Seuraa 
Viestejä45973

Tällä kertaa tein uudestaan vanhemman biisini johon en ollut täysin tyytyväinen... En ole täysin tyytyväinen kyllä tähänkään, johtuisikohan siitä että motivaatio oli vähän alhaalla koska melodia ei ollut mieleeni enää niin räjähtävän hyvä kuin sillon puolitoista vuotta sitten kun biisin ekaa kertaa tein. Jokatapauksessa teknisesti biisi on kyllä uudella tasolla verrattuna vanhaan versioon.
Jotkut jotka harrastusta seuraavat saattavat muistaa sen vanhan version

Jokatapauksessa, viime biisistäni sain todella paljon hyvää kommenttia, tykkäänkin aina mainostaa biisejäni täällä tiede.fi foorumilla (vaikken muuten oikeen kirjoittelekaan, seurailen tosin joskus) koska saan täällä aina paljon rakentavaa ja pitkää kommenttia, uskon saavani taas samanlaista. Biisi on jokatapauksessa tässä:

http://www.youtube.com/watch?v=cErwG-guD-w

Kommentit (3)

Alkuvaihe hyvä kokonaisuudessaan, paitsi kuten tiedettyä niin en pidä jumputuksesta. Melodiat olivat hienoja sekä kuva, ja vaihtelua esiintyi sopivasti kuten tarinaa kerrottaessa. Kappaleen sävy on mukavan positiivinen ja nousujohteinen. Pienenä heikkoutena tosin puolen välin jälkeen loppua kohden on, että vaikka melodia on hyvä niin se ei ole ällistyttävän hyvä ja sitten jumputus alkoi viemään siitäkin voittoa. Alkupuoli oli paremmin jotain uutta. Dredexin listalle kappale ei kuitenkaan edes yllä, jumputuksen takia.

Esimerkkejä taas:
- Hyvä kerronnallisuus, eeppisyyttä, ei jumputusta
Game of Thrones - Opening Credits Cover (Heavy Version)

- Pelkistettynä kuullaan pianoa, ei ainakaan jumputusta näissä (joskin kappaleissa soisi olevan muutakin kuin pianoa):
Torley plays piano trance hits!
Trance progressive (piano cover)
ATB - Ecstasy [Piano Cover]

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

Kiitos jälleen erinnomaisesta ja pirteästä kulttuurituokiosta Renato. Tässä myös mun mielipiteeni kappaleestasi:

Alku välillä n. 0:00 -> 2:50 oli aivan loistavaa kamaa, mutta sitten sitä rauhallisempaa osiota välillä n. 2:05 -> 3:47 en hiffannut. Jäi vähän sellainen fiilis, että: "kunhan nyt vain saan joitain erilaisia syntikka-ääniä tähän kohtaan". No en toki lähde tuomitsemaan vaikka tuo kohta ei minulle auennutkaan ja tuollainen rauhallinen "suvantovaihe" kappaleessa kuin kappaleessa on aina hyvin tehtynä paikkansa ansainnutkin, mutta kuten todettua, olisin tietysti toivonut sellaista hieman helpommin seurattavaa teemaa siihen.

Kun sitten taas seuraava osio alkoi kohdasta n. 3:47 ja joka jatkui kohtaan n. 6:08 oli teema kieltämättä taas selkeä, mutta ehkäpä tämä kappaleen kaikkein intensiivisin osio kesti aavistuksen liian kauan. Tuon osion toistuva kuvio tuli liian tutuksi ja liian nopeasti. Noh, biisin loppuosa n. 6:08 - 7:43 oli biisin alun kanssa tosiaan taas täyttä rautaa ja joiden vuoksi olenkin huudattanut tätä raitaasi nyt jo muutamana päivänä useammankin kerran.

Keep up the great work!

ps. piti vielä sanomani, että kehityksesi on ollut huikeaa!

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joo bassoa voi kyllä olla, ja Renaton kappaleessa oli muutama syvempi booommm -basso ääni, jotka olivat parempia. Erityisesti en pidä jumputtavasta basson jumputtamisesta, koska se on yksitoikkoista, ennalta arvattavaa, hakkaavaa ja jomottavaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat