Seuraa 
Viestejä45973

Tässä ku nyt jäkishuuma on taas päällä ja entistä ehompana kotikisojen ja edellisvuoden mestaruuden takia ni ajattelin udella jotta kuka tai ketkä on teidän suosikkeja Suomen joukkueesta?

Ite toki arvostan esim. Mikko Koivua valtavasti, mutta mun top-suosikkeihin ei kuulu. Tässä olis mun top3:

Filppula: Aivan loistavan tekninen ja itsevarma pelaaja. Viimeistelee melkee ku Selänne ja samalla tarjoilee aivan namupassia. Sen lisäks on loistavan liikkuva, todella hyvä luistelija joka liikkuu pitkin kenttää tilanteen mukaa ja rakentaa peliä. Imo paras suomalainen jääkiekkoilija tällä hetkellä.

Immonen: Jarkko on aika aliarvostettu pelaaja noin yleensä, mutta on pelaaja, joka istuis minkä tahansa liigan parhaimpiin joukkueisiin. Johtajapelaaja kuka rakentaa peliä ja viimeistelee aivan jäätävästi. Pelejä ratkaseva, niitä on harvassa.

Komarov: Leksa on mun ykkössuosikki. Aivan korvaamaton. Äijä ripustaa miestä ku tapettii, liikkuu melkee ku Pillu ja tekee vielä maaleja. Todella harvinainen agitaattori, joka osaa luoda peliä ja tehä maaleja. Ei oo mikää Ruudun Pirkko, että pitää vetää sikaa ja sit filmata jäähyjä vastustajalle. Mahtava sotilas ja hieno esimerkki siitä, että kovaa pelaavan ei tartte sikailla.

Toki pitää sille Granlundille heittää maininta jotta ohase loistava lahjakkuus ja hyvin se on pelannu.

Mites teän suosikit?

Kommentit (9)

Vomies
Seuraa 
Viestejä2888

Katsokaa paljon Mikko Koivu teki pisteitä sm-liigassa, ennen siirtymistään rapakon taa. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=2696
Mielestäni Mikko Koivu ei ole kovin lahjakas urheilija. Saku Koivun pikkuveljenä menestymisen odotukset ja paineet olivat kovat. Väkinäistä pelaamista, iso koko auttaa, ei häikäise tekniikalla. Tehnyt varmaan valtavasti työtä.

Leijonista Leo Komarov ok. Pihlström poikkeavuudellaan ja energisyydellään piristys, muttei kovin tehokas kiekon kanssa ellei saa hyvää tarjoilua.

Kanada pelistä, jos pahasti haluaisi sanoa, niin oli kuin Mikki Hiiri merihädässä. En minä, mutta joku Jatkiksessa sanoi ennen kisoja, ettei tuolla pakistolla ja tietyillä hyökkääjillä pärjätä isoja Kanadalaisia vastaan. Jos Suomi kohtaa uudestaan Kanadan tai USA:n ja videokoutsaamisen kautta muitakin vastaavia, niin syytä olisi muuttaa taktiikkaa jotenkin.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
spin0
Tästä jengistä oli Jukolan Pihlström.

Mut se kestosuosikki on tietysti tää Suomen erityinen leijona.
Ylittehyvä!

Vaikka nää vaakunaleijonat on tosituttuja, sait spin0 näkemään ne upouusin silmin Ja näillä näkymin on kypsemmän naisen ehdoton valinta RUOTSI..

Oma suosikkini on Ensio.

Hän oli virtuoosimainen mailankäsittelijä jo ala-asteella. Kerran hän kimpautti sen maalinedustilanteessa noin 73 asteen kulmassa ilmaan, jolloin puolustajat todetessaan hänen olevan mailaton jättivät hänet huomiotta, joka oli traagillinen virhe, koska maila palasi bumerangina hänelle juuri puoli sekuntia ennen sitä kohtalokasta syöttöä, jolla hän veti kiekon ylämummoon, joka sinetöi luokallemme ala-asteen mestaruuden.

Tuohon aikaan ei ylämummoja vielä tunnettu; vasta yläasteella niistä ruvettiin puhumaan ikäänkuin vinkaten Yläkaupungin keski-ikäisiin rouviin.

Todelliseen ylämummoon Ensio tutustui vasta 17-vuotiaana laitettuaan paikallislehteen ilmoituksen " tarjotaan nurmikonleikkuuta paremmilla alueilla". Tutustuminen kehittyi intiimiksi ja niin hyvin leikattua nurmikkoa ei ole sen jälkeen nähty. Sitä tulivat katsomaan niin kaupungin ympäristölautakunta kuin maaherra eikä aikaakaan, kun rouva oli valittu kaupunginvaltuustoon ja Ensio sai ensimmäisen lainsuojan ylittävän virkansa kaupungin puutarhavirastossa.

Mailankäsittelytaitonsa lisäksi Ensio hallitsi poikkeuksellisen erinomaisesti taaksepäinluistelun. Se kehittyi sellaiseksi korttelikiekossa, jossa sattumalta hänen joukkueensa koostui monta vuotta nuoremmista pelaajista muihin joukkueisiin verrattuina. Aivan sama tragedia on puolustajasuuruus Reijo Ruotsalaisen ja meriittejä NHL:ssa puolustavana hyökkääjänä saaneen Jere Lehtisen tapauksissa: kun suurin osa nuoruuden jääkiekkoa on ollut taaksepäinluistelua niin pakkohan se on ollut oppia.

Mutta se, mikä Ension taaksepäinluistelussa oli poikkeuksellista oli, että hän käytti sitä myös hyökkäyksiin. Hän piti vastapuolen puolustajat koko ajan selkänsä takana; siinä ei auttanut puolustajien kiepsahtelu ja kaartelu: mikään ei ole niin helppoa kuin selän kääntäminen. Tämä erillinen innovaatio saattaa merkitä suomalaiselle jääkiekolle paljon enemmän kuin "meidän peli".

Tuo nimenomainen piirre siis nostaa mielessäni Ension ykkösleijonaksi, ja jos päävalmentaja Jalonen on kiinnostunut niin toki annan Ension yhteystiedot. Itse kyllä epäilen, ettei Ensio ole mentaalisella tasolla kovinkaan kiinnostunut edustamaan maataan, koska hänen työkyvyttömyyseläkehakemuksensa evättiin kiireettömyysperusteella, koska hän on ensi vuonna 58-vuotiaana oikeutettu hakemaan osa-aikaeläkettä, joka todennäköisisesti myös toteutuu todetun keuhkoahtautumasairauden vuoksi.

Epic
Seuraa 
Viestejä2174
skOh

Toki pitää sille Granlundille heittää maininta jotta ohase loistava lahjakkuus ja hyvin se on pelannu.
Kyllähän se raanluntti on mun suosikki, hieno mies ja kova paneen.

Raanluntti perkele!

Nyt kävi näin.

Epic
Seuraa 
Viestejä2174
Vomies
Katsokaa paljon Mikko Koivu teki pisteitä sm-liigassa, ennen siirtymistään rapakon taa. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=2696
Mielestäni Mikko Koivu ei ole kovin lahjakas urheilija. Saku Koivun pikkuveljenä menestymisen odotukset ja paineet olivat kovat. Väkinäistä pelaamista, iso koko auttaa, ei häikäise tekniikalla. Tehnyt varmaan valtavasti työtä.Pitää nyt muistaa, että Mikko pelasi nelosketjua TPS:ssä. Hän oli iso, lahjakas ja ennen kaikkea voittamisen haluinen junnu silloin. Rajallisella peliajalla pisteet tepsissä oli ihan hyvät (huom)A-juniorille. Totta on se, että hän teki ihan järjettömästi töitä työkalunsa eteen ennen Amerikkaan lähtöä. Tarinan mukaan hän kyykkäsi sinä kesänä salilla niin saatanasti, että muut meni väliin ja sanoi, "lopeta ennenkuin sun pää repee". Mitä luulet, ottiko Raimo Summanen Mikon WC-joukkueeseen syksyllä -04 koska hän oli Sakun pikkuveli ja oli tehnyt jotain tehoja TPS:n nelosketjussa. Vai sen takia, että tiesi hänen pystyvän pelaamaan roolinsa Suomen nelosessa vaikka vastassa Mario Lemieux ja ties mitä? Ja Mikko lähti Amerikkaan vasta WC:n jälkeen.

Nyt kävi näin.

Toope
Seuraa 
Viestejä25565

Mikko Koivu on ihan selvä päällikkö leijonissa, haastajia ei edes ole. Koivu on joka osa-alueella ollut parhaimpia, vaikka hänellä on puutteita hyökkäyspäässä. Tosin ehkä Minnesotan joukkue ei vielä ole ollut niin hyvä, että pisteitä olisi tullut point/game -tahtiin, mutta leijonissa tulokset kertovat selvää kieltä.

Harmi, jos Minnesota alkaa menestyä, silloin leijonilla on tarvetta ykkössentterille...

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat