Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Eräässä osoitteessa näkee Conanin jakson pätkinä ja koko shown leikkaamattomana näkee ilmeisesti vain Ameriikoissa. Voiko internet yhteyttä jotenkin "kierrättää" niin että tuon koko jakson pääsisi katsomaan tuosta linkistä?

http://teamcoco.com/video/full-episode- ... ic-monkeys

Kommentit (5)

Olen ennenkin kuullut proxyistä ja jotenkin tuntuu vaikealta asialta noin käytännössä. Eli mitä pitää oikeasti tehdä että kiertää proxyn kautta? Lataako se koneelle jonkun ohjelman vai kysytäänkö vain lupa jostain "hevon kuusesta" että saako kierrättää signaalit sen kautta? Ja onko siitä jotain haittaa, hidastaa yhteyttä tms?

Tuollakin on hirveä lista mistä valita. Proxies sorted by software, country, IP, ISP.. ..eikä mitään hajua mitä nuo oikeasti tarkoittaa ja mikä kannattaisi valita.

En tiedä miksi mutta tämä aihe ei uppoa kaaliin.. ..muistelen nyt että ennenkin tapellut aiheen kanssa. Silloin motivaatio lopahti heti alkumetreillä ja nyt uhkaa sama kohtalo. Ei jaksa ajatella.

Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä5363
Liittynyt9.1.2011

Helpommalla pääsee kun menee vain osoitteeseen http://piraattilahti.org kuin netin random piraattisivustoille (watchseries.eu). 12. päivän jakso ei vielä tosin ole ilmestynyt Piraattilahdessa, mutta ilmestynee lähipäivinä. 11. päivän jakso on tuorein.

Voi myös valita millä video-ohjelmalla katsoo. Esim. VLC soittimella tylsiin puheohjelmiin saa vauhtia kun lisää toistonopeutta. Tai sitten voi kopioida videot vaikkapa puhelimeen tai iPadiin.

Ps. tämä ei ole tiedeaihe...

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

Misantropologi
http://watchseries.eu/serie/conan_(2010) kokeile tuolta...Tänks. Alku vaikutti hyvältä mutta sitten alkoi pätkimään kesken filkan vaikka ei pitäisi nopeudesta olla kiinni. Omalla koneella ei ainakaan latautumaan jättäminenkään tuntunut auttavan. Hyvä silti että kerroit!

Puuhevonen

Ps. tämä ei ole tiedeaihe...Kaikista aiheista saa väännettyä tiedeaiheen. Tämä liittyy tietotekniseen osaamiseen mutta ei kyllä sovi tuonne tekniikka osioon..

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat