Seuraa 
Viestejä530

1960-luvun pillerisukupolvi höpötti tuutintäydeltä seksuaalisesta vapautumisesta. Paljon on puhetta piisannut ja alalle on syntynyt kaikenkarvaisten seksuaaliterapeuttien armeija. Kaikesta tästä touhottamisesta huolimatta (vai senkö takia?) on tuloksena nyt tilanne jossa mm. alle 30-vuotiaiden naisten seksuaaliset halut ovat hälyttävällä tavalla vähentyneet.

http://www.vaestoliitto.fi/?x27375=1565724

Suurin syy haluttomuuteen löytyi naisesta itsestään

Syitä haluttomuuteen löytyi niin naisesta itsestä, parisuhteesta kuin miehestäkin. Suurin syy haluttomuuteen oli joku naisiin itseensä liittyvä tekijä. – Kaikkein tyypillisintä haluttomuuteen liittyvissä tarinoissa oli se, että naisella oli huono seksuaalinen itsetunto. Hän ei tunne itseään haluttavaksi. Miehet voisivat helpottaa tätä tilannetta suurestikin, jos he suostuisivat kehumaan naiselliselta tenholtaan epävarmoja kumppaneitaan, neuvoo Kontula.

Joka neljännessä kertomuksessa halun puutteen taustalla oli jokin parisuhteen toimivuuteen liittyvä merkittävämpi ongelma. Näitä olivat esimerkiksi arvostuksen ja myönteisen palautteen puute, yhteisen ajan ja romantiikan puute, stressaava parisuhde tai uusperhe, miehen haluttomuus, miehen liian nopea laukeaminen ja miehen epäilty uskottomuus. Reilussa kymmenesosassa haluttomuuden syy löytyi miehestä, esimerkkejä näistä olivat miehen väkivaltaisuus, alkoholismi, masennus, korostunut mustasukkaisuus, uskottomuus, tietyt sairaudet ja miehen erektio-ongelmat.

Parisuhteen ongelmallinen arki ja sen jakaminen puolison kanssa selittivät myös haluttomuutta. Myös väsymyksen vaikutus haluun ja seksiin tuli selvästi ilmi. Elämä saattoi olla kokonaisuutena hyvin stressaavaa sekä työssä että kotona. Erityisen haasteellista elämä tuntui olevan tässä suhteessa uusperheissä.

Naisten oli kovin vaikeata hyväksyä seksuaalisen halunsa puutetta. Sen puute näyttää johtavan oman arvostuksen laskemiseen ja muuten onnellisen elämän muuttumiseen tietyltä osalta onnettomaksi ja surulliseksi. – Naisen seksuaalisen toiminnan ja tyytyväisyyden on katsottu korreloivan hänen henkisen ja tunne-elämänsä hyvinvoinnin kanssa, toteaa Kontula.

"En ymmärrä tätä herkkänahkaisuutta kaasun käytöstä...Kannatan jyrkästi myrkkykaasujen käyttöä sivistymättömiä heimoja vastaan....voidaan käyttää myös kaasuja jotka ovat epämiellyttäviä ja levittävät kauhua.."

- Winston Churchill (1919)

  • ylös 2
  • alas 3

Sivut

Kommentit (786)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Etsiskelin tätä oikeastaan Lääketiede-palstalta, mutta Etsi-toiminto heitti tänne.

Katselin jokin aika sitten dokumentin lasten seksualisoimisesta. Jäi inha olo siitä miten kärkkäästi nuoret tytöt ovat tyydyttämässä nuorten poikien hölmöimpiäkin seksuaalisia ideoita välittämättä lainkaan siitä miltä se itsestä tuntuu. Miten tällaiseen on päädytty? Voi olla että kuva omasta nuoruudestani on minulle ruusuinen, mutta mielestäni 80-luvun nuoret tytöt eivät olleet idiootteja jotka suostuivat mihin tahansa. Kovin itsetietoisilta ikätoverini vaikuttivat. Seksuaalisuuteen niinä päivinä vaikutti HIV-tartunnan pelko, ja ehkäpä sen takia kaikki käyttäytyivät vastuullisemmin.

Nykyään tuntuu että mikä tahansa mukamas käy ja kaikkeen pitäisi suostua. Katsomassani ohjelmassakin joku tutkija sanoi että "anaali on nykypäivän oraali", mitä olen muutenkin epäillyt netistä lukemani ja näkemäni perusteella. Ikäänkuin seksin olisi pakko olla mahdollisimman epämiellyttävää naiselle...? Ohjelmassa myös mainittiin että tytöt harrastavat seksiä vaikkeivat edes ole kostuneita.

Onko tosiaan ihmeteltävä jos nuorten naisten seksihalut vähenevät? Kuka niin tyhmä on että vuodesta toiseen harjoittaisi vain vastakkaisen sukupuolen mieliksi jotain semmoista mistä tulee vain paha olla?

Ohjelma pääasiassa tietysti käsitteli horon rytkyissä esiintymistä (joka ei minunkaan mielestäni kyllä alaikäisille kuulu millään tavalla) ja kerrottiin että oli joltain tytöltä kysytty että mitä tunteita herättää kuva jossa hän esiintyy vähissä vaatteissa. Tyttö sanoi että hän näyttää hyvältä. Todettiin että eihän hyvältä näyttäminen ole mikään tunne. Johtopäätös: tytöt eivät edes tiedosta miltä heistä tuntuu.

Seksistä on tullut suorittamista yhä nuoremmille, vaikka sen pitäisi olla upea matka upouusiin asioihin...? Jos nuori nainen ei tee kaikki temput mitä poika vaatii, niin se on heippa ja hyvästi. Monet miehet ovat valmiita kritisoimaan sitä että "naiset kiristävät" ja "eivät anna", mutta osaavathan miehetkin kiristää jo hyvin nuorella iällä. Kaikki mulle tähän heti.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä40501
Rousseau
Jäi inha olo siitä miten kärkkäästi nuoret tytöt ovat tyydyttämässä nuorten poikien hölmöimpiäkin seksuaalisia ideoita välittämättä lainkaan siitä miltä se itsestä tuntuu. Miten tällaiseen on päädytty? Voi olla että kuva omasta nuoruudestani on minulle ruusuinen, mutta mielestäni 80-luvun nuoret tytöt eivät olleet idiootteja jotka suostuivat mihin tahansa. Kovin itsetietoisilta ikätoverini vaikuttivat. Seksuaalisuuteen niinä päivinä vaikutti HIV-tartunnan pelko, ja ehkäpä sen takia kaikki käyttäytyivät vastuullisemmin.Onko tuo muuttunut oikeasti vai onko siitä alettu vain kirjoittaa enemmän? Kyllä minunkin kouluaikoina oli niitä, jotka halusivat kokeilla kaikkea mahdollisimman varhain. Ja siinä oli niillä muutamilla (tietyssä mielessä) varhaiskypsillä pojilla hetken etuasema, koska tytöt kehittyivät keskimäärin vähän nuorempana ja joutuivat kilpailemaan harvoista statukseltaan seksikelpoisista pojista. Mutta kyllä se tilanne muuttui jo ennen täysi-ikäistymistä ja viimeistään silloin kaikki tytöt tiesivät jo arvonsa.

Seksistä on tullut suorittamista yhä nuoremmille, vaikka sen pitäisi olla upea matka upouusiin asioihin...? Jos nuori nainen ei tee kaikki temput mitä poika vaatii, niin se on heippa ja hyvästi. Monet miehet ovat valmiita kritisoimaan sitä että "naiset kiristävät" ja "eivät anna", mutta osaavathan miehetkin kiristää jo hyvin nuorella iällä. Kaikki mulle tähän heti.Ihmisyhteisöt toimivat aina niin, että ne kiristävät, joilla on resursseja, joita muut haluavat. Jos joissain ajallisesti ja paikallisesti rajatuissa tilanteissa miehistä on jonkinlainen pula heihin kohdistuvaan kysyntään nähden (esim. nuorina kun hieman varhaisemmin kypsyvät tytöt ovat jo olevinaan pikkuaikuisia (vaikka eivät ole, mistä todistaa esimerkiksi oman arvon ymmärtämättömyys) ja suurin osa pojista on vielä kakaramaisia pojanviikareita, jotka eivät ymmärä tyttöjen päälle tai ole tyttöjen mielestä kelvollisia), niin silloin niille miehille, joihin se kysyntä kohdistuu, on varaa sanella ehdot. Jos joku ei suostu, seuraava suostuu. Muutamaa vuotta myöhemmin tilanne kääntyy sitten päinvastaiseksi, kun pojatkin kasvavat ja kiinnostuvat paljon tyttöjä enemmän asiasta, ja ehkä myöhäisessä keski-iässä tilanne kääntyy jälleen, kun miesten halut vähenevät ja heidän määrä alkaa harventua. Siinä vaiheessa estotonta seksuaalisuutta parempi tapa saada miehen huomio taitaa kyllä olla ahkera kotitaloustöiden tekeminen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Varmasti noin että vuorotellen on eri ryhmillä tilaisuus olla niskanpäällä. Mutta en olisi tuosta niinkään varma että tulevaisuudessakin vanhukset arvottavat naisen lähinnä kotitalouskoneeksi. Nuoremmissa polvissa on miehiä jotka eivät ole eläneet pikkuprinssi-vaihetta, eli ovat yhtälailla oppineet tekemään kotitöitä kuin naisetkin. Miksi se siitä miksikään muuttuisi kun nämä polvet vanhenevat. Ja jos itse osaa ne kotityönsä tehdä, silloin toisesta ihmisestä on kiinnostunut muussa mielessä kuin siinä että saako hänestä siivoajan itselleen. Tai sitten ei ole ollenkaan kiinnostunut. Mutta onhan meillä toki Viagra, että jonkinlaista kiinnostusta voi olla vanhemmitenkin - mikä ei vuosikymmeniä sitten ollut mahdollista.

Enivei, kiskoin tämän teeman esille kun joskus aikoinaan tuli kai kovastikin useammankin ihmisen taholta ihmeteltyä (tosin siellä Lääketieteessä muistaakseni) sitä että mikä on kun ei nuoria naisia enää seksi kiinnosta. Miksi kiinnostaisi jos se on vaan tuota että tyydytellään miestä ja kaikki pyörii vain miehen navan tai jonkin muun ruumiinkohdan ympäri?

Muutenkin olen ihmetellyt että kun miehet ovat niin lääpällään omaan kehoonsa ja omaan sukupuoleensa, että eikö siinä suunnattomassa omahyväisyydessään ole jo valmiiksi niin (henkisesti) tyydytetty että mihinkäs siinä oikeastaan enää naista tarvitseekaan. Ja suoli kuin suoli, ihan sama kenen tai minkä. Vai tuleeko se tyydytys siitä että saa henkisesti nujerrettua naisen, alistettua perseorjakseen?

Lisäksi jäin näkemäni dokumentin pohjalta ihmettelemään että kun siinä sanottiin että "joidenkin mielestä nämä kuvat ovat kutkuttavia" kun oli rinnattomia teinityttöjä maalattu ja puettu seksikkäiksi, että onko se tosiaan jotenkin "kutkuttavaa" kun kauniista normaalista tytöstä on tehty suttuinen horatsu. Vaikka käyttäisin kaikki mielikuvitukseni rippeetkin, en kykene näkemään lasta seksuaalisesti viehättävänä vaikka olisi maalattu kuin sirkusklovni ja puettu mihin hyvänsä pane mua -kretonkiin. Ilmeisesti en vain omaa tarpeeksi testosteronia.

Paitsi että kehtaan uskoa etteivät kaikki miehetkään näe kakaroita pantavan näköisinä.

Täytyy varmaan lopettaa tämä dokumenttien katselu kun tulee liikaa mietittävää.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä40501
Rousseau
Mutta en olisi tuosta niinkään varma että tulevaisuudessakin vanhukset arvottavat naisen lähinnä kotitalouskoneeksi.Ei varmasti, mutta meidän vanhempien ikäluokassa, joka on nyt tuossa tilanteessa, ahkeruus on aina ollut ihmisarvon mitta ja varmaan nuorempanakin tärkeämpi valintakriteeri kuin ulkonäkö tai seksihalut. Se jää nähtäväksi miten meidän ikäpolvi, jonka suhtautuminen työhön on monella tapaa käytännöllismpää, toimii aikanaan.

Enivei, kiskoin tämän teeman esille kun joskus aikoinaan tuli kai kovastikin useammankin ihmisen taholta ihmeteltyä (tosin siellä Lääketieteessä muistaakseni) sitä että mikä on kun ei nuoria naisia enää seksi kiinnosta. Miksi kiinnostaisi jos se on vaan tuota että tyydytellään miestä ja kaikki pyörii vain miehen navan tai jonkin muun ruumiinkohdan ympäri?Ei tuo ole oikein hyvä selitys kuitenkaan, kun tuossa on kyse hyvin lyhyestä ajasta nuoruudessa, jolloin vasta osa ihmisistä uskaltaa edes kokeilla mitään fantasioita konkreettisempaa. Sitten täysi-ikäisenä homma pelaa täysin naisten pillin mukaan. Ainakin naisilla on täysi valinnanmahdollisuus sen suhteen miten toteuttavat seksuaalisuuttaan. Tavoittelevatko huippumiehiä, joista joutuu kisaamaan ja joilla voi olla itsekkäitä vaatimuksia, vai josko sittenkin hieman tavallisempia, joiden kanssa naiset ovat yleensä täysin niskan päällä seksiasioissa sekä määrän että laadun suhteen.

Eiköhän tuossa ole enemmän kyse siitä, että naiset haluavat panostaa enemmän työuraansa tai muihin asioihin kuin aikaisemmin. Naiset tuntuvat toimivan siten, että kun he painavat sukupuolisuutensa taka-alalle, ei se herätä mitään tunnistettavaa puutteen tunnetta, joka ajaisi tositoimiin, vaan näivettyy pikku hiljaa pois tai tuntuu vain jonain selittämättömänä tyytymättömyytenä elämään, ainakin siihen asti kun vauvakuume palauttaa nekin asiat mieleen.

Muutenkin olen ihmetellyt että kun miehet ovat niin lääpällään omaan kehoonsa ja omaan sukupuoleensa, että eikö siinä suunnattomassa omahyväisyydessään ole jo valmiiksi niin (henkisesti) tyydytetty että mihinkäs siinä oikeastaan enää naista tarvitseekaan. Ja suoli kuin suoli, ihan sama kenen tai minkä. Vai tuleeko se tyydytys siitä että saa henkisesti nujerrettua naisen, alistettua perseorjakseen?Ollaan sitä nyt taas niin hövelillä tuulella.

Lisäksi jäin näkemäni dokumentin pohjalta ihmettelemään että kun siinä sanottiin että "joidenkin mielestä nämä kuvat ovat kutkuttavia" kun oli rinnattomia teinityttöjä maalattu ja puettu seksikkäiksi, että onko se tosiaan jotenkin "kutkuttavaa" kun kauniista normaalista tytöstä on tehty suttuinen horatsu.Joidenkin mielestä on. Valitettavasti jopa joidenkin kieroon kasvaneiden aikuisten.

Paitsi että kehtaan uskoa etteivät kaikki miehetkään näe kakaroita pantavan näköisinä.Nyt alkaa linja lipsua, vähän skarppaamista peliin. Tosielämässä aivan kaikki miehet ovat pedofiilejä ja useimmat sen lisäksi ihmissyöjäraiskaajia. Ihan jokainen. Kysy vaikka paikalliselta militanttitelaketjufeministiyhdistykseltä, jos et minua usko.

jogger
Seuraa 
Viestejä2936

Vähentyneetkö?

Suomalaisnaisilla on enemmän seksisuhteita kuin eurooppalaisilla naisilla yleensä.
http://www.iltalehti.fi/nainen/2013091917314860_na.shtml

- Seksikumppaneiden määrän laskeminen ja dokumentointi voi olla jollekulle tapa tukea itsetuntoa. Mitä isompi luku, sitä enemmän näyttää siltä, että tällä elämänalueella on mennyt hyvin, Kontula sanoo.

Kumppanien määrällä voidaan myös testata omaa markkina-arvoa eli kokeilla, kuinka suosittua seuraa itse on.
Helsinkiläinen nainen on Euroopan kokenein
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/232695-helsinkilainen-nainen-on...
– Pikemmin on havaittavissa, että monessa naisporukassa seksipartnereiden suuri lukumäärä voi olla tavoiteltava asia, jolla saa hyvää mainetta.

– Siis vähän niin kuin Sinkkuelämää-tv-sarjassa.
Nykyäänhän nuoret tuntevat suurta ahdistusta siitä että he ovat neitsyitä, ja yrittävät päästä siitä stigmasta irti vaikka panemalla HIV-huoraa ilman suojausta.

Aika surullista tuo meno nykyään.

Seksistä puhutaan aivan liikaa. Koska seksi myy. Oli se niin paljon helpompaa ennenvanhaan, kun seksistä ei puhuttu.

Syntyvyyskin vain laskee, koska ihmisille kerrotaan jo nuoresta lähtien että yhdynnästä voi saada lapsen; joka on aivan kauhea asia. Ei siis mikään ihme, että olemme kuolemassa sukupuuttoon.

Pian jo ala-asteen ekoilla luokilla puhutaan ehkäisystä, ja sitten myydään lippuja joilla voi ostaa "neitsyyden poistajan", ettei tartte hävetä oman aukkonsa tai ulokkeensa käyttämättömyyttä vastakappaleeseen. Uskallan jopa väittää että tuommoinen käytäntö on jo nuorison käytössä.

Noh, toivottavasti tämä teknologiafanaattisuus vie huomion seksistä pois, ja pian hävetään neitsyyden sijaan sitä ettei omistakaan iPhonea tai vastaavaa laitetta joka kaikilla muilla on jo...

Foorumin salainen sääntö #1: Pienellä alkukirjaimella kirjoitetut aiheet lukitaan.
Foorumin salainen sääntö #2: Älä kerro kenellekään säännöstä #1 tai tulee bannit!

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Neutroni

Ei tuo ole oikein hyvä selitys kuitenkaan, kun tuossa on kyse hyvin lyhyestä ajasta nuoruudessa, jolloin vasta osa ihmisistä uskaltaa edes kokeilla mitään fantasioita konkreettisempaa. Sitten täysi-ikäisenä homma pelaa täysin naisten pillin mukaan. Ainakin naisilla on täysi valinnanmahdollisuus sen suhteen miten toteuttavat seksuaalisuuttaan. Tavoittelevatko huippumiehiä, joista joutuu kisaamaan ja joilla voi olla itsekkäitä vaatimuksia, vai josko sittenkin hieman tavallisempia, joiden kanssa naiset ovat yleensä täysin niskan päällä seksiasioissa sekä määrän että laadun suhteen.

Eiköhän tuossa ole enemmän kyse siitä, että naiset haluavat panostaa enemmän työuraansa tai muihin asioihin kuin aikaisemmin. Naiset tuntuvat toimivan siten, että kun he painavat sukupuolisuutensa taka-alalle, ei se herätä mitään tunnistettavaa puutteen tunnetta, joka ajaisi tositoimiin, vaan näivettyy pikku hiljaa pois tai tuntuu vain jonain selittämättömänä tyytymättömyytenä elämään, ainakin siihen asti kun vauvakuume palauttaa nekin asiat mieleen.
Tiedostan kyllä että on aika kliseistä veivata tätä "ei meidän nuoruudessa vaan" jos vertailen 80-lukua ja nykyaikaa, mutta asia kumminkin menee sillä tavalla että ei minun nuoruudessani ollut puhettakaan mistään anaaliseksistä. Olinkin aikaslailla haavi auki kun eräs neitokainen eräällä keskustelufoorumilla jutteli ihan avoimesti ja virnuillen siitä miten häneltä oli tunkenut suoli peräaukosta ulos ja sattunut niin saatanasti jonkun ännännen kerran anaaliseksiä harrastaessa (oli ilmeisesti ihan vakisettiä hänelle eli jotain mitä hän puuhaili jatkuvalla syötöllä). Ei nyt tietenkään voi olettaa että yhden öh... reippaahkon neitokaisen puuhastelut kuvastavat koko ikäryhmää, mutta kun siinä näkemässäni tv-dokumentissa semmoista puheltiin ja netissä on tätä herraväkeä joka lässyttää siihen malliin että kaikkien suurinpiirtein kuuluu olla pyrstö pystyssä haluamassa tuota touhua, niin kyllähän se oudoksuttaa kun itselle oli kova juttu 19-vuotiaana ostaa kumeja ja pornolehti. Että kummaksi on maailma mennyt *tekohampaat kolisten lausuu hän*.

Jos tuosta touhusta saa tarpeekseen, ei se olisi mikään ihme jos iskee seksuaalinen kylmyys kertakaikkiaan. Mutta noin muuten en oikein usko siihen että naiset olisivat "luonnostaan" haluttomia ja että he sen vuoksi käyttäisivät seksiä kaupankäynnin välineenä, tai alistuisivat siihen miehiä miellyttääkseen. Se mitä tässä nyt ajan takaa on että pelkään että se menee siihen että naisten haluttomuus lisääntyy kun seksi on heille epämiellyttävää. Ei siis niin että he luonnostaan kokisivat sen yhdentekevänä tai epämiellyttävänä, vaan että se alkaa olemaan epämiellyttävää kun sitä harrastetaan epämiellyttävällä tavalla.

Vanhana ämmänä minun kai toisaalta pitäisi hykerrellä että jos nuoret naiset kyllästyvät, niin sitäkin enemmän minulle on sitten tarjolla nuoria miehiä jotka eivät ole niin turhan ronkeleita siitä kenen kanssa touhuavat, mutta ei se minua oikein lämmitä kun itseäni omalla tahollani kylmentää se että haluankin rakkautta enkä pelkkää seksiä.

Mutta on se niinkin että mitä pidempään on ilman, sitä helpompi on olla ilman. Ehkä iällä ei tuossa asiassa ole merkitystä, kun kaksi-kolmikymppiset miehet ovat keskusteluissa sanoneet minulle että noin heille on käynyt, ovat saattaneet olla useammankin vuoden ilman. Jotenkin se alkanut selibaatti ruokkii itse itseään. Eivätkä nuo miehet mitään impoja tai homoja ole olleet. Ehkä me kaikki sitten emme vain yksinkertaisesti jaksa pitää elossa liekkiä jos se tuntuu turhalta ja kärventää vain ihmisen sisältä turhaan katkeraksi.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
jogger
Vähentyneetkö?

Suomalaisnaisilla on enemmän seksisuhteita kuin eurooppalaisilla naisilla yleensä.
http://www.iltalehti.fi/nainen/2013091917314860_na.shtml

- Seksikumppaneiden määrän laskeminen ja dokumentointi voi olla jollekulle tapa tukea itsetuntoa. Mitä isompi luku, sitä enemmän näyttää siltä, että tällä elämänalueella on mennyt hyvin, Kontula sanoo.

Kumppanien määrällä voidaan myös testata omaa markkina-arvoa eli kokeilla, kuinka suosittua seuraa itse on.
Helsinkiläinen nainen on Euroopan kokenein
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/232695-helsinkilainen-nainen-on...
– Pikemmin on havaittavissa, että monessa naisporukassa seksipartnereiden suuri lukumäärä voi olla tavoiteltava asia, jolla saa hyvää mainetta.

– Siis vähän niin kuin Sinkkuelämää-tv-sarjassa.
Nykyäänhän nuoret tuntevat suurta ahdistusta siitä että he ovat neitsyitä, ja yrittävät päästä siitä stigmasta irti vaikka panemalla HIV-huoraa ilman suojausta.Nainenhan voi harrastaa seksiä vaikkei hän sitä erikoisemmin haluaisi tai siitä edes nauttisikaan. On olemassa kaikenlaisia pakkomielteitä ja neurooseja. Jos meillä on kerta anoreksia, bulimia ja ortoreksiakin, niin jälkimmäisen ollessa pakkomielle terveellisesti syömisestä, entä jos on pakkomielle "terveestä seksuaalisuudesta"? Kuvitellaan että on oltava kokoajan sillai vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa, tai ei ole normaali? Välillä tuntuu että joka hemmetin lehti ja läpyskä toitottaa sitä kuinka hyvästä seksi on. Eipä vaan muisteta että kun ei kaikilla ole kumminkaan sitä vakipartneria, niin aina pitäisi etsiä uusi ja taas uusi partneri, ja millähän tavalla se sitten on hyväksi? Miten se ylläpitää niin fyysistä kuin psyykkistäkin terveyttä että joutuu sekaantumaan johonkin ventovieraaseen ihmiseen kaikkine riskitekijöineen?

Jos ongelmana on haluttomuus, niin entä jos se haluttomuus hellittäisi kun ei pakottaisi itseään puuhastelemaan jatkuvalla syötöllä epämiellyttävien miesten ja epämiellyttävän seksin parissa? (Eikä tuo nyt sitä tarkoita ettäkö kaikki miehet ja kaikki seksi olisi epämiellyttävää.)

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19782
suolakaivos
1960-luvun pillerisukupolvi höpötti tuutintäydeltä seksuaalisesta vapautumisesta. Paljon on puhetta piisannut ja alalle on syntynyt kaikenkarvaisten seksuaaliterapeuttien armeija. Kaikesta tästä touhottamisesta huolimatta (vai senkö takia?) on tuloksena nyt tilanne jossa mm. alle 30-vuotiaiden naisten seksuaaliset halut ovat hälyttävällä tavalla vähentyneet.

Jos niillä neidoilla on vaan toi älykkyys kasvanu.

Mutta eipä hätää, sillä
Suomalaisten älykkyysosamäärä nousi tasaisesti vuoteen 1997 asti, mutta nyt suomalaisten älykkyys on kääntynyt laskuun.

Että tulevilla polvilla näyttäs olevan toivoa naisten seksihalujen suhteen.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä40501
Rousseau
Tiedostan kyllä että on aika kliseistä veivata tätä "ei meidän nuoruudessa vaan" jos vertailen 80-lukua ja nykyaikaa, mutta asia kumminkin menee sillä tavalla että ei minun nuoruudessani ollut puhettakaan mistään anaaliseksistä.Kyllä minun nuoruudessani oli puhetta, tosin ani harvoja hurjapäitä lukuunottamatta se epäilemättä oli vain puhetta. Mutta oletko varma, että se on nykyäänkään jokapojan ja -tytön harrastuslistalla?

Ei nyt tietenkään voi olettaa että yhden öh... reippaahkon neitokaisen puuhastelut kuvastavat koko ikäryhmää, mutta kun siinä näkemässäni tv-dokumentissa semmoista puheltiin ja netissä on tätä herraväkeä joka lässyttää siihen malliin että kaikkien suurinpiirtein kuuluu olla pyrstö pystyssä haluamassa tuota touhua, niin kyllähän se oudoksuttaa kun itselle oli kova juttu 19-vuotiaana ostaa kumeja ja pornolehti. Että kummaksi on maailma mennyt *tekohampaat kolisten lausuu hän*.Onko ero harrastajien määrässä vai siinä, että 80-luvulla ei ollut nettiä, jossa saattoi anonyymisti retostella kokemuksillaan ja tiedotusvälineidenkin oli sopimatonta tehdä juttuja "pervoista" seksiharrastuksista? Varmaan molemmat vaikuttavat, mutta en itse lähtisi arvioimaan perstuntumalta kuinka paljon. Tuntuu jokseekin ihmeelliseltä sekin ajatus, että viimeisen muutaman vuosikymmenen aikana olisi keksitty seksirintamalla jotain oikeasti uutta.

Mutta noin muuten en oikein usko siihen että naiset olisivat "luonnostaan" haluttomia ja että he sen vuoksi käyttäisivät seksiä kaupankäynnin välineenä, tai alistuisivat siihen miehiä miellyttääkseen. Se mitä tässä nyt ajan takaa on että pelkään että se menee siihen että naisten haluttomuus lisääntyy kun seksi on heille epämiellyttävää.Oli miten oli, joka tapauksessa se on naisten omista valinnoista kiinni. Naisten vapaus on aivan kiistatta lisääntynyt muutaman sukupolven ajan molempiin suuntiin. Aktiivisuuden mahdollisuudet ovat lisääntyneet ja sosiaalinen tuomittavuus pienentynyt ja toisaalta kaikkinainen sukupuolinen ahdistelu ja painostus on tullut yhä tiedostetummaksi ja tuomittavammaksi. Ei siitä ole hirvittävän kauaa kun puhuttiin aviollisista velvollisuuksista ja aviomiestä ei voitu syyttää raiskauksesta. Ja kysynnän ja tarjonnan laki on niin rajusti naisten puolella, varsinkin juuri keskustelun kohteena olevien nuorten naisten kohdalla, että he voivat tehdä ihan mitä vain haluavat. Tai jättää tekemättä. Kaikkea löytyy riettaista SM-orgioista tylsään avioliittoon kuivan änkyräuskovaisen seurakunnan virkamiehen kanssa, jossa seksiä harrastetaan kerran kuussa pimeässä peiton alla, kun ovulaatiotesti näyttää ajankohdan otolliseksi lisääntymiselle. Ja tietenkin koko kirjo kaikkien mahdollisten ääripäiden väliltä.

Jos noin todella on, että naisten seksihalut vähenevät yleisesti, koska he kokevat seksin huonommaksi kuin ennen, niin se on varsin mielenkiintoinen kysymys, että miksi naiset tekevät niin paljon seksuaalisesti vääriä valintoja. Onko se kenties ollut sosiaalisesti kielletyn hedelmän maku, joka on aiemmin tehnyt seksistä jännää? Vai onko kyseessä jonkinlainen päihderiippuvuuden tapainen sairaalloinen tila, jossa mieli tekee sellaisia miehiä, jotka aiheuttavat vakavia psyykkisiä haittavaikutuksia, ja järki ei voi sitä halua estää? Ja seksistä pidättyminen on kuin kuiville päässeen juopon absolutismi ainoana mahdollisena vaihtoehtona juopottelulle.

Vanhana ämmänä minun kai toisaalta pitäisi hykerrellä että jos nuoret naiset kyllästyvät, niin sitäkin enemmän minulle on sitten tarjolla nuoria miehiä jotka eivät ole niin turhan ronkeleita siitä kenen kanssa touhuavat, mutta ei se minua oikein lämmitä kun itseäni omalla tahollani kylmentää se että haluankin rakkautta enkä pelkkää seksiä.Hyvänen aika, paljonko miehiä oikein tarvitset.

Mutta on se niinkin että mitä pidempään on ilman, sitä helpompi on olla ilman. Ehkä iällä ei tuossa asiassa ole merkitystä, kun kaksi-kolmikymppiset miehet ovat keskusteluissa sanoneet minulle että noin heille on käynyt, ovat saattaneet olla useammankin vuoden ilman. Jotenkin se alkanut selibaatti ruokkii itse itseään.On iällä väliä. Ja halujen luonnollisella yksilöllisellä voimakkuudella. Mutta kyllä se toimii miehelläkin jossain määrin, että jos on selibaatissa ja sulkee seksin pois mielestään, puutteen kokemus vähenee, ja jos on jotain muita intohimoja elämässä, ne voivat viedä mennessään. Heikkohaluisemmat varmaan voivat vapautua kokonaan seksin tarpeesta, ainakin kovin häiritsevästä.

Tosin helposti siinä käynee niin kuin ilmeisesti naisillekin, että elämästä kuitenkin tuntuu monenlaisesta menestyksestä huolimatta puuttuvan jotain. Miehillä se johtaa helpommin päihdeongelmiin, ylenpalttiseen riskinottoon ym. ongelmiin.

Voi, kun tähän on olemassa hyvin yksinkertainen ratkaisu!

Mainosmaailma haluaa, että me ihmiset olisimme aina vaan epävarmempia omista itseistämme, jotta he voisivat myydä siihen erilaisia korjaussarjoja hintaan sataa juuroa jne. Jostain syystä naiset ovat tälle tykitykselle alttiimpia kuin miehet ja seurauksena on mm. tyytymättömyys omaan naiseuteen.

Me naiset ollaan semmoisia, että mitä haluttavampia itse koemme olevamme, sitä haluavammiksi tulemme itse.

Miehelle yhtälö voi olla umpiouto, mutta uskokaa Wanhaa Naista.

Siksi naiset TARVITSEVAT kohteliaisuuksia. Suomalaiseen kyltyyriin ne eivät kuulu, mutta ottakaa nyt hyvät pojjaat kerrankin oppia niistä etelän kikoloista :suukotelkaa, ihastelkaa, kehukaa naistanne! Ei me siitä hulluiksi tulla, vaan tunnetaan olevamme kauniita ja ollaan halukkaita...
[size=85:1jidjp8t]edit: korjattu puolensataa uuden ipadin aiheuttamaa kirotusvihettä. Mutta kyl mä viel opin...[/size:1jidjp8t]

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Neutroni

Jos noin todella on, että naisten seksihalut vähenevät yleisesti, koska he kokevat seksin huonommaksi kuin ennen, niin se on varsin mielenkiintoinen kysymys, että miksi naiset tekevät niin paljon seksuaalisesti vääriä valintoja.Noh, eipä sitä kai todella nuorelta voine vaatia että ei tekisi vääriä valintoja, kun eihän nuorella ole mihin verrata ja mikä huomata huonoksi valinnaksi ennen kuin sen valinnan menee tekemään. Olisi taas helkkarin mielenkiintoista kuulla kerrankin asianosaisten itsensä näkemys asiaan. Eli nuorten naisten. Mutta eihän meillä täällä taida sellaisia olla.

Vierailija
Rousseau
. Olisi taas helkkarin mielenkiintoista kuulla kerrankin asianosaisten itsensä näkemys asiaan. Eli nuorten naisten. Mutta eihän meillä täällä taida sellaisia olla.
Ei ole, koska he ovat panemassa (tai nukkumassa).

Usein siteerattu "totuus" seksi on kuin pizza: kun se on hyvää, se on erittäin hyvää, ja kun se on huonoa, on se silti aika hyvää. – on ilman muuta miehen aatos. Hyvin nuoren ja kokemattoman miehen. Vaan naisen näkökulmasta huono seksi on vain huonoa seksiä ja mies sen mukainen eli heivattava.

Aikuinen mies, tietää, että vasta hyvä rakastaja ansaitsee naisen täyden himon, Naisen näkökulmasta jyystö on vain jyystoä ja kun nuori, vapaa nainen etsii seksikumppania, hänen (kuten meidän kypsyneempienkin) tarkoituksensa on iskeä hyvä rakastaja. Joten siinä mielessä naisten pulma on miehiä mutkikkaampi. Tämänkin palstan poikasten unelmissa on mahdollisimman hyvärunkoinen narttu, ja v****u kuin v****u kelpaa.

Vaan mistäpä nuori nainen voi ennustaa, ken tarjokkaista olisi hyvä ja tyydyttävä rakastaja? Miksei nuorukaisille missään opeteta Suomessa niitä rakastajan taitoja?

Tuon yhden räävittömän ämmän miesvihainen vuodatus hallitsee kaikkia seksi tms. ketjuja. Vai panee ne pojat hanuriin hah. Kyllä se pimpsa vetää enemmän ja naisille yleensä ei suihin otto ole kynnyksen takana.

Naisten juhlavirittäytyminen on laimennut varallisuuden ja moraalikoodiston lientymisen myötä jolloin ei tälläydytä siihen vuoden ainoaan juhlaan kuten ennen. Itsetunto ei pompsahda ja eikä viritä flirttiä päälle joka herättää miesten halukkuudenkin. Nyt kaikki laimenee liikaa ja media rusentaa ylivoimaisin mannekiinein minäkuvaa negatiivisempaan suuntaan. Tuuma vyötäröllä enemmän lyö lyttyyn. Sen luoma tunne paistaa olemuksesta eikä vedä miehiä imartelemaan. Kalansilmäinen myrtsi ei kauniinakaan vedä ei.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
tietää
Tuon yhden räävittömän ämmän miesvihainen vuodatus hallitsee kaikkia seksi tms. ketjuja. Vai panee ne pojat hanuriin hah. Kyllä se pimpsa vetää enemmän ja naisille yleensä ei suihin otto ole kynnyksen takana.

Naisten juhlavirittäytyminen on laimennut varallisuuden ja moraalikoodiston lientymisen myötä jolloin ei tälläydytä siihen vuoden ainoaan juhlaan kuten ennen. Itsetunto ei pompsahda ja eikä viritä flirttiä päälle joka herättää miesten halukkuudenkin. Nyt kaikki laimenee liikaa ja media rusentaa ylivoimaisin mannekiinein minäkuvaa negatiivisempaan suuntaan. Tuuma vyötäröllä enemmän lyö lyttyyn. Sen luoma tunne paistaa olemuksesta eikä vedä miehiä imartelemaan. Kalansilmäinen myrtsi ei kauniinakaan vedä ei.
Jaa minun vai.

Valitettavasti en usko että kaikki miehet ovat kusipäitä. Jos moista oletat, niin omapa on fantasiasi. Juurikin siksi että on olemassa myös rakastettavia miehiä ja tervepäisiä ihmisiä on jotain mihin verrata, eli pystyy erottamaan epäoikeudenmukaiset, järjettömät ja sairaat käytännöt. Jommoista jälkimmäistä edustaa vaikkapa jonkin sortin seksin harjoittaminen vastoin omaa todellista tahtoaan.

Tokikaan kaikki tv-dokumentit eivät kerro elämästä ja maailmasta autenttisesti, mutta kun näitä nyt kumminkin yleltäkin puskee yhtä soittoa jos vaikka jonkinmoista dokua joihin on raahattu asiantuntijoita painavan sanansa sanomaan, niin kaiketikin niitä asioita voinee täälläkin käsitellä ilman että jonkun pitää heti tulla tekemään asiasta jotenkin henkilökohtainen juttu.

Taitaa olla taas ignoren paikka sinunkin kohdallasi. Kirjoittelet välillä järkeviä, mutta ilmeisesti sitten jokin henkinen sairaus vie voiton että aina välillä pitää tulla oksentamaan omaa pahaa oloaan henk.koht. Se kun on kumminkin pikkaisen eri asia kuin puhua yleisellä tasolla jotain ihmisryhmää tarkastellen. Ja jos sinä et sitä ymmärtänyt, niin sen miesten väkivaltaakin käsittelevän ketjun aloitin toisella palstalla nimenomaan tuodakseni esille sitä näkemystä että se ei ehkä olekaan niin merkittävää tässä maassa kuin väitetään. Jos se kumminkin jonkun mielestä on, niin sittenhän asiasta keskustellaan. Mielellään järkevästi, asiallisesti ja täydessä tolkussa jos suinkin mahdollista.

Rousseau,

Viime aikoina olet taas kerran vetänyt kaikki "keskustelemasi" aiheet mukaan sadismi-ruhjoitumis-anaaliseksifantaisoihisi. Etkö jo ymmärrä, että tosielämä ei ole sama kuin telkkarin 5D tai googlaamistesi SM-aiheisten höpösivut?

Tajuatko, että sekä oma elämänkokemuksesi että nettisivuilta imuroimasi "todistusaineisto" ei liity aikuisten ihmisten sukupuolielämään mitenkään? Seksuaalisuus on vaikea ja monimutkainen asia ja tärkeintä on miesten ja naisten keskinäisen ymmärryksen lisääminen, ei sinun sairatten fantasioittesi ruokkiminen?

Laitan nyt uudelleen aiemmat vinkkini naisten seksihalujen parantamiseksi. Uskon omaavani siihen suuremman asiantuntemuksen kuin sinä ikinä pystyt hankkimaan. Hyvät miehet ovat kumminkin parasta, mitä tavallinen nainen voi elämänsä saada,,,

Sophia
Usein siteerattu "totuus" seksi on kuin pizza: kun se on hyvää, se on erittäin hyvää, ja kun se on huonoa, on se silti aika hyvää. – on ilman muuta miehen aatos. Hyvin nuoren ja kokemattoman miehen. Vaan naisen näkökulmasta huono seksi on vain huonoa seksiä ja mies sen mukainen eli heivattava.

Aikuinen mies, tietää, että vasta hyvä rakastaja ansaitsee naisen täyden himon, Naisen näkökulmasta jyystö on vain jyystoä ja kun nuori, vapaa nainen etsii seksikumppania, hänen (kuten meidän kypsyneempienkin) tarkoituksensa on iskeä hyvä rakastaja. Joten siinä mielessä naisten pulma on miehiä mutkikkaampi. Tämänkin palstan poikasten unelmissa on mahdollisimman hyvärunkoinen narttu, ja v****u kuin v****u kelpaa.

Vaan mistäpä nuori nainen voi ennustaa, ken tarjokkaista olisi hyvä ja tyydyttävä rakastaja? Miksei nuorukaisille missään opeteta Suomessa niitä rakastajan taitoja?

Neutroni
Seuraa 
Viestejä40501
Rousseau
Noh, eipä sitä kai todella nuorelta voine vaatia että ei tekisi vääriä valintoja, kun eihän nuorella ole mihin verrata ja mikä huomata huonoksi valinnaksi ennen kuin sen valinnan menee tekemään.Minä turvallisuushakuisena ihmisenä korostan yleensä sitä, että kannattaa hyödyntää mahdollisuudet oppia toisten virheistä, mutta se tuntuu tosiaan olevan monesti liikaa vaadittu jopa itseltä, saati sitten rämäpäisemmiltä yksilöiltä. Erehtyminen on inhimillistä ja tiettyyn rajaan asti anteeksiannettavaa, mutta viimeistään omista virheistä pitäisi oppia ja kokeilla toisenlaisia ratkaisuja. Se on typeryyttä jäädä hakkaamaan päätään samaan puuhun pitkäksi aikaa. Jos huomaa, että se jääkiekkoa ja nössöjä hakkaava yltiöihana koko kylän tyttöjen suosikkipoika onkin rakastajana itsekäs ja kelvoton kusipää, samoin kuin vanhalla bemarinromulla siideriä toimittava paikallisen amiksen kovin jätkä, tuleva linnakundi, voisi ehkä tulla mieleen kokeilla vähän tavallisempaa pojankloppia, joilla yleensä on paljon nöyrempi asenne. Mutta jostain syystä sen oivallus vie yllättävän monella muussa elämässä hyvinkin järkevällä ja vastuuntuntoisella nuorella naisella 10-15 vuotta ja kymmeniä tai satoja samaa kaavaa toistavia epäonnistumisia, joissa haetaan täydellisyyttä yleisen suosion huipulla olevilta tajuamatta, että juuri se suosio tekee ne ihmiset pohjimmiltaan itsekkäiksi paskiaisiksi. Tai sitten johtaa 10 vuoden katkeraan pidättymiseen ja miesvihaan, jonka katkaisee kännispäiten tehdyt hairahdukset juuri noihin paskiaisiin, ja niistä seuraavat kovat morkkikset.

Olisi taas helkkarin mielenkiintoista kuulla kerrankin asianosaisten itsensä näkemys asiaan. Eli nuorten naisten. Mutta eihän meillä täällä taida sellaisia olla.Jos olisikin, olisiko se (tai ne muutamat) yksilö mielestäsi pätevä antamaan kaikkia koskevia mielipiteitä? Tuskin nuoret naiset eroavat muista ihmisistä siinä, että jokaisella on oma näkemyksensä ja jos valitaan hyvin pieni porukka edustamaan kaikkia, voidaan saada juuri sellainen tulos kuin halutaan tai sattumalta hyvin huonosti keskiarvoa kuvaava tulos. Tuossa joku niitä linkittikin. Näköjään joissain porukoissa naisetkin pätevät määrällä. Jos se palstan nuori nainen kuuluisikin sattumalta tuollaiseen porukaan, vetäisitkö sen jutut henkeen ja luulisit, että suurin osa naisista käytäyttyy niin? Ja jos se sattuisikin olemaan jostain tiukan vanhoillislestadiolaisesta perheestä ja peloteltu helvetin uhalla ajatukseen, että ainoa turmioon johtamaton seksin muoto on vastahakoinen antaminen avioliitossa arkiasioita ajatellen lisääntymistarkoituksessa, mutta toki nunnan ura on se kunniallisempi elämäntapa, niin sitten luulisit kaikkien nuorten naisten olevan sellaisia.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Sophia
Rousseau,

Viime aikoina olet taas kerran vetänyt kaikki "keskustelemasi" aiheet mukaan sadismi-ruhjoitumis-anaaliseksifantaisoihisi. Etkö jo ymmärrä, että tosielämä ei ole sama kuin telkkarin 5D tai googlaamistesi SM-aiheisten höpösivut?

Tajuatko, että sekä oma elämänkokemuksesi että nettisivuilta imuroimasi "todistusaineisto" ei liity aikuisten ihmisten sukupuolielämään mitenkään? Seksuaalisuus on vaikea ja monimutkainen asia ja tärkeintä on miesten ja naisten keskinäisen ymmärryksen lisääminen, ei sinun sairatten fantasioittesi ruokkiminen?

Laitan nyt uudelleen aiemmat vinkkini naisten seksihalujen parantamiseksi. Uskon omaavani siihen suuremman asiantuntemuksen kuin sinä ikinä pystyt hankkimaan. Hyvät miehet ovat kumminkin parasta, mitä tavallinen nainen voi elämänsä saada,,,

Sophia
Usein siteerattu "totuus" seksi on kuin pizza: kun se on hyvää, se on erittäin hyvää, ja kun se on huonoa, on se silti aika hyvää. – on ilman muuta miehen aatos. Hyvin nuoren ja kokemattoman miehen. Vaan naisen näkökulmasta huono seksi on vain huonoa seksiä ja mies sen mukainen eli heivattava.

Aikuinen mies, tietää, että vasta hyvä rakastaja ansaitsee naisen täyden himon, Naisen näkökulmasta jyystö on vain jyystoä ja kun nuori, vapaa nainen etsii seksikumppania, hänen (kuten meidän kypsyneempienkin) tarkoituksensa on iskeä hyvä rakastaja. Joten siinä mielessä naisten pulma on miehiä mutkikkaampi. Tämänkin palstan poikasten unelmissa on mahdollisimman hyvärunkoinen narttu, ja v****u kuin v****u kelpaa.

Vaan mistäpä nuori nainen voi ennustaa, ken tarjokkaista olisi hyvä ja tyydyttävä rakastaja? Miksei nuorukaisille missään opeteta Suomessa niitä rakastajan taitoja?
Sulla oli ihan hyvät nuo neuvot tuolla taaempana, mutta en viitsinyt kommentoida kun pääsääntöisesti pidän sinua ignoressa koska tiedän että yleensä sieltäpäin tulee tännepäin vain pelkästään halveksuvia kommentteja.

Mitä sitten jos minua kiinnostaa ihmismielen sairaimmat piirteet ja oikut? Eihän minun juttujani ole pakko lukea. Mutta ehkä sitten on, jos jokaisella pitää olla ne ihan ikiomat suosikkinsa joita inhota. Itse vain en ymmärrä että jos tässä ketjussa puhun anaaliseksistä, niin siihenkin heti tarrataan kärkkäästi ja se on mukamas jotenkin minun juttuni, kun porukat tällä palstalla ovat lässyttäneet pitkään ja hartaasti jopa takamuksen puhtaanapidosta ihan kuin se olisi maailman mielenkiintoisin asia.

Tuon ketjun varrella, en osoita kenkään tietyn ihmisen viestiin kun siellähän oli oikein perseenputsausorgiat:

vapaa-sana-f5/arjen-saastovinkit-t59539.html

Niin että ihmettelen kyllä että joillakin on hinku ronkkia minut esille oman inhonsa kohteeksi, ja muille onkin sitten ihan ok olla perseen kimpussa. Kovin henkilöhakuista, etten sanoisi.

Minä nyt vaan kumminkin olen kiinnostunut siitä minkä takia ihmisten pitää satuttaa toisiaan ja miten siitä pääsisi eroon. Pääseekö sillä ettei suostu enää olemaan satutettavana, vai onko se ylipäätään mahdollista.

Ikuisuusaiheensa kullakin. Olkoon tämä tässä, en nyt viitsisi enempää mitään haaskalintutouhua. Että kun yksi käy kimppuun (tietää, tällä kertaa) niin tottakai siihen lennähtää joku naisihminen jälkirääppiäisiin. "Ai toi on nyt vapaata riistaa, puskii!" Sinäkin voit kohdistaa raivosi vaikka niihin ihmisiin jotka tekevät toisille pahaa, sensijaan että halveksut niitä jotka puhuvat siitä että pahaa & kärsimystäkin tapahtuu.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Neutroni
Rousseau
Noh, eipä sitä kai todella nuorelta voine vaatia että ei tekisi vääriä valintoja, kun eihän nuorella ole mihin verrata ja mikä huomata huonoksi valinnaksi ennen kuin sen valinnan menee tekemään.Minä turvallisuushakuisena ihmisenä korostan yleensä sitä, että kannattaa hyödyntää mahdollisuudet oppia toisten virheistä, mutta se tuntuu tosiaan olevan monesti liikaa vaadittu jopa itseltä, saati sitten rämäpäisemmiltä yksilöiltä. Erehtyminen on inhimillistä ja tiettyyn rajaan asti anteeksiannettavaa, mutta viimeistään omista virheistä pitäisi oppia ja kokeilla toisenlaisia ratkaisuja. Se on typeryyttä jäädä hakkaamaan päätään samaan puuhun pitkäksi aikaa. Jos huomaa, että se jääkiekkoa ja nössöjä hakkaava yltiöihana koko kylän tyttöjen suosikkipoika onkin rakastajana itsekäs ja kelvoton kusipää, samoin kuin vanhalla bemarinromulla siideriä toimittava paikallisen amiksen kovin jätkä, tuleva linnakundi, voisi ehkä tulla mieleen kokeilla vähän tavallisempaa pojankloppia, joilla yleensä on paljon nöyrempi asenne. Mutta jostain syystä sen oivallus vie yllättävän monella muussa elämässä hyvinkin järkevällä ja vastuuntuntoisella nuorella naisella 10-15 vuotta ja kymmeniä tai satoja samaa kaavaa toistavia epäonnistumisia, joissa haetaan täydellisyyttä yleisen suosion huipulla olevilta tajuamatta, että juuri se suosio tekee ne ihmiset pohjimmiltaan itsekkäiksi paskiaisiksi. Tai sitten johtaa 10 vuoden katkeraan pidättymiseen ja miesvihaan, jonka katkaisee kännispäiten tehdyt hairahdukset juuri noihin paskiaisiin, ja niistä seuraavat kovat morkkikset.

Olisi taas helkkarin mielenkiintoista kuulla kerrankin asianosaisten itsensä näkemys asiaan. Eli nuorten naisten. Mutta eihän meillä täällä taida sellaisia olla.Jos olisikin, olisiko se (tai ne muutamat) yksilö mielestäsi pätevä antamaan kaikkia koskevia mielipiteitä? Tuskin nuoret naiset eroavat muista ihmisistä siinä, että jokaisella on oma näkemyksensä ja jos valitaan hyvin pieni porukka edustamaan kaikkia, voidaan saada juuri sellainen tulos kuin halutaan tai sattumalta hyvin huonosti keskiarvoa kuvaava tulos. Tuossa joku niitä linkittikin. Näköjään joissain porukoissa naisetkin pätevät määrällä. Jos se palstan nuori nainen kuuluisikin sattumalta tuollaiseen porukaan, vetäisitkö sen jutut henkeen ja luulisit, että suurin osa naisista käytäyttyy niin? Ja jos se sattuisikin olemaan jostain tiukan vanhoillislestadiolaisesta perheestä ja peloteltu helvetin uhalla ajatukseen, että ainoa turmioon johtamaton seksin muoto on vastahakoinen antaminen avioliitossa arkiasioita ajatellen lisääntymistarkoituksessa, mutta toki nunnan ura on se kunniallisempi elämäntapa, niin sitten luulisit kaikkien nuorten naisten olevan sellaisia.Indeed. Kiintiö-se-ja-sen kanssa operoiminen on ongelma. Sama juttu jos palstalla olisi yksi homo tai yksi maahanmuuttaja tms. Muslimeja taitaa sentään olla edes kaksi, mutta riittäneekö sekään...

Varmasti minäkin vingutan yhtä ja samaa levyä ikuisuusaiheita märehtiessäni, mutta en oikein ymmärrä että miksi jotkut ovat siitä niin vihaisia. Ehkäpä olen jonkinlainen pahanilmanlintu ja juurikin tuon mieleen tuon pään seinään hakkaamisen -kuvion, kun en minä(kään) keksi mitään kauhean hyviä kikka kolmosia joilla ihmiset pääsisivät elämässään eteenpäin. Onhan se ihmetys aina kun lukee ja kuulee juttuja miten joku ihminen on miettinyt eroa vuosikausia ennen kuin sen saa aikaiseksi. Eikä siinä aina tarvitse olla jotain semmoista että "mies hakkaa luulot pois aina kun lottoarvonta on suoritettu ja mitään ei tullut". Ihmiset voivat olla toisilleen myrkkyä niin monella tavalla ja aina ei ole kyse aktiivisesta rääkkäämisestä.

Mitä tulee tuohon otsikkoon, niin olisikohan se sitten aivan karmea ajatus että annetaan asian vaan olla ja keskitytään elämässä siksi aikaa johonkin muuhun asiaan kun seksihalut ovat nollilla. Varmaan moni kuvittelee parisuhteenkin solmiessaan että se on sitten sitä samaa vuodesta toiseen kuin mitä se sattuu olemaan siinä suhteen alussa. Kuullaan että "kuherruskuukausi on ohi 2 v päästä", mutta uskotaan naivisti että tuo sääntö ei tule pätemään meidän kohdalla. Se 2 v tulee varmaan siitä että biologisestihan siinä ajassa pitäisi jo olla se pikkukersa laitettu, imetetty ja vieroitettu, jolloinka vimmaista halua paritella ei juuri sillä kombinaatiolla joka sen lapsen sai aikaiseksi enää ole, ja tietysti siihen on vaikuttanut raskaus- ja imetysaika jolloin ei kuulema välttämättä huvita muutenkaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat