Seuraa 
Viestejä45973

Eräässä osoitteessa näkee Conanin jakson pätkinä ja koko shown leikkaamattomana näkee ilmeisesti vain Ameriikoissa. Voiko internet yhteyttä jotenkin "kierrättää" niin että tuon koko jakson pääsisi katsomaan tuosta linkistä?

http://teamcoco.com/video/full-episode- ... ic-monkeys

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Olen ennenkin kuullut proxyistä ja jotenkin tuntuu vaikealta asialta noin käytännössä. Eli mitä pitää oikeasti tehdä että kiertää proxyn kautta? Lataako se koneelle jonkun ohjelman vai kysytäänkö vain lupa jostain "hevon kuusesta" että saako kierrättää signaalit sen kautta? Ja onko siitä jotain haittaa, hidastaa yhteyttä tms?

Tuollakin on hirveä lista mistä valita. Proxies sorted by software, country, IP, ISP.. ..eikä mitään hajua mitä nuo oikeasti tarkoittaa ja mikä kannattaisi valita.

En tiedä miksi mutta tämä aihe ei uppoa kaaliin.. ..muistelen nyt että ennenkin tapellut aiheen kanssa. Silloin motivaatio lopahti heti alkumetreillä ja nyt uhkaa sama kohtalo. Ei jaksa ajatella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Puuhevonen
Seuraa 
Viestejä6670

Helpommalla pääsee kun menee vain osoitteeseen http://piraattilahti.org kuin netin random piraattisivustoille (watchseries.eu). 12. päivän jakso ei vielä tosin ole ilmestynyt Piraattilahdessa, mutta ilmestynee lähipäivinä. 11. päivän jakso on tuorein.

Voi myös valita millä video-ohjelmalla katsoo. Esim. VLC soittimella tylsiin puheohjelmiin saa vauhtia kun lisää toistonopeutta. Tai sitten voi kopioida videot vaikkapa puhelimeen tai iPadiin.

Ps. tämä ei ole tiedeaihe...

»According to the general theory of relativity space without aether is unthinkable.»

Tuotapa olen itsekin ihmetellyt. Ei kai sille muuta voi kuin odottaa jakson tulemista SuomiTV:ltä/FOX:lta tai yrittää painostaa Team Cocoa näiden Google+ sivulla.

Misantropologi
http://watchseries.eu/serie/conan_(2010) kokeile tuolta...Tänks. Alku vaikutti hyvältä mutta sitten alkoi pätkimään kesken filkan vaikka ei pitäisi nopeudesta olla kiinni. Omalla koneella ei ainakaan latautumaan jättäminenkään tuntunut auttavan. Hyvä silti että kerroit!

Puuhevonen

Ps. tämä ei ole tiedeaihe...Kaikista aiheista saa väännettyä tiedeaiheen. Tämä liittyy tietotekniseen osaamiseen mutta ei kyllä sovi tuonne tekniikka osioon..

Kuuminta hottia

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat