Seuraa 
Viestejä45973

Hieman yllättyneenä Suomen joukkojen lähettämistä koskevan äänestyksen suosiosta ( nimim. Lenin ei tosin ole ilmotitanut ainakaan julista mielipidettään) uskallan kysyä käsitystänne toisestakin ja hiukan liittyvästäkin asiasta.

USAn ulkoministeri Gondoleezza Rice on esittänyt huolensa Venäjän demokratiasta, että se lopultakin pitäiis toteuttaa. Sehän edsutaa varsin opieksitolaista käsitystä demorkatiasta, mutta se on kuitenkin esitetty.
Ja onhan Putinin hallinnolla jo totuttu tapa loppujen lopuksi myöntyä USAn, Iso Poika Bushin hallinnon, vaatimuksiin. Voittaako siis oikeistodemokratia Venäjällä.

Venäjällä on monta uusrikasta. Taloiudellisen vallan yläpäätä vsois sanoa valtiomonopolisitseksi kapitalismiksi, hieman semmoiseksi kuin kapitalismia kuvailtiin neukkuteoreetikojen, NKPn teoreetikkojen, viime vujoskymmeninä enenn romahdusta. Vaan ei liene näillä valtion kapitlaistijohtajille paljoa tekmistä entisten aikojen sosialismin ja kommunismin kanssa. Kauhistushan niille olisi olla kansan alaisina, rahvaan demokratians palveluksessa. Niille ihan sopoiva on semmoinen demokratia, jossa taloudellisen vallan navat ohjaavat ja demokratia palvelee.

Venäjähän saa hyvät tulot öljystä, myydään yli 200 miljoonaa tonnia vuodessa ulso, eniten Saudi-Arabian jälkeen. Uusrikkaille, valtion monopoleille, ja itse valtiollekin menneestä jääneen vanhan loiston ylläpitämiseen.

Muslimimaailma, varsinkin Iranin ja USAn vastakkainasettelu. Tuskinpa Venäjän kaikki mukaviin oloihin jo päässeet haluavat vastakkainasettelun antaa häiritä rauhaansa. Ja Kiinassakaan. Odotettavissa on toimintaluvan myöntäminen YKssa Isos Poika Bushille ja tämän kavereille. Tämä ulkoinne, kansainvälien kysymys liittyy läheisesti ksyymykseen Venäjän demokratiasta, siten kuin sen toteutus käsitetään oikeistovoimien mukaan.

Voittavatko siis Venäjän oikeistovoimat, demokratia siten kuin ne sen käsittävät, ynnä saavatkoko niiden voittaessa Iso Poika Bush ja hänen kaverinsa toimintaluvan, luultavasti siis Iraniin?

Jos asiat menevätkin paremmin kuin tässä jokseenkin ennustetaan eli
"pelätään", sehän virhe voidaan korjata. Sen sijaan, jos olisimme uskoneet ja luvanneet optimistisesti, mutta käy mitä pahimpana pelätään, se olisi raskas moka. Ja mm. nimim. Lenin eli Trotski palstalla nauraisi makeasti, oikein "sydämensä pohjasta", että taas ne hoitoon kuuluvat hullut mokasivat, kyllä ne uskossaan ihan hourivat.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Leimahtaneen troskilaisen pyrstötähden liikunta palstalla, ArKosia vastaan tottakai ja myös yhtäkkiä ilmaantunut kova Kuuban auttamisen halu.
Tarkoittaa sitä, että Venäjä on aloittanmut härintä ja likaisetkin toiemt peitteleolmään mahdollista taopausta, että Pikku-Valtu antaa kaverilleen Iso Poika Bsuhilla virallisen luvan eli käytänössä jopa kehoituksen pommittaa Irania. Mafioiden saan KÄSITTELY. Venäjän nykyhallinto omaa läheiset yhteyudet sikäläiseen mafiaan. Iranille on annettava KÄSITTELY.

Tiettävästi Venäjän hallinnion häirintä- ja ihan likaisistakin toimista vastaa
FSB, nimi nimenomaan amerikanenglanniksi Federa Security Byreau. -
Kovastipa ovat nauhanne haalistuneet, tsekistit! Kelpaisitte ihan tovereiden Koltsakin, Denikinin ja hullun paronin Wrangelin palvelukseen.

Että minä näin aikaisin viestitän ja varoitan, vaikka ainakaan vielä virallista päätöstä eli lupaa ei ole annettu. Se nyt on niin päin, että jos ollaan hiljaa, ja päätös ja lupa annetaan, silloin on myöhäistä minun tai kenenkään muunkana viestittää mitään. Nyt on aika, tuolloin se on ohi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat