Seuraa 
Viestejä248

Netissä tuli tämmöinen vastaan www.ebay.com/itm/ARM-DSO-Nano-Pocket-Si ... 0665407367 ja pitihän se laittaa heti tulemaan. Mahtaako tuosta vempaimesta nyt sitten olla yhtään mihinkään? Ilmeisesti tarkkuuden pitäisi riittää pwm-laitteissa jännitteen määrittämiseen, sekä ajoneuvoissa tarvittaviin mittauksiin. No kiva lelu ainakin luvassa, jos ei muuta...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

DIAMOND
Seuraa 
Viestejä4552

Mulla on pari kpl 20 v. vanhoja skoopareita, Tektronix ja Hitachi, mutta probet puuttuu. Kuulakärkikynästä kolvaamalla? 30 e on liian iso uhraus muuten ilmaiselle harrastukselle.

Lopeta sekakäyttö ja lisää vain GOLD 5w/40, diamonds are forever.

Simplex
Seuraa 
Viestejä3394

Tuossa taitaa löytyä speksit: http://www.sparkfun.com/products/9625

Audiosignaalien mittaamiseen soveltuu mainiosti. Hakkureiden mittaamiseen niin ja näin: 1 MHz näytteytystaajuus antaa olettaa, että soveltuva mittausalue lienee muutamaan kymmeneen kilohertsiin asti, aaltomuodon saanee kyllä näkyville pääpiirteissään, mutta mahdolliset häiriöpiikit saattavat jäädä huomaamatta, ja mittautulos antaa liian siistin kuvan asian todellisesta laidasta. Mutta näppärä mittarihan tuo näyttää olevan, ja on hintansa väärti varmastikin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Lurulude
Netissä tuli tämmöinen vastaan http://www.ebay.com/itm/ARM-DSO-Nano-Po ... 0665407367 ja pitihän se laittaa heti tulemaan. Mahtaako tuosta vempaimesta nyt sitten olla yhtään mihinkään? Ilmeisesti tarkkuuden pitäisi riittää pwm-laitteissa jännitteen määrittämiseen, sekä ajoneuvoissa tarvittaviin mittauksiin. No kiva lelu ainakin luvassa, jos ei muuta...Aika pieni näytteenottotaajuus, joten pwm ei oikein tuolla näy. Kiertäisin kaukaa moisen laitteen, ja tutkisin käytettyjen ammattivehkeiden saatavuutta. Esim:

Samassa hintaluokassa:
http://www.ebay.com/itm/Philips-Fluke-P ... 1e6cc6815f
http://www.ebay.com/itm/Tektronix-2225- ... 53ec45acfd
http://www.ebay.com/itm/Tektronix-2205- ... 2a174daecb

Noissakaan ei näy tulevan mittajohtojaa mukana, ja ne ovat yllättävän kalliita. Jos vähän enemmän on valmis investoimaan niin uusia saa 350€ hintaisia joissa tulee mittajohdot mukana:
http://www.elektrolinna.fi/kauppa/index ... =FF020F235

Kuuminta hottia

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat