Seuraa 
Viestejä45973

"Brittisotilaat pieksivät Irakin teinejä" ( TV )

Mikä on motiivina tällaisten uutisten,totta tai ei, julkaiseminen
juuri nyt, kun ääri-islamistit hyppivät raivona jo ennestään ???

Ensi viikolla taas biljoona rättipäätä ulvoo tukka putkella ....

Kuka, mitä, missä, milloin haluaa tätä ?

( henkilökohtaisesti minulla ei ole mitään sitä vastaan, että "Nokian
nuoriso-ohjaajaa" käytetään kurin palautukseen, valitettavan
harvoin meillä. Kun nuo rahankerjääjät parisen vuotta sitten
puhelimitse yhtenään halusivat rahaa "aseman lapsille", eli noille
parimetrisille somalinroikaleille, jotka ryöstivät, raiskasivat ja
hakkasivat siellä ihmisiä, tapasin vastata, että kiitos, minulla on
jo lahja "aseman lapsille" , alumiininen pesäpallomaila autoni
takakontissa .... pääsin eroon puheluista aika äkkiä .. )

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (16)

Uuno Turhapuro-elokuvien Riitta Väisänenkin näyttelee paremmin,
kuin videolla olevat sotilaat.

Rättipäiden propagandaa.

Tämä(kin) paljastunee kuuluvaksi samaan sarjaan "raiskauskuvien" ja Al-Durran tapauksen kanssa.

Vaan arvatkaapa, tiedotetaanko asiasta muslimimaissa, kun filminpätkät varmistuvat feikiksi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen kieltämättä aika huolestunut maailman tilasta... Kaikki tuntuu olevan menossa päin p-ttä yhtä aikaa: ympäristö, kansojen suhteet, lännen maahanmuuttajien suhteet alkuperäisväestöön... Ainoa ilonaihe on tieteen monet edistyaskeleet viime vuosina!

Islamin ääriaineksen piirissä usko johonkin suureen yleiseen sotaan lännen ja islamin välillä tuntuu elävän vahvana. Ja kyseessä on nimenomaan joidenkin islamilaisten valtioiden virallinen politiikka: ei lähes lukutaidoton, sensuurin pussissa pitämä rahvas muutoin älyäisi mennä kadulle riehumaan juuri tiettyyn aikaan. Eikö teitä koskaan ihmetytä, miksi monet terroristit tiedetään Saudi-Arabian rahoittamiksi (ei todellakaan esim. Al-Qaidalla ole yksinään varoja laajaan toimintaan), mutta asiasta ollaan aina oltu kuin kusi sukassa? Siksikö, että kyseessä on kuitenkin Profeetan synnyinseudut? Vai pelkästään siksi, että se on suurin öljyntuottaja? Saudi-Arabian hallintojärjestelmä ainakin on yksi maailman diktatuureista/oligarkioista, ja siellä on paljon köyhiä joille uskonto on ainoa tarkoitus ja lohtu.

Andúril
Tämä(kin) paljastunee kuuluvaksi samaan sarjaan "raiskauskuvien" ja Al-Durran tapauksen kanssa

Eipä uudelleenkirjoiteta historiaa. Raskauttavin Abu Ghraib -kuvamatsku oli aitoa, ainoastaan muutamat brittisotilaita esittävät kuvat feikkejä.

Videopätkän yksikään 42:sta potkusta ei voinut satuttaa ketään,
verrattavissa humalaisten kaverusten leikkitappeluun perjatain yössä.

Sotilaiden käyttämät pamput olivat pomppulinna-materiaalia
-suora isku päähänkin olisi aiheuttanut vain pientä kihelmöintiä poskella.

Naurettavaa teeskentelyä.
Teimme lapsena paljon uskottavampia tappeluvideoita.

Pekkon elokuvassa Rentun ruusu oli vielä huonompi tappekohtaus kun tuo uutisissa näytetty. Sellainen kohtaus missä ne tyhjentää baarin, saksassa muistaakseni. Vaikka siinä oli pääpäsmärinä suomen ehkä paras näyttelijä Esko Nikkari.

Mitähän mieltä ne uutistoimituksessa on tuollaisesta videosta vai ehtiikö ne edes katsomaan sitä?

Samaan sarjaan, kulttuurien sotaan, menee USA:n sotilaiden "kidutus" kuvat. Kidutus sana menetti merkitystään kun naisten pikkuhousujen vetäminen päähän, kaulapanta, alastomuus, käsiraudat tms. luokitellaan kidutukseksi

Noin minuutin kestävältä nauhalta nämä demokratian ja vapauden sanansaattajat takoivat 42 iskua Irakkilaisiin. Demokratiaa(ja vapautta) edistettiin nyrkein, kepein ja patukoin. Yksi vapauttajista potki kuollutta(News of World lehden mukaan) Irakilaista kasvoihin kuvaajan nauraessa vapausnaurua ja kannustaessa muita.

Vuonna 2003 kolme brittisotilasta tuomittiin paikallisten pahoinpitelystä Bashran avustusleirillä.

Nämä tapaukset ovat todennäköisesti vain jäävuoren huippu. Tuskin läheskään jokainen "vapauttava" pahoinpitely tulee kuvatuksi ja ilmi.

Se että sotilaat kuvaavat näitä pieksäjäisiä myöhemmin joukolla katseltaviksi kertoo toisaalta britti ja jenkkisotilaiden asenteista Irakissa.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
UNABOMBER
"Brittisotilaat pieksivät Irakin teinejä" ( TV )

Mikä on motiivina tällaisten uutisten,totta tai ei, julkaiseminen
juuri nyt, kun ääri-islamistit hyppivät raivona jo ennestään ???

Ensi viikolla taas biljoona rättipäätä ulvoo tukka putkella ....

Kuka, mitä, missä, milloin haluaa tätä ?

videopätkä on ilmeisesti kuvattu pari vuotta sitten ja saa nähdä mihin tuokin jupakka nyt sitten johtaa. Videon aitous on ilmeisesti se ensimmäinen poliisitutkinnan etappi...(?)

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249
Merteuil
Eikö teitä koskaan ihmetytä, miksi monet terroristit tiedetään Saudi-Arabian rahoittamiksi (ei todellakaan esim. Al-Qaidalla ole yksinään varoja laajaan toimintaan), mutta asiasta ollaan aina oltu kuin kusi sukassa? Siksikö, että kyseessä on kuitenkin Profeetan synnyinseudut? Vai pelkästään siksi, että se on suurin öljyntuottaja?

Juu, Saudien vientiöljy kattaa 17% kaikesta jenkkien tarvitsemasta öljystä, muistaakseni. Siitä 40% menee bensaan, jenkit kun tykkäävät törsäillä yksityisautoiluun hervottomia summia. Niin, kyllä saudit ovat melkoinen dekadenssin esimerkkimaa ihmioikeuksien suhteen. Kukaanhan ei silti ihmettele, miksi jänkit eivät ole heidän demokratian puutteestaan yhtään kiinnostuneita. Yllättävää.

Miesten lukutaitoisuus on paikoin ihan OK tasoa Lähi-Idässä, naisten taas ei. Klassinen pattitilanne: patriarkaalinen miesvalta on osa paikallisen kulttuurin regressiota, johon taas vaikuttaa uskonnon sävyttämä perinne ja ulkopolitiikka kaikessa loistossaan. Jee jee.

Andúril
Tämä(kin) paljastunee kuuluvaksi samaan sarjaan "raiskauskuvien" ja Al-Durran tapauksen kanssa.

Vaan arvatkaapa, tiedotetaanko asiasta muslimimaissa, kun filminpätkät varmistuvat feikiksi...

Anduril ei myöntäisi länkkärien tekevän vääryyksiä, vaikka olisi itse paikalla katsomassa.

Videon pikkupojat ovat paikallisia hengailijoita.
Sotilaat käyneet jo tutuksi.

Pojilla oli todella hauska päivä,
kun tutut sotilaat ehdottivat että hei, tehdäänpä varoitusvideo
kapinallisille, kuinka käy, kun meille v*ttuilee.

Pojathan ovat tietenkin aivan innoissaan.
Kuvauksen jälkeen pojat juttelevat haltioissaan kilpaa:
"Vähä siistii näittekö miten meikä muka lensi ku Jack veti mua kierrepotkulla?"
Irakiksi tottakai.

Sama ajatus tuli mieleen minullekin kun katselin kuvia uutisista. Pari vuotta vanhojen kuvien julkaisemisen motiivia näinä päivinä ei voi kun ihmetellä.

Ilmiselvästi joku tarkoituksella kaataa bensiiniä liekkeihin.

Viirupöllö
Sama ajatus tuli mieleen minullekin kun katselin kuvia uutisista. Pari vuotta vanhojen kuvien julkaisemisen motiivia näinä päivinä ei voi kun ihmetellä.

Sekö ei riitä että niillä on uutisarvoa? Pitäisikö lehtien siis harjoittaa itsesensuuria ja jättää kertomatta amerikkalaisten sotarikoksista siksi, että se suututtaisi lisää muslimeja?

Koska joku valopää kuitenkin keksii tämän, niin huomaa ero Muhammed-sarjakuviin. Niillä ei ollut MITÄÄN muuta arvoa kuin provokaatio.

No jaa, ei ne kuvat minusta enää kovin tuore uutinen olleet. Siksipä jäinkin miettimään, että miksi ne nostettiin takaisin uutisiin juuri nyt, kun islamilainen maailma kihisee raivosta jo valmiiksi.

Aikoinaan, kun kidutuskuvat olivat tuore uutinen, niiden julkaiseminen oli aivan paikallaan. Silloin niiden julkaisemisesta pidättäytyminen olisi ollut tuomittavaa itsesensuuria.

Rohkenen väittää, että nyt julkaistuilla uusilla kidutuskuvilla ei ollut MITÄÄN muuta uutisarvoa kuin provokaatio. Näen jälkilämmitetyt kidutuskuvat samanlaisena provokaationa kuin Muhamed -sarjakuvat.

Asiaa ei muuta miksikään se, että nyt näytetyt kidutuskuvat olivat kenties ennennäkemättömiä. Saman asian kertausta ne olivat kuin aiemmin näytetyt kuvat.

Mutta kuka provosoi ja ketä ja missä tarkoituksessa?

Eniten huolestuttaa, että tää median päiden kääntäminen alkaa olla jo ihan selvää, ja silti missään ei länsimaissa reagoida. Ei taida ihmiset uskaltaa, mutta siitä on sitten seurauksena kyllä ihan Orwellimaiset kuviot. Miettikää nyt jos valtiojohto on yhtä hullua kuin esim. jenkeissä, ja sitten kun ne tajuavat, että kansalaiset eivät enää uskalla vastustaa niitä? Siitä seuraa tosi sumeilematonta menoa. Tosin mun mielestä sitä tää nykymenokin jo on.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat