyyn ja toimintatapoihin.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Kotietsinnän suoritustavasta voi toki nykyään jo kannella, mutta kotietsinnän perusteista ei voi vieläkään. Onhan se jo kiva, ettei poliisi enää voi mutaisilla kengillä tulla repimään kaappeja kumoon ja jättää kertomatta siitä kotietsinnän kohteelle. Poliisit kuitenkin vieläkin aukovat tyhjiä arpoja, aivan viattomien ihmisten asuntoihin. Ilmeisesti tekevät jopa puhtaita varmistuskäyntejäkin, kun voivat omantunnon mukaan niitä tehdä. Tarpeeksi huonoihin väleihin joutuu jonkun poliisin kanssa, niin oikeassa asemassa olevalla poliisilla on jopa mahdollisuus alata vainoamaan tiettyä ihmistä. Suomessa virkamiehet nyt ovat muutenkin niin toisiaan suojelevia, että ei poliisi saa alaikäisen raiskauksestakaan paljon mitään rangaistusta, jos nyt ylipäätänsä edes saa tuomiota. Pahinta on juuri liian sinisilmäinen suhtautuinen virkamiehiin, se nimenomaan mahdollistaa väärinkäytökset. Ei uniformu kenestäkään sen parempaa ihmistä tee. Itsekin muistan kuinka junissa tarjottiin tupakkaa, kun oli armeijan vaatteet päällä. Vallalla on taipumus sokaista ihmisen moraalin.

Ei sikäli, Suomessa taitaa olla poliisien moraali hyvällä tasolla. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sama pätisi jokaisen poliisin kohdalla. Perimäisenä syyä taitaa olla suomalaisten melko litteä auktoriteettikäsitys, täällä ei paljoa herroitella ihmisiä, kuten muualla päin maailmaa on tapana. Suomessa voidaan melkein jopa presidentille puhua kuin kaverille. Mielestäni se on hienointa Suomessa, luo hyvän yhteisöllisyyden tunteen.

Tumppu2 onkin seuraava Suomen kouluampuja, jonka toimia kannattaisikin poliisin seurata. Kotietsintä pystyyn vaan

Tuppu L 2.0
Tarpeeksi huonoihin väleihin joutuu jonkun poliisin kanssa, niin oikeassa asemassa olevalla poliisilla on jopa mahdollisuus alata vainoamaan tiettyä ihmistä.Minä itse hämmästelen suuresti sitä, että millaiset elämäntavat ihmisellä on, jos poliiseista alkaa tulla niinkin arkisia tuttuja, että pystyy havaitsemaan kotietsintöjen olevan huvin vuoksi tehtyjä?

Shriek
Tuppu L 2.0
Tarpeeksi huonoihin väleihin joutuu jonkun poliisin kanssa, niin oikeassa asemassa olevalla poliisilla on jopa mahdollisuus alata vainoamaan tiettyä ihmistä.Minä itse hämmästelen suuresti sitä, että millaiset elämäntavat ihmisellä on, jos poliiseista alkaa tulla niinkin arkisia tuttuja, että pystyy havaitsemaan kotietsintöjen olevan huvin vuoksi tehtyjä?No muuta vaikka Tampereelle ja ala käyttää värikkäitä vaatteita, ole tummaihoinen tai kasvata rastat, niin saat varmasti ainakin 2 kotietsintää vuodessa pelkästään yhdellä näistä ominaisuuksista. Tämä tosin vain jos erehdyt poistumaan kotoasi..

Itse en voi kun nauraa makeasti ihmisten naiiviudelle virkamiesten suhteen. Ihan kuin lain yläpuolelle nostaminen ei houkuttelisi ihmistä kuin ihmistä väärinkäyttämään asemaansa. Etenkin kun se oikeus annetaan ihmisryhmälle, jota kontrollointi- ja väkivaltafetissit näyttävät houkuttelevan normaalikansalaista enemmän.
Paras poliisi on Robocop, joka tekee niin kuin käsketään. Jos mitään rajoituksia oikeuksille ei ole, menee touhu yhtä naurettavaksi, kuin esimerkiksi on Suomessa mennyt. Omasta mielestäni yksi päivä oikeissa töissä ilman tuloksia on parempi, kuin kymmenen mutu-kotietsintää ilman mitään yhteiskuntarauhaa lisäävää tulosta. Usein juurikin päin vastoin.

Kukkaruukut, lyijykynät, voiveitset, vesilasit ja maustepussit ovat sitten muuten laittomia, jos poliisivirkailija näin päättää. Käyvät hyvin myös kotietsinnän perusteista. Ei tästä ihan yksin poliisia voi kuitenkaan syyttä. Lainlaatijatkin voisivat joskus vierailla oman peräaukkonsa ulkopuolella. Se taas vaatii sitä, että harmoninen lampaiden määyntä värähtelee eri tasolla susien pyöriessä lauman keskellä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat