Seuraa 
Viestejä7174

ketkä voivat hyötyä rakenteellisesti korruptiosta, joka on Suomen laissa täysin sallittua, mutta laajamittaisesti tavallisen kansalaisen keskuudessa paheksuttua? voiko duunari hyötyä rakenteellisesta korruptiosta ja, jos voi millä tavalla? vai voiko rakenteelliseen korruptioon päästä sisälle vain rikkain prosentti, tai päättävissä elimissä, hallituksissa ja sellaisissa toimivat virkamiehet?

esim. rakenteellisesta korruptiosta Vehviläisen asuntokaupat, Finnairin hallituksen bonukset, Fortumin Liliuksen optiot sähkönmyynnistä, Wallinin asuntokaupat jne..

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä40545

Varmaan lukumääräisesti suurin joukko, joka hyötyy tuollaisesta kähminnästä, on kuntien virkamiehet, jotka vastaavat erilaisista kilpailutuksista. Kilpailevat firmat kestittävät melkoisen estottomasti sitä porukkaa. Ehkä siitä ei ole niin helppo hyötyä suoraan taloudellisesti kuin isoimpien johtajien "palkitsemis" -tapauksissa, mutta mukavaa menoa on tarjolla. Tiedä sitten mitä tapahtuu kabinettien kätköissä epävirallisesti. Ainakaan minä en voi käsittää mitään muuta syytä, miksi kuntien virkamiehet sellaisella innolla tekevät niin räikeän huonoja päätöksiä kunnan toimintojen yksityistämisestä.

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839

Taas kerran loistava aihe joskin niin laaja että muut saavat täydentää.

Suomessa rakenteellinen korruptio lähtee ihan perusasioista, maanviljely, kunnallinen päätöksenteko jne, ongelma on että ollaan niin hemmetin pieni maa (en usko että paljon parempaa löytyy muualta Euroopasta)
-S-ja K-liikkeet ja niiden omistus/edut/päätöksenteko/liikepaikat/kaavoitus ym ym - niin kunnallinen kuin valtiollinen taso (puhdasta korruptiota)

-Ay-liikkeen päätöksentekoasema suhteutettuna parlamentaariseen valtaan joka helvetin paikassa (ei vaaleilla valittuja)

-EK:n sama (en todellakaan muista valinneeni ja sama kuin edellä)
EK muuten kirjoittaa propagandajuttuja jatkuvasti HS-median etusivuille (ymmärtäkää suomalaiset, jotta kilpailukyky säilyy täytyy teidät kaikki erottaa ja firma siirtää Kiinaan, olkaa ylpeitä että olitte työntekijöitämme, ymmärrätte varmaan hyvin että kurssimme nousi nyt 1.2%
Uskomattomia!

Edelliset etujärjestöt pitkälti päättävät paljolti maastamme, en muista kumpaakaan millään vaaleilla valinneeni joten merkki korruptiosta tai sitten helvetin isosta kusetuksesta.

-EU- hah hah hah hahaaa haah ahha haa -tukehdun tähän...hyper super una exsellinsio corroptionen..Varmaan maallemme paras korruptioporukka mihin saattoi lähteä mukaan. Täysi vitsi ilman vitsiä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

On se kehittyneissä maissa helppoa: joko maksat tai et maksa korruptiorahoja yhdelle taholle ja sen jälkeen homma toimii hyvin tai huonosti.
Miten Suomessa voi osallistua tai olla osallistumatta rakenteelliseen korruptioon? Kuvio on kertaluokkaa monimutkaisempi - tosin ihan tarkoituksella.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat