Seuraa 
Viestejä7615

Joutsen kaatoi miehen kajakin ja hukutti melojan:

http://chicago.cbslocal.com/2012/04/15/officials-villa-park-man-drowns-i...

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Kissa lensi joutsenella:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012101 ... 9_uu.shtml

Koillissanomen haastattelema mies väittää nähneensä, kuinka perheen kissa oli hypännyt maanantaina joutsenen selkään ja lähtenyt lennolle. Kuvaa tai muuta todistetta tapahtumasta ei lehdessä ole.

Posiolaismiehen mukaan perheen kissa oli hiippaillut jokirannassa levähtäneiden joutsenten lähelle ja hypähtänyt yhden suurikokoisen linnun selkään.

- Joutsenet siinä säikähtivät ja lähtivät lentoon. Niin lähti kissa mukana selässä. Siinä ne edes takaisin lentelivät ja ajattelin, että nytkö tuo joutsen vei kissan iäksi, mies kertoo Koillissanomille.

Mies kuitenkin kertoo kissan palanneen myöhemmin kotiin.

Lähde: Koillissanomat

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012101 ... 5_uu.shtml

Mökillä oli nuorempana hullu joutsen joka kävi aina päälle. Kun souti, se tuli uhoamisasennossa vierelle rhuitomaan. Kun käynnisti moottorin, se lensi perään. Ajossa piti tehdä aina mutka oikeaan aikaan kun se lähti lentään perään. Se saavutti koko ajan hitaasti, ja ihan lopussa nopea käännös niin lensi ohi. Ei joutsen käänny kovin pienellä kääntösäteellä. Muutaman kerran tuli saatua kunnon iskua siitä sen siiven luisesta etureunasta. Yksi keino oli kanssa vetää matalaksi veneen pohjalle kun se lensi yli.

Kerran taas joutsen tuli kun koin katiskaa. Heitin ison särjen joutsenen selkään ja se jäi sinne hyppimään. Joutsen menetti kiinnostuksen minuun ja lähti toiseen suuntaan ihmetellen mikä hyppii selässä. Ei saa joutsen käännettyä päätään sinne. Siis tonne missä noi poikaset on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665
Rousseau
Kissa lensi joutsenella:Sen nyt vielä ymmärtää, että Nils Holgersson tai marsu ratsastaa hanhella, mutta tuossa alkaa olla nostovoima kortilla.
Tietysti jos on oikein kevyt kissa ja joutsenella maha tyhjä, niin ehkäpä.

Näyttäisi tyypillinen joutsenen paino olevan välillä 4.5-8 kg ja kissan välillä 2.5-7 kg. Tiukoille menee. Haluamatta vaikuttaa lainkaan kyyniseltä epäilen, että kissa on ratsastanut jousenen selässä jonkin matkaa järven selällä ja näkyvistä hävittyään pudonnut veteen. Sitten uinut kotiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat