Seuraa 
Viestejä62

Olen 30-vuotias. Aina masturboinnin jälkeen, n. 15 minuuttia myöhemmin, tulee vahva makeanhimo. Samalla olo nuutuu ja aktiivisuus katoaa, kuten kaikenlainen suoritustarmo yms. Mistä tämä voisi johtua? Onko mitään tietellistä selitystä?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (9)

Vomies
Seuraa 
Viestejä2888

Olet masturboinut kauan aikaa ja kuluttanut energiaa paljon, ennenkuin mälli lentää.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

viltsu
Seuraa 
Viestejä62
Vomies
Olet masturboinut kauan aikaa ja kuluttanut energiaa paljon, ennenkuin mälli lentää.

Tämä on kyllä totta, että aikaa mennyt paljon, kun nautiskelen. Mutta kuluttaako tuo todella niin paljon energiaa? Joskus voi mennä 30 min - 1h 15 min.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
viltsu
Seuraa 
Viestejä62
eteenpäin
1h 15 min
waaattaaaffaaaak

kolme kertaa päivässä tietysti
Niin, pisimmillään, oikein nautiskellen. Joskus voi kolmestikin päivässä. Max. neljästi. Yleensä kerran illalla ja n. 10-15 minuttia hommista makeanhimo. Erittäin jännä homma. Mietin itse aikoja sitten tuota energiankulutushommaa, mutten voinut uskoa, että energiaa menisi juuri mitään moiseen. Ehkä 50 kcal.

o
Seuraa 
Viestejä1698

Siis pelkästään masturboinnista? Seksissä ei ole samaa efektiä? Mulla tulee molemmista ihan samanlaisia lihaskramppeja ja tarvitsen magnesiumia. Jos ennakoi ja syö hyvin niin ei tule juurikaan ongelmia..

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Arkkimeedees
Seuraa 
Viestejä995
viltsu
Olen 30-vuotias. Aina masturboinnin jälkeen, n. 15 minuuttia myöhemmin, tulee vahva makeanhimo. Samalla olo nuutuu ja aktiivisuus katoaa, kuten kaikenlainen suoritustarmo yms. Mistä tämä voisi johtua? Onko mitään tietellistä selitystä?Lienetkö onanoinut itsesi ylikuntoon? Oletko kokeillut polttaa savuketta jälkikäteen? Ja makian nälkään samppanjamansikoita.

Vierailija
viltsu
Vomies
Olet masturboinut kauan aikaa ja kuluttanut energiaa paljon, ennenkuin mälli lentää.

Tämä on kyllä totta, että aikaa mennyt paljon, kun nautiskelen. Mutta kuluttaako tuo todella niin paljon energiaa? Joskus voi mennä 30 min - 1h 15 min.Kuulostaapa nautinnolliselta.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7174

kyllähän siinä energiaa palaa, jos yli tunninkin itseään rakastelee? kuulostaa todella pitkältä ajalta nautiskeluun. tuota makean nälkää en ymmärrä, ellei se sitten ole sellainen korvaavuus sille, ettei oikeaa nautiskellut. nälkä voi kyllä tulla, jos usein nautiskelee. kolme kertaa päivässä on aika paljon, mahdollisesti liikaakin.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

EV+
Seuraa 
Viestejä772

Niinno pilveä poltettuani tulee himo ruokaan ja libido nostaa myös päätään ja masturbointi alkaa tuntua mielekkäältä ajanvietteeltä. Joskus olen miettinyt ja pyöriskellyt pitkäänkin kun en ole saanut päätettyä ruokako vai oma kiva ensin.

Kannattaa valmistautua yli tunnin masturbaatiosessioihin kuin mihin tahansa muuhun pitkäkestoiseen aerobiseen liikuntasuoritukseen. Pari tuntia ennen suoritusta kevyt ateria joka sisältää kaikkia makroja ja sopiva nesteennauttiminen, myös suorituksen aikana jos mennään kestossa yli 30 minuutin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat