Seuraa 
Viestejä1521

.

Näilläkin foorumeilla joku etsii ainakin ajoittain jotain uutta ajateltavaa ja opittavaa, mikä voisi viedä eteenpäin. Keskusteluissa sitä voi oppia monenlaista.

Kuitenkin eräs ongelma on mielestäni se, että käydään usein aika paljon asian kautta. Eivätkö ihmiset ole lopultakin vähän suurempi viesti?

Ihmiset tuovat erilaisen yhteyden. Yhteys on minusta jotain todellisempaa ja vahvempaa kuin pelkät pyörittelyt.

En nyt osannut paljon avata, mutta teema kävi mielessä.

Juha Myllärinen, Lappeenranta

Kommentit (2)

Siis haluat personalisoida tiedon henkilöön? Miten hitosda anonyymillä palstalla.

Jos jokin juttu kolisee sinuun, se on jo sinun sisällä jotenkin ilman hahmoa jonka yhteys muihin saa esille.

eskimo
Seuraa 
Viestejä1521
tietää
Siis haluat personalisoida tiedon henkilöön? Miten hitosda anonyymillä palstalla.Ehkä reaali pitäis tuoda rinnalle. Jonkin verran tehnyt sitä. Liian vähän vielä.

tietää
Jos jokin juttu kolisee sinuun, se on jo sinun sisällä jotenkin ilman hahmoa jonka yhteys muihin saa esille.En osaa nyt ihan sanoa muiden hyötyä. Enemmän vain kalastelen muiden kertyneitä

Toki itselläni on epäilyjä. Haen nykyään yhä enemmän käsittelyihin juuri tiettyjä yhteyksiä. Aiemmin sitä koki olevansa joiden harvojen tahojen kanssa "naimisissa".

Sen voi nyt lonkalta sanoa, että jokainen taho herättää ja säteilee jotain. Siis kirvoittaa tai jotain tämän suuntaista. Varmasti jää jokin osuus kustakin tutusta oman pään sisälle. Eikö se ole vähän jo jotain?

Juha Myllärinen, Lappeenranta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat