Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005

Jees osaa. Ei kannata opiskella saati maksaa mitään kun jees tekee kaiken paremmin kuin kukaan ja vielä ittelleen ilmatteeks.

Se mikä on huvittavaa on se että niin mäkin. Ai noo vaan etta mun ei tartte sitä julistaa.

Sivut

Kommentit (38)

Vierailija
penni
No yksi kysymys olisi Jeesikselle; miksi CE-hyväksytty ei osaa lukea kirjoja?Tämä on paha. Se saattaa johtua hänen luonteenheikkoudestaan, joka ajaa hänet dokaamaan ja tuntemaan olonsa muita huonommaksi. Ehkä hän pelkää, ettei olekaan niin fiksu ja filmaattinen jos joutuukin tilanteeseen jossa kyseenalaistamisen sijaan hänen tulisi ratkaista ongelma. Sen sijaan että hän yrittäisi epäonnistumisenkin uhalla, hän riitaantuu itsensä kanssa ja korkkaa pullon.

Toisaalta kuka minä olen sitä sanomaan?

Vierailija
μOR
Jos halutaan antaa täsmällinen kuva, niin montako kilpikonnaa tarkalleen tulee ennen maapalloa?Ennen maapalloa ei ollut täsmällistä kuvaa kilpikonnista. Joku hullu jossain saattoi ehkä kyseenalaistaa kilpikonnattoman universumin olemassaolon, mutta lääketieteen kehittyessä näidenkin harhaisten yksilöiden mielikuvitus saatiin tainnutettua yhteisen hyvän eduksi.
Tämän seurauksena me olemmekin nykyään ainoita, kenen mielestä kysymys kilpikonnista on relevantti.

μOR
Seuraa 
Viestejä373
Liittynyt4.1.2010

Alan ymmärtää. Alla olevista jälkimmäinen kuva on sitten käsittääkseni sieltä toisesta hulluuden äärilaidasta, kilpikonnia on aivan järjetön määrä.

Vierailija

Alempi kuva ei ole yhtään sen hullumpi, vaan sijoittuu pitemmälle historiaan. Sen lisäksi että sen huomaa useammasta kilpikonnasta, niin representatiivisempana se on myö vähemmän abstrakti, eikä puhuttele katsojaansa yhtä intensiivisesti emotionaalisella tasolla kuin ylempi.

Nykyäänhän on enää essentiaalisesti kaksi kuvaa kilpikonnista.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005
Kosh
Ei taida kannattaa kysyä kun en näe vastauksia kuitenkaan.Mitäpä sinä vastauksilla, kun sinua ei kiinnosta totuus muutenkaan.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Vierailija

Ei kun CE-da-nössö haluaa nyt usuttaa ihmiset kimppuuni samasta syystä kuin pacanus koki oikeudekseen kusta työkaverinsa pulloon.

Antaa nyt näiden luusereiden yrittää kiusata oikeen kunnolla.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Liittynyt16.3.2005
Aweb
Kosh
Ei taida kannattaa kysyä kun en näe vastauksia kuitenkaan.Mitäpä sinä vastauksilla, kun sinua ei kiinnosta totuus muutenkaan.Mitä tekemistä totuudella on aiheen kanssa?

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

penni
Seuraa 
Viestejä4981
Liittynyt15.4.2011
Kosh

Mitä tekemistä totuudella on aiheen kanssa?


Ei mitään. Ketju tulee täyttymään ylivertaisten kokemusten kuvailuilla, jos joku viitsii kysyä Jeesikseltä jotain.

what a mess to leave behind

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat