Seuraa 
Viestejä5002

Työllistävimmiltä yrityksiltä on kerätty vuosia liikaa työkyvyttömyyseläkemaksua, arviolta jo noin 3 000 000 000 euroa.

On ollut puhetta liikaa perityn rahan palauttamisesta oikealle omistajalleen. Nyt kuitenkin eduskunta on päättämässä kyseisen pääoman siirtämisestä peittämään eläkevakuutusyhtiöiden vakavaraisuuden luisua.

Petoksella ja varkaudella saatujen rahojen palautuksen vitkuttelu on siis päättymässä tulokseen jolla anastettu omaisuus siirretään varkaan haltuun.

Onnea vaan, tämä on luonnollinen jatkumo moraaliseen rappioon joka alkaa jo jäytää yhteiskuntamme perusrakenteita.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012050 ... 9_uu.shtml

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Sivut

Kommentit (20)

" - - Kaappausta vastaan olivat ainoastaan perussuomalaiset valiokunnan jäsenet."

Hyvä.

" - - Se voima vaan loppuu. Loppuu silloin, kun perussuomalaiset itse pääsevät osallisiksi klikkien pöydistä putoaviin herkkupaloihin. "

Niinkö? Tai olisiko sittenkin niin, että todellisia vaihtoehtojakin on olemassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Dredex
Carloz
Valta sokaisee - myös persut.Kysymys kuuluu: Hyväksytkö, että valta sokaisee?No en tietenkään, ihme kysymys.

Hyvä johtaja johtaa esimerkillä. Suomessa ei ole pääsääntöisesti kuin huonoja johtajia ja tämä koskee niin yritysmaailmaa, julkista sektoria kuin poliitikoitakin. Oma napa on se lähin. Pitäisi olla meidän navat, ei oma napa.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

siinä vaiheessa, kun korruptoitunut poliittinen järjestelmä antaa sille siunauksensa. sen jälkeen valtion väkivaltakoneisto pitää huolen, että varas/varkaat saavat varastetun omaisuuden pitää.

eikö olisi mukavaa, jos meillä olisi internetin aikakaudella tuotearvostelujärjestelmä koskien poliitikkoja. sinne sitten ihmiset saisivat pisteyttää ko. tuotetta ja kirjoittaa pienen kuvauksen miksi suosittelevat tuotetta, tai miksi eivät koskisi tuotteeseen enää metrisellä tikullakaan.

toimii ainakin muiden tuotteiden kohdalla, miksipä ei poliitikkojenkin kanssa.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

taucalm

eikö olisi mukavaa, jos meillä olisi internetin aikakaudella tuotearvostelujärjestelmä koskien poliitikkoja. sinne sitten ihmiset saisivat pisteyttää ko. tuotetta ja kirjoittaa pienen kuvauksen miksi suosittelevat tuotetta, tai miksi eivät koskisi tuotteeseen enää metrisellä tikullakaan.Tee sellainen. Ei ole kovin vaikeaa. Valtakunnanlaajuiseksi skaalaaminen kyllä vaatii rautaa rajalle eli sponsoreita pitäisi vähintäänkin olla.

Carloz
Hyvä johtaja johtaa esimerkillä. Suomessa ei ole pääsääntöisesti kuin huonoja johtajia ja tämä koskee niin yritysmaailmaa, julkista sektoria kuin poliitikoitakin. Oma napa on se lähin. Pitäisi olla meidän navat, ei oma napa.Kysymys kuuluu: Hyväksytkö huonot johtajat?

Dredex
Carloz
Hyvä johtaja johtaa esimerkillä. Suomessa ei ole pääsääntöisesti kuin huonoja johtajia ja tämä koskee niin yritysmaailmaa, julkista sektoria kuin poliitikoitakin. Oma napa on se lähin. Pitäisi olla meidän navat, ei oma napa.Kysymys kuuluu: Hyväksytkö huonot johtajat?Vastaus on ilmeinen.

Dredex
Carloz
Vastaus on ilmeinen.Määrittele hyvä johtaja, mitä tarkoitat esimerkillä johtamisella?Nyt on sen verran muita kiireitä, mutta esimerkillä johtaminen on yksi hyveistä.

Toinen voisi olla yhteen hiileen puhaltaminen eli kaikki ovat samassa veneessä, myös johtaja. Ja johtaja saa kommunikoitua tämän "prinsiipin" alaisilleen.

Kolmas olisi ehdottomasti tasapuolinen kohtelu.

Vaikeina aikoina hyvä johtaja kommunikoi vaikeat päätökset alaisilleen selkeästi ja johdonmukaisesti.

Hyvä johtaja katsoo peiliin tarvittaessa.

Näitä voi keksiä vaikka kuinka paljon lisää.

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5002

Joskus tuntuu, että eduskunnankin tarkoitus on maksimoida kerättävän rahan määrä jotta sitä olisi mahdollisimman paljon ohjailtavaksi poliittisten lehmänkauppojen ja korruption kautta.

Muinaisessa Kreikassa oli muistaakseni järjestelmä jossa vaikutusvaltaiset(kin) henkilöt voitiin karkoittaa moneksi vuodeksi ulkomaille, jos vapaiden miesten enemmistö katsoi jonkun toimineen ahneen paskan tavoin vaikutusvaltaansa hyväksi käyttäen. Pitäisi varmaan palata demokratiakäytännöissä alkulähteille.

Miten saataisiin tilanne (palautettua?) sellaiseksi että rahaa kerättäisiin vain tarpeeseen, eikä keksimällä keksittyihin menoihin. Nykyään tuntuu, että koneisto kuluttaa suurimman osan kerättävästä.

Millään en voi ymmärtää, että verottajan osuus voisi mitenkään järjellisesti olla neljännestä suurempi mistään, kuin työn tai kaupan tekijän. Sakot tai muut rangaistukset ovat sitten asia erikseen.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

ROOSTER
- - Muinaisessa Kreikassa oli muistaakseni järjestelmä jossa vaikutusvaltaiset(kin) henkilöt voitiin karkoittaa moneksi vuodeksi ulkomaille - -Kreikallepa sitä rahaa kerätäänkin.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Carloz
Dredex
Carloz
Valta sokaisee - myös persut.Kysymys kuuluu: Hyväksytkö, että valta sokaisee?No en tietenkään, ihme kysymys.

Hyvä johtaja johtaa esimerkillä. Suomessa ei ole pääsääntöisesti kuin huonoja johtajia ja tämä koskee niin yritysmaailmaa, julkista sektoria kuin poliitikoitakin. Oma napa on se lähin. Pitäisi olla meidän navat, ei oma napa.
Kerrankin voin olla Carlozin kanssa samaa mieltä. Vallalla on paha tapa sokaista, se vain sokaisee jokaisen erilailla. Eikä sitä saa koskaan hyväksyä, vaan johtajan täytyisi toimia objektiivisesti johtamiensa edun mukaisesti. Pitäisi melkein tehdä lakiin kohdat, joilla valehtelu ja itsekeskeisyys tehtäisiin rikokseksi. Valitattavasti näin ei ole, koska vallanpitäjät tekevät itse omat lakinsa. Parhaimmillaan hyvin toimiva yhteiskunta olisi kuin kommunistinen unelma, johtajat voitaisiin pistää kokonaan pois pelistä, järjestelmä toimisi itsestään. Nytkin vain on vaikka mitä virkamiehiä, jotka ovat vain ryöstämässä kuormasta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat