Seuraa 
Viestejä495

Ostin saksan eBay-sivulta Eurosamaraan uuden gidrokorrektor-laitteen. Piti antaa paypalliin visakortin numero ja tunnusluku. Korvaako visa jos tili tyhjenee enkä saa mitään vastinetta.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

maalaisukko
Ostin saksan eBay-sivulta Eurosamaraan uuden gidrokorrektor-laitteen. Piti antaa paypalliin visakortin numero ja tunnusluku. Korvaako visa jos tili tyhjenee enkä saa mitään vastinetta.Olisit voinut siirtää rahaa suoraan omalta tililtäsi paypal-tilille, en minä ainakaan jakelisi luottokorttitietojani netissä.
http://www.maksukamu.com/tilisiirto-paypaliin/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jos ei natsaa niin minä voin myydä sen sinulle. En tarvitse kuin visakortin numeron ja tunnusluvun.

Vierailija

Kiitoksia rohkaisevista tiedoista. On kait jonkinmoinen uhka olemassa, mutta täytynee vain sen kanssa elää. Toi paypal-tilin avaaminen tuskin olis onnistunut. Koko ostotapahtuma oli suuren työn takana. Ei onnistunut vaikka kaverina oli enkun kielen taitoinen maisteri. Lopulta kun itse ruksasin ruudukoita ja klikkailin sieltä sun täältä onnisti. Hyvä kun sain osan hankittua. Katsastusmies kun oli kirjoittanut vian rekisteriotteeseen. Ilman korjausta joutuis kiikuttamaan ladan kuusakoskelle paalattavaksi.
Voishan tuon visakortin "kadottaa" eikä hankkis uutta tilalle.

Uhkien kanssa täytyy tosiaan elää. Ei minulla ole ollut paypalin kanssa mitään ongelmia ja annoin kyllä sinne luottokorttitietoni. Sehän ei siis liity nyt Ebayhin, kyse on paypalista. Pidän luotettavana. Sieltä saa jopa jonkinlaisen ostoturvan. Ellet saa tavaraa, paypal kovistelee myyjää lopulta. Ellei myyjä hoida hommiaan voivat potkaista pihalle paypalista. Se olisi aikamoinen takaisku kansainvälistä kauppaa tekevälle, joten jonkinmoista painoarvoakin tuolla on.

Ebayssa sen sijaan on kaikenlaisia myyjiä, myös paljon yksityishenkilöitä, joten sen luotettavuudesta ei oikein voi puhua mitään yleisesti. Voithan sinäkin myydä jotain Ebayssa. Ja hoitaa sitten kaupan hyvin tai huonosti. Sehän on kuin huutonet mutta kansainvälinen.

Hidasta se asioiden hoitaminen tuota paypalin kautta on jos ongelmia tulee, mutta myyjät tietävät tilanteen, eli että vaikeuksia tulee jos porsastelee.

Kuuminta hottia

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat