Seuraa 
Viestejä45973

Muslimimaailmassa on ihmeelliset pelisäännöt! Sinulle myydään:
tekonahkaa oleva nahkatakki aitona
lasia oleva astiasto kristallina
muovinen koriste kristallina
rikkinäinen koristepullo ehjänä
huono vesipiippu hyvänä
limsaa ja muita virvokkeita kymmenkertaiseen hintaan
tupakkaa kymmenkertaiseen hintaan
rikkinäistä elektroniikkaa ilman kuittia hirveään ylihintaan
leipä maksaa 40 kertaa enemmän sinulle kuin paikalliselle
Pahinta on, että joudut tinkimään vaikkapa joistakin hiton matkamuistoista 75% alennusta ja huomaat silti maksaneesi 10 kertaisen hinnan.

Jos varastat muslimimaassa vaikkapa suklaapatukan, niin sinulta voidaan katkaista käsi tai voit joutua siitä vuosiksi vankilaan.

Hiljennytäänpä hetkeksi ajattelemaan. Kristalliastiaston hintaluokka 1000 euroa - lasiastiaston hinta 5 euroa huijauksesta tullut hyöty 995 euroa. Suklaapatukka arabimaassa hintaluokkaa 0,1 euroa - rikoksesta tullut hyöty olematon. Rangaistukset taasen ovat järjettömiä: huijauksesta ei saa mitään tuomiota, kun taasen vähäisestä varkaudesta katkotaan pahimmassa tapauksessa käsi ja jalka!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asian vierestä, mutta Suomessa voimme rinnastaa Fortumin optiot ja muut optiojärjestelmät samaan kategoriaan.

Lait sisältävät porsaanreikiä, joita hyväksikäytetään maailmanlaajuisesti.

Varsinaiseen keskusteluun:

Tinkiminen on Keski- ja Pohjois-Euroopan ulkopuolella normaalia kaupankäyntiä. Monissa maissa pidetään ostajan tyhmyytenä, jos hän ei osaa tinkiä.

Miksi huijaaminen on OK, mutta varastaminen ei?

Vääräuskoisen kusettaminen ja vääräuskoiselta varastaminen ovat ihan eri asioita kuin vastaavien temppujen tekeminen muslimeille. Emme siis puhu erosta rikoksessa vaan rikoksen kohteessa.

Jatketaan kysymyksesi käsittelyä tästä realiteetista lähtien.

Niin, ja koska tunsin olevani niin oikeudenmukainen, halusin aikoinaan lakia lukemaan, ei pelkästään Lucky Luke:a. Kuulin kuitenkin vanhemmilta viisaammilta opiskelijoilta, että siellä päntätään vain asetukset, säädökset jne. Asiakkaan tai bisnestä tekevän lakimiehen on tarve löytää vain ne porsaanreiät ja paras hyöty itselleen.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Vanha kaupankäynnin sääntö sanoo, että ei se ole tyhmä joka myy, vaan se joka ostaa. Eikai kukaan pakota sinua ostamaan tekonahkaa, lasia kristallina, huonoja vesipiippuja ja muita?

Turisteja on sitä paitsi helppo huijata, koska he eivät nosta meteliä huomatessaan huijauksen. Mahdollinen oikeusprosessi maksaa vaivaa ja rahaa.

Mansikki

Tinkiminen on Keski- ja Pohjois-Euroopan ulkopuolella normaalia kaupankäyntiä. Monissa maissa pidetään ostajan tyhmyytenä, jos hän ei osaa tinkiä.

Eivätkä edes myy tinkimättömään hintaan, koska tietävät mitä myyvät ja mikä sen oikea hinta on. Syystä, että voivat joutua selittelemään jälkeenpäin Menee nurinkurisesti, kuin täällä, mutta niin se vaan on.

Täällä Pääkaupunkiseudulla melkein sanotaan tyhmäksi, jos joku tinkii tai yrittää tinkiä, mutta itse tingin silti

Kyllä se vähän tyhmältä kuulostaa sekin, että "ei tästä voi alentaa, kun tää on niin alennettu hinta jo valmiiksi", mitä ihmettä?

Heksu
Vanha kaupankäynnin sääntö sanoo, että ei se ole tyhmä joka myy, vaan se joka ostaa. Eikai kukaan pakota sinua ostamaan tekonahkaa, lasia kristallina, huonoja vesipiippuja ja muita?

Ei tietenkään, mutta kaikki turisteille myytävät vesipiiput ovat sivumennen sanoen aivan täyttä roskaa. Paikalliset käyttävät itse laadukkaita vesipiippuja, joita eivät katukaupustelijat edes myy! Nahka takki, jota kokeilet on aito, mutta mahmud käy takahuoneessa pakkaamassa tekonahkaisen takin sinulle muovipussiin, takki on kokeilemasi identtinen kopio ja myyjä hymyilee ystävällisesti.
Kristalli laseja kun kilauttaa yhteen, kuuluu voimakas soinnillinen ääni. Lasiset kopiot erottaa nimenomaan tästä, mutta kyllä ne kokeilematta aitoina menisivät läpi.
Turistien on mahdotonta tehdä hyviä kauppoja muslimien kanssa ulkomailla, koska he eivät tiedä paikallisten tuotteiden lähtöhintaa. Myyjät taasen tietävät tarkalleen, mitä vastaavat paremmat ja toimivat tuotteet maksaisivat Länsi-Euroopassa, joten pyyntöhinnat ovat sitä luokkaa. Kun sitten olet tinkinyt 70% lähtöhinnasta, huomaat ostaneesi tavaran 10 kertaiseen hintaan siitä, mitä he paikallisille olisivat myyneet. Jos menet kauppaan-muslimeille itselleen tarkoitettuun- missä on kiinteät hinnat, niin muslimit alkavat kävelemään mystisesti sinua päin ja tallomaan mukamas vahingossa jalkojesi päälle! Eli heidän ideansa on kusettaa, kusettaa aivan täysillä turisteja ja kohdella heitä todella epäkunnioittavasti ja huonosti. Taksit ja minibussit ovat myös täysin epäkohteliaita ja ärsyttäviä, hinta täytyy sopia etukäteen ja silti he yrittävät kusettaa siitä huolimatta, että maksat kymmenkertaisen hinnan paikallisiin nähden.

TUNTUUKO TEISTÄKIN JOTENKIN TEKOPYHÄLTÄ, KUN NUO MUSLIMIT OVAT MORAALISESTI NÄINKIN KÖYHIÄ, TÄMÄ PILAPIIRROS JUPAKKA?

Lähi-itään tulisi myydä alehintaan erittäin voimakkaita, erittäin painavia ja vähintään lavetilla kuljetettavia, erittäin lyhyen kantaman ydinaseita. Kaupanpäälle voitaisiin lahjoittaa takuuvarmaksi suojaksi Suomen armeijan vanhat sadeviitat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat