Seuraa 
Viestejä12065

Tuli vaan mieleen, että jos on huono laulaja, mutta osaa tehdä hyviä biisejä, niin korreloivatko nämä ominaisuudet jotenkin hiusten puutteeseen? Ajattelin esimerkiksi taiteilijoita Wirtanen, Ylppö ja Rautiainen.

Sivut

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Juicella oli limanen takatukka.

Juicen tuotanto aika perseestä, jos vertaa siihen mitä radiosta kuuluu. Kai se on parempiakin tehnyt.

Esim. Irwinillä oli tukka, mutta radiossa soitetut kappaleet aika huonoja, sitten kun perehtyy niihin tuotantoihin mitä ei ole koskaan radiossa soitettu niin ymmärtää enempi.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Jos oltaisiin Psykologia-palstalla joku tulisi kertomaan että rumat miehet yrittävät saada pesää panostamalla kykyihin ja taitoihin, kun ei kehollisilla ominaisuuksilla naiset lakoa.

Tai no... Ei se Ylppö ole pässimmän näköinen vaikka onkin pulipää. Yhtään noista aloituksen herroista en tosin kuuntele.

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1471

Itselläni on tuo päälaen huksisto alkanut harventua, mutta vastaavasti korviin ja nenään on alkanut kasvaa karvaa aivan mahdottomasti, myös selän, rinnan, mahan ja käsivarsien osalta olen varsin karvainen.
Laulun tekijänä en varmasti pärjäisi, mutta laulamista on tullut harrastettua muutama vuosikymmen kuoromusiikin parissa. Se, että laulanko huonosti, ei ole minulle selvinnyt, potkuja en ole kuorosta kuitenkaan vielä saanut. Nyt kun tuota ikää alkaa jo olla muilekin jaettavksi, niin lienee kohta parempi lähteä kuorosta vapaaehtoisesti, ennen nöyryyttäviä potkuja.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Osaako Vesa-Matti Loiri Laulaa? En ole asiaa kyennyt omin avuin selvittämään. Oma musiikillinen antini on hieman samankuuloista möykkää.

Siksipä en laulakaan kuin umpihumalassa saunanlauteilla kera muun sikakuoron.

- Ubi bene, ibi patria -

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat