Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Tuossa kun viime lauantaina tuli Avarassa luonnossa paviaaneista
ja siinä ohjelman loppu puolella näky miten kaksi paviiani urosta tappeli keskenään ja toinen viilsi hirveen syvän haavan toisen kuonoon kulmahampaalla.
Ihmetytti että miksihän siitä haavasta ei tullu runsaasti verta, vaikka oli niin hirmu syvä? Näkikö joku muu saman ohjelman?

Kommentit (3)

En nähnyt ohjelmaa mutta todistetusti avarassa luonnossa muinaisina aikoina käytettiin kumiankkoja, nykyään tietokoneanimaatiota.

Shokkireaktiosta johtuu se, ettei heti ala tirskumaan veri syvästä haavasta. Suonet vetäytyvät aluksi suppuun mormoonien vaikutuksesta yhteiskunnan paiseina.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008

Oli muuten karu vekki! Kahtelin ite samaa.

Lie tuo aikansa vuotanut ja sitten lakannut. Kuonon päällä lienee pelkkiä hiussuonia ihossa ja liha vähissä. Vuotaa jonkun aikaa ja tyrehtyy sitten. Varmasti luonnonvaraisilla eläimillä on nuo veren hyytymistekijät aika vimpan päälle. Mutuilisin.

Hämmentää.

Ei se vekki oikeasti ollut läheskään niin syvä miltä näytti, sillä nenäontelo repesi auki. Ei siitä siis mennyt rikki kuin ohut siivu nahkaa ja rustoa. Hajuaistin toimintaan tuolla lienee heikentävä vaikutus. Liekö molemmilla sieraimilla oma ontelo vai yhtyvätkö samaan?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat