Seuraa 
Viestejä45973

Tuli hommattua tuo kisapaketti jäkiksen MM-kisojen ajaksi, euron kun maksoi päivässä. Onko kenenkään muun silmään (tai korvaan) pistänyt ihan käsittämättömät tilanneuusinnat niin että puolet aloituksista ehditään tehdä ennen kuin kameratallenteesta palataan livekuvaan? Tai että jatkuvasti tehdään muita teknisiä virheitä, mm. :

- Ruudulle tulevissa overlay-tsydeemeissä on kirjoitusvirheitä. Yhdelläkin kertaa alemmalla rivillä luki "alateksti", kun sen paikalle oli unohdettu kirjoittaa tai se oli unohdettu pyyhkiä pois

- Äänimiehiltä unohtuu kytkeä oikea mikrofoni päälle, joko haastattelu ei kuulu tai kuuluu jotain ihan muuta. Joitain päiviä sitten kuului vähän aikaa Ruotsi-pelin selostusta kun oikeasti oltiin studiossa, tänään ei kuulunut 10s Sheddenin haastattelussa mitään (paitsi taustalta "tänne ei kuulu mitään", nähtävästi studion puolesta)

Haittaako tämä oikeasti kisanautintoa? No ei, pelithän ne on pääasia ja lukuunottamatta 0,5 sec harvinaisia signaalin pätkäisyjä niin ongelmia ei ole ollut.

Aloin vain ajattelemaan sitä etten kyllä YLE:n aikana muista montakaan näin selvästi toimitsijoista johtuvaa virhettä, ja nyt ekojen maikkarin/canalin kisojen aikana niitä on kertynyt jo huomattava määrä. Ja pääasiassa tuo pelisekuntien missaaminen kun käydään "cornerissa" / studiossa / katsomassa tallenteita. Aloituksesta voi kuitenkin 2sec sisään iskeä maalin kuten muutama joukkue on osoittanut.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat