Seuraa 
Viestejä29006

Jees osaa. Ei kannata opiskella saati maksaa mitään kun jees tekee kaiken paremmin kuin kukaan ja vielä ittelleen ilmatteeks.

Se mikä on huvittavaa on se että niin mäkin. Ai noo vaan etta mun ei tartte sitä julistaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (38)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
penni
No yksi kysymys olisi Jeesikselle; miksi CE-hyväksytty ei osaa lukea kirjoja?Tämä on paha. Se saattaa johtua hänen luonteenheikkoudestaan, joka ajaa hänet dokaamaan ja tuntemaan olonsa muita huonommaksi. Ehkä hän pelkää, ettei olekaan niin fiksu ja filmaattinen jos joutuukin tilanteeseen jossa kyseenalaistamisen sijaan hänen tulisi ratkaista ongelma. Sen sijaan että hän yrittäisi epäonnistumisenkin uhalla, hän riitaantuu itsensä kanssa ja korkkaa pullon.

Toisaalta kuka minä olen sitä sanomaan?

Vierailija
μOR
Jos halutaan antaa täsmällinen kuva, niin montako kilpikonnaa tarkalleen tulee ennen maapalloa?Ennen maapalloa ei ollut täsmällistä kuvaa kilpikonnista. Joku hullu jossain saattoi ehkä kyseenalaistaa kilpikonnattoman universumin olemassaolon, mutta lääketieteen kehittyessä näidenkin harhaisten yksilöiden mielikuvitus saatiin tainnutettua yhteisen hyvän eduksi.
Tämän seurauksena me olemmekin nykyään ainoita, kenen mielestä kysymys kilpikonnista on relevantti.

μOR
Seuraa 
Viestejä373

Alan ymmärtää. Alla olevista jälkimmäinen kuva on sitten käsittääkseni sieltä toisesta hulluuden äärilaidasta, kilpikonnia on aivan järjetön määrä.

Vierailija

Alempi kuva ei ole yhtään sen hullumpi, vaan sijoittuu pitemmälle historiaan. Sen lisäksi että sen huomaa useammasta kilpikonnasta, niin representatiivisempana se on myö vähemmän abstrakti, eikä puhuttele katsojaansa yhtä intensiivisesti emotionaalisella tasolla kuin ylempi.

Nykyäänhän on enää essentiaalisesti kaksi kuvaa kilpikonnista.

Vierailija
Kosh
Ei taida kannattaa kysyä kun en näe vastauksia kuitenkaan.Mitäpä sinä vastauksilla, kun sinua ei kiinnosta totuus muutenkaan.

Vierailija

Ei kun CE-da-nössö haluaa nyt usuttaa ihmiset kimppuuni samasta syystä kuin pacanus koki oikeudekseen kusta työkaverinsa pulloon.

Antaa nyt näiden luusereiden yrittää kiusata oikeen kunnolla.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Aweb
Kosh
Ei taida kannattaa kysyä kun en näe vastauksia kuitenkaan.Mitäpä sinä vastauksilla, kun sinua ei kiinnosta totuus muutenkaan.Mitä tekemistä totuudella on aiheen kanssa?

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

penni
Seuraa 
Viestejä6713
Kosh

Mitä tekemistä totuudella on aiheen kanssa?


Ei mitään. Ketju tulee täyttymään ylivertaisten kokemusten kuvailuilla, jos joku viitsii kysyä Jeesikseltä jotain.

Silence is golden, duct tape is silver.

Vierailija
penni
Ei mitään. Ketju tulee täyttymään ylivertaisten kokemusten kuvailuilla, jos joku viitsii kysyä Jeesikseltä jotain.Pieniä ihmisiä pitää kompensoida.

Vierailija
Kosh

Mitä tekemistä totuudella on aiheen kanssa?Niin, tuo on sinun filosofiasi tällä palstalla.

Vierailija

EI tässä nyt ole taas mitään järkeä.

Sovitaanko nyt niin että ihmiset joilla on jotain mussutettavaa voi tulla sanomaan sen tässä ketjussa yhdessä tuumin, jos ei kykene siihen yksilönä ja minä vastaan yksilönä.

Se että joku ihminen on yleisesti halveksuttu, ei tarvitse johtaa sisällissotaan - reippaasti kärjistäen.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Aweb
Kosh

Mitä tekemistä totuudella on aiheen kanssa?Niin, tuo on sinun filosofiasi tällä palstalla.Miksi kuvittelet että tämä ketju on hyvä paikka puhua omista harhakäsityksistäsi Koshista?

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat