Seuraa 
Viestejä2888

Alkoi nenän vuotamisella ja samanlaisella ololla kuin joskus lapsuudessa, kun sairastin jonkin virustaudin. Ei ole tällaista aikuisiällä ollut. Pienehköä kuumetta kesti vajaan viikon. Nenä jatkoi vuotoaan. Silmissä alkoi näkymään viivoja muutaman viikon kuluttua. Virtsaamistarve alkoi lisääntymään, lisäksi tuli vähän kuin pidätys ongelmia. Pientä huimausta ilmeni sitten. Yöllä nukkuessa alkoi jalkoja kramppaamaan. Imeskelin suussa n-asetyyli-l-kysteiiniä ja kielessä tuntui kipua. Katsoin kieleen ja siinä oli pieniä haavaumia joita en aikaisemmin ole huomannut. Nyt noin kolmen kuukauden kuluttua alkavat oireet hellittämään. N.A.C:in imeskely kielellä ei aiheuta kipua. Silmissä näkyy vielä vähän liikettä, viivojen kaltaisia. Yhteensä oireilua kesti ainakin kuukauden, nenä tiputtaa vieläkin, villiintyy ulkona enemmän.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

Kommentit (6)

Vomies
Seuraa 
Viestejä2888
Carloz
Lääkäriin ei suomalainen Mies tietenkään mene?Mitäs sitä turhaan hätäilemään, kun alkavat oireet helpottamaan.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18401
Hubsu
Penissyöpä. Vehje tippuu viikon päästä, elinaikaa jäljellä 2 viikkoa. Paras hassata rahat viinaan ja naisiin vielä kun voi.

Jos kuiten vaan siihen viinaan. Sellaset "siellä on ja pysyy" tyyliset lohkaisut kun ei, ainakaan kaikista, naisista ole niin hirmu hehkeitä. Harvempi minni ihan noin irtonaisista suhteista on kiinnostunu. Vai tarkoititko, että se vähemmän tykkääminen siihen hengenlähtöön osasyyllisenä onkin?

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Vomies
Seuraa 
Viestejä2888
Vomies
Alkoi nenän vuotamisella ja samanlaisella ololla kuin joskus lapsuudessa, kun sairastin jonkin virustaudin. Ei ole tällaista aikuisiällä ollut. Pienehköä kuumetta kesti vajaan viikon. Nenä jatkoi vuotoaan. Silmissä alkoi näkymään viivoja muutaman viikon kuluttua. Virtsaamistarve alkoi lisääntymään, lisäksi tuli vähän kuin pidätys ongelmia. Pientä huimausta ilmeni sitten. Yöllä nukkuessa alkoi jalkoja kramppaamaan. Imeskelin suussa n-asetyyli-l-kysteiiniä ja kielessä tuntui kipua. Katsoin kieleen ja siinä oli pieniä haavaumia joita en aikaisemmin ole huomannut. Nyt noin kolmen kuukauden kuluttua alkavat oireet hellittämään. N.A.C:in imeskely kielellä ei aiheuta kipua. Silmissä näkyy vielä vähän liikettä, viivojen kaltaisia. Yhteensä oireilua kesti ainakin kuukauden, nenä tiputtaa vieläkin, villiintyy ulkona enemmän.Muistui mieleen lisää oireita mitä oli. Ympäri kaulaa tuntui pieniä "nykäisyjä". Lisääntyneitä ilmavaivoja. Peniksen esinahasta katkesi verisuoni. Terskan pää alkoi punoittamaan, täytyi pitää esinahka terskan päältä pois vedettynä, että tuulettuisi.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat