Seuraa 
Viestejä45973

Maailma on täynnä ikäviä asioita, pahoja asioita, mitä emme itsellemme tahtoisi tapahtuvan,
kun olemme niin helvetin laiskoja, ettemme jaksa tehdä näille "julmuuksille" yhtään mitään, kun tämä kaikessa yltäkylläisyydessä rypeminen on niin aikaa vievää, nauretaan vähän niille asioille mille emme jaksa tehdä mitään

okei, näin, yksi positiivisella ilmeellä oleva kuva ja sitten ei niin positiivisella ilmeellä oleva kuva.

Sivut

Kommentit (17)

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Joo. Katolisen kirkon ehkäisyvastaisuus on rikosluonteista. On rikosluonteista hommata mukuloita joista ei pysty huolehtimaan. Eläinrääkkäyksestä kyllä mesotaan, mutta ihmisiä saa hankkia ja pitää millaisissa olosuhteissa tahansa.

Mites muslimeilla. Saako muslimi käyttää kortonkia?

Olisiko pakkosterilisoinnit mitään?

Sitähänsäkysyit?

- Ubi bene, ibi patria -

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

No, sanotaan näin että voin nauraa maailman kamaluudelle kunhan sille ei anneta kasvoja eikä määritellä sitä sen tarkemmin. Onhan se aika naurettavaa kuinka paljon paskaa mahtuu tähän maailmaan ilman että sille oikeastaan mahtaa mitään. Jos nyt kuitenkin pläjäytetään jonkun nälkää kärsivän afrikkalaisperheen kuva eteen niin ei se enää kamalasti naurata. Se on eri sitten.

くそっ!

Pacanus Rusticanus

Olisiko pakkosterilisoinnit mitään?Niin tai ruoka-apua vain niille, jotka suostuvat sterilointiin parin kakaran jälkeen.
Taas on joku anelemassa rahaa itäafrikkaan, silti vaikka etiopian väkiluku (ja ongelmat) tuplaantui 10 vuodessa kun sinne vietiin riittävästi ruokaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat