Seuraa 
Viestejä9534
Liittynyt31.8.2006

http://www.hs.fi/politiikka/TS+Oikeuskansleri+selvittää+Stefan+Wallinin+asuntokaupan+/a1305559333343

"Kantelu tuli meille niin, että MTV3:n toimittaja lähetti Varsinais-Suomen poliisilaitokselle kyselyn tästä asiasta, ja poliisi lähetti sen meille tiedoksi. Me kirjasimme sen täällä kanteluksi", oikeuskanslerinvirastosta kerrotaan Turun Sanomille.

Siis poliisi tiedotti Wallin tutkimuksesta oikeuskanslerille, joka otti tiedotteen vastaan kanteluna, vaikka se oli tiedotus.

Mikäs siinä on takana? Oma arvaukseni on, että oikeuskansleri Jonkka otti asian käsittelyyn, jolloin hän saa ratkaista asian juridisen puolen eikä poliisi.

Viraston mukaan asian käsittely alkaa tänään torstaina, kun asia annetaan esittelijälle.

Mennään näköjään hyvin nopeasti eteenpäin. Esittelijä jo tänään hommissa.

Selvästi on kiireen tuntua ratkaista Wallinin asuntoasia nopeasti. Ennen kuin poliisi ehtii omia selvityksiään tehdä.

Jos mattimeikäläinen kantelee oikeuskanslerille, asian selvittämiseen menee 1-2 vuotta. Wallin on napamies ja Jonkan päätös saataneen parissa viikossa ja se tulee olemaan, ettei Wallin ole tehnyt mitään laitonta. Kaikki tietävät että oikeuskansleri suojelee leipänsä maksajia eli poliitikkoja.

Hän pitää huvittavana, että asuntokaupasta nousee kohu nyt, kun hän on ollut paljon esillä Dragsvikin varuskuntaa ja Rkp:n puheenjohtajavaihdosta koskevissa asioissa.

Wallinia naurattaa. Maahanpotkittua potkitaan lisää.

Noin se muuten menee. Yhteiskunnan kerma on joukolla sen kimpussa joka on horjahtanut.

Nyt Wallinia pannaan pois urakalla. Omat koirat puree.

Veikkaan että tieto Wallinin asuntokaupoista on tullut julkisuuteen jonkun rkp:äisen toimesta ja taustalla on se, että Wallin lentää säätiöiden hallituksista ja tilalle tulee Hagman tai Henriksson. Kaikki pyrkivät lihapatojen äärelle Wallinin paikalle, nyt kun Wallinin asema on muutenkin heikentynyt.

-.-

Sivut

Kommentit (31)

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Liittynyt7.8.2007

Asuntokauppoja ei saa tutkia. Tutkimisen estää se, että seuraavan anomuksen käsittely on vielä kesken:

sensuuri-laitos

Tuskin ollenkaan täyttää tarkoitustansa vaan sensijaan lannistaa kirjallisuuden teollisuuden, se on kylliksi havaittu meillä samoin kuin muissakin maissa. Sillä sensuuri ei ole voinut estää harhaluuloja levenemästä mutta vaan on hyödyttänyt niiden kasvamista, koska se on estänyt näyttämästä perättömiksi semmoiset ajatukset, joita ei sallita seliteltää julkisuuden valoon.

Sensuuri ei myöskään ole voinut tukauttaa moitteita ja erhettyväisiä käsityksiä hallituksen hankkeista, koska se ei kuitenkaan voi estää niiden tulemasta näkymättömästi liikkuvan ja siis vaarallisemman tutkinnon aineeksi.

Sensuuri on hallitukselta estänyt luotettavimman keinon tulla tuntemaan maamme tarpeita ja toivoja, kuin on sanomakirjallisuudelta otettu pois tilaisuus täyttää kutsumuksensa siinä kohdassa.

Sensuuri ei ole edes voinut suojella yksityisiäkään kansalaisia kunnian-halventavaisista loukkaamisista, koska ilkeys kyllä usein on onnistunut pukeutua semmoiseen muotoon, ettei sen ilmestymistä kuitenkaan ole voinut kieltää.

Sensuurin vaikuttamat vastukset ovat ylen monilukuisia että niitä tässä voitaisiin luetella, ja niiden luku enenee sensorin-virkaa seuraavan mielivaltaisuuden kautta, ollen se nimittäin joidenkuiden henkien ja heiltä usein vielä salaisten käsky-osoitusten mukaan toimitettava.

Totuus ja oikeus on täten suuremmassa vaarassa kuin jos mahdollisesti kirjapainoa väärinkin käytettäisiin, koska kuitenki sivistyneessä keskuuskunnassa totuudella on vakavin tukeensa siinä, että saadaan valheita ja petoksia yleisön edessä julkisesti vastustaa ja paljastaa.

Mitä nyt olemme alamaisuudessa esitelleet,

on koskenut ainoastaan nykyisten suhteiden painavaa kampeutta Suomessa. Siinä emme kuitenkaan ole uhottaneet, että toivotus-tarkoituksemme syvempi ja oikea perustus on vapaassa puhevallassa, jonka järki on myödyttänyt omaksi kullekin keskuuskunnan jäsenelle, ja joka on melkein kaikkien Europan valtakuntain perustus-lakiloissa järkähtämättömäksi vahvistettu, mimmoiseksi se myös on Suomenmaalle pyhitetty Kuninkaan Julistuksessa 2 p:ltä Jouluk. 1766.

Koska yleinen mieli Suomessa jo on sille kannalle edistynyt, että sensuuri vaan vaikuttaa levottomuutta ja tyytymättömyyttä, rohkenevat allekirjoittaneet Teidän Keisarilliselta Majestetiltanne syvimmässä alamaisuudessa anoa sensuurin poishävittämistä, kuin myös että painorikokset, samoin kuin rikokset yleensä, saataisiin maamme tuomio-istuimilta 1734 vuoden Lain ja siihen kuuluvain asetusten mukaan tutkittaa ja tuomittaa.

Elävällä luottamuksella siihen,

että se päivä kohta koittaa, jolloin Suomenkin kansa tulee lakiin-sidotun puhevapauden nautintoon, jonka se pitää pää-asiallisinna onnen ja edistyksen ehtona, kannamme Teidän Keisarillisen Majestettinne istuimen juureen tämän alamaisen anomuksemme ja pysymme alamaisimmassa kunnioituksessa, uskollisuudessa ja mielessä"

Kyllähän tämä lehmänkaupalta haiskahtaa. Wallin osti asunnon Åbo Akademin säätiöltä v. 2001 ja myi sen säätiölle takaisin vuonna 2009 yli 170 000 euron voitolla. Wallin on Åbo Akademin säätiön jäsen.

Asiaan palataan Pääsiäsen jälkeen: http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... en-jalkeen

Johannes Koskisen (sd.) perää perää selvitystä Wallinin asuntokaupoista: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012040 ... 0_uu.shtml

Eduskunnan perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan Johannes Koskisen (sd.) mukaan puolustusministeri Stefan Wallinin (r.) asuntokaupoista on tehtävä asianmukainen selvitys.Lakiahan tässä ei olla välttämättä rikottu, mutta ainakin harmaalla alueella ollaan ja Wallinin ja suomenruotsalaiset säätiön toiminta on eettisesti erittäin arveluttavaa.

Nyt olisi myös hyvä tilaisuus tarkistaa "voittoa tavoittelemattomien" säätiöiden toimintaa ja sen valvontaa noin yleensäkin.

Oikein perinteistä hyvä veli -suhmurointia. Mitä todennäköisimmin Wallin osti asunnon "edulliseen" hintaan säätiöltä, jonka jäsen itse ja sitten myi sen sille varsin hyvään hintaan. Wallin oli muuten kahden asunnon loukussa jälkimmäisen asuntokaupan aikana. Asunto oli ollut pitkään myynnissä, koska Wallin oli ostanut omakotitalon. Tämä viittaa siihen, että hintapyyntö ei ole ollut ihan kohdallaan, vaikkei säätiö ehkä ihan pyyntöhintaa olisi maksanutkaan. Hyvät veljet hälytettiin apuun.

En tiedä, onko mitään lakia rikottu, mutta todellakin perinteinen hyvä veli -suhmurointi.
Taas yksi poliitikko, jolta en ostaisi käytettyä autoa.

Kanga
Seuraa 
Viestejä1327
Liittynyt26.4.2009

Säätiö on ostanut asunnon käypään hintaan, mutta kuitenkin Wallinin asunnon arvo on noussut enemmän kuin alueen muiden asuntojen. Johtopäätös: säätiö möi aikanaan asunnon Wallinille todelliseen asevelihintaan

Riso abundat in ore stultorum

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009

Wallinin asunnon hinta nousi 75%, kun samaan aikaan 2001-2009 muut asunnot alueella nousivat vain 37,5%.

tämähän ei kauheasti eroa Vehviläisen asuntokaupoista paitsi, että Vehviläinen jäi minimaalisella vuokralla asumaan entiseen asuntoonsa, joten eläkeyhtiö Ilmarinen ei sillä asunnolla mitään nettoa, kun 200-neliön lukaalista vuokrahinta on sama mitä 40-neliön itä-hellsingin asunnolla.

poliitikot ovat haluttomia luomaan lakeja, joilla suitsittaisiin rakenteellista korruptiota, tai rahanpesua, koska he itse hyödyntävät molempia em.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Toope
Seuraa 
Viestejä24878
Liittynyt23.7.2006

Taitaa Wallin siirtyä hiljalleen pois päivänpolitiikasta, mutta saanee hyvän duunin jostakin ruotsinkielisestä säätiöstä tms.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Hah! farssi eikun paranee. Maailmassa puhaltelee sellaiset tuulet että parin vuoden sisään voi mussuttaa popkornia ja katsoa hirttäjäisiä televisiosta.

penni
Seuraa 
Viestejä4988
Liittynyt15.4.2011
barbababa
Hah! farssi eikun paranee. Maailmassa puhaltelee sellaiset tuulet että parin vuoden sisään voi mussuttaa popkornia ja katsoa hirttäjäisiä televisiosta.

Älä unta nää.

what a mess to leave behind

Simplex
Seuraa 
Viestejä3033
Liittynyt26.1.2010
sapetix
Olisi mielenkiintoista tietää minne poliitikot lopulta päätyvät ,helvettiin vai taivaaseen?Taivaaseen ei pääse, ja helvettiinkään ei huolita: Poliitikkojen sieluja varten luotiin inkarnaatio.

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Liittynyt7.8.2007
penni
Rere
Ja taas Åbo Akademin säätiö suhmuroimassa:

http://www.hs.fi/msn/talous/El%C3%A4key ... 5559627754


Eiköhän kaikki suuret säätiöt ole aika kimurantteja. Suomenruotsalaisten asioiden tonkiminen sattuu vaan olemaan myyvää tällä hetkellä.Sitten vaan etsimään suomalaisten kupruja vastaavilta aloilta. Luulisi motivaation ainakin olevan kohdallaan.

Odotamme mielenkiinnolla tuloksia, joiden mukaan vastaavat tempaukset ovat väkimäärään suhteutettuna vähintään yhtä yleisiä suomenkielisillä.

penni
barbababa
Hah! farssi eikun paranee. Maailmassa puhaltelee sellaiset tuulet että parin vuoden sisään voi mussuttaa popkornia ja katsoa hirttäjäisiä televisiosta.

Älä unta nää.

No ei Suomessa toki näillä näkymin, mutta josko sitten eteläisemmässä Euroopassa?

Lain suojelemia roistoja joka puolella. Ei näillä ole mitään eroa kreikkalaisiin kolleegoihinsa.

penni
Rere
Ja taas Åbo Akademin säätiö suhmuroimassa:

http://www.hs.fi/msn/talous/El%C3%A4key ... 5559627754


Eiköhän kaikki suuret säätiöt ole aika kimurantteja. Suomenruotsalaisten asioiden tonkiminen sattuu vaan olemaan myyvää tällä hetkellä.Tuskinpa Hesari erityisesti tonkii suomenruotsalaisten säätiöiden asioita. Varsin positiivisestihan
HS on aina suhtautunut ruotsinkieliseen kansanosaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat