Seuraa 
Viestejä45973

Viime viikolla sain vihdoin valmiiksi TM-690 rakennusprojektini, ja yritin koekäyttää sitä. Syystä tai toisesta TM-690:lla pääsee ajassa taaksepäin vain 30 vuotta, vaikka manuaalin mukaan liikuttava aika olisi 100 vuotta (!?).

Aikapiirit toimivat moitteettomasti ja plutonium pysyy aktiivisena niinkuin kuuluukin. Ongelma lienee ydinreaktiossa. Tarvitsisin energiaa 1.21 gigawattia, eikä Serbiasta tuotu plutonium mahdollista kuin 1.07 gigawatin energiantuotannon.

virtauskondensaattorini pyörii 3:n fuusiogeneraattorin vajauksella, sillä luulin että pärjään hyvin kahdella B-tyypin generaattorilla, vaikka päivitysinfon mukaan tarvitsenkin JOPA VIISI D-tyypin generaattoria (?).

Osaatteko neuvoa, voisiko vika korjaantua tuohon D-tyypin generaattoriin vaihtamalla? Montako generaattoria mahdollisesti tarvitsisin? Entä pyörivätkö D-tyypin generaattorit eläinperäisellä polttoaineella?

Kommentit (8)

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Trigmegistus
Viime viikolla sain vihdoin valmiiksi TM-690 rakennusprojektini, ja yritin koekäyttää sitä. Syystä tai toisesta TM-690:lla pääsee ajassa taaksepäin vain 30 vuotta, vaikka manuaalin mukaan liikuttava aika olisi 100 vuotta (!?).Nää on näitä tyypillisiä markkinaväittämiä. Kyllä sillä sen 100:kin vuotta pääsee taaksepäin, sitten 70-vuoden kuluttua. Aikakoneella kun ei päästä koskaan taaemmaksi, kuin hetkeen, jolloin aikaportti on tehty. Ilmeisesti rakennussarjassa aikahypyn maksimiajaksi on kuitenkin asetettu tuo 100-vuotta.

Trigmegistus

Aikapiirit toimivat moitteettomasti ja plutonium pysyy aktiivisena niinkuin kuuluukin. Ongelma lienee ydinreaktiossa. Tarvitsisin energiaa 1.21 gigawattia, eikä Serbiasta tuotu plutonium mahdollista kuin 1.07 gigawatin energiantuotannon.Jäähdytys vie tehoja, vähennä sitä. Kuumaa kyytiähän siitä tulee, mutta tuollainen matalaenerginen ajanvaihdin ei muuten toimi. Vaihda myös järeemmät kaapelit, niin ne puuttuvat tehot sieltä kyllä irtoaa.

Trigmegistus

virtauskondensaattorini pyörii 3:n fuusiogeneraattorin vajauksella, sillä luulin että pärjään hyvin kahdella B-tyypin generaattorilla, vaikka päivitysinfon mukaan tarvitsenkin JOPA VIISI D-tyypin generaattoria (?).
Osaatteko neuvoa, voisiko vika korjaantua tuohon D-tyypin generaattoriin vaihtamalla? Montako generaattoria mahdollisesti tarvitsisin? Entä pyörivätkö D-tyypin generaattorit eläinperäisellä polttoaineella?Kytke ne generaattorit rinnankytkennän sijaan sarjaan. Systeemistä tulee siten hieman epävakaa, mutta se ei haittaa, jos paluumatkan päälle ei laita liiemmin arvoa. Kyllä se yleensä yhden matkan kestää - varaat vaan matkaan tarpeeksi aikaa, niin nykytiedoillasi voit rahastaa vaikka pörssikaupoilla. Kertyneillä varoilla hommaat sitten vaikka 8 E-tyypin generaattoria! Niitä on vähän heikosti vaan vielä saatavilla, mutta lahjonta auttaa.

Eläinrasvoja käytettäessä generaatorin vaiheistuslevyjen väliin kertyy moskaa ja niitä on sitten ikävä putsailla. Jos vaihtaa vaiheistuslevyt platinapinnoitettuihin, niin moskat saa kätevästi pois sopivaan happoon dippaamalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Paul M
Ongelmia tulee jos energia on vatteina.Juurihan aloittaja mainitsi, että kyse oli aikamatkustamisesta. Ilmeisesti et lue aloituksia, ennen kuin painat lähetä-nappia.

70 vuotta = 2 209 032 000 s, 1 210 000 000 W = J/s
Eli siis kg*(J/s)/s, josta voi jo päätellä, että laitteen paino on siinä parikymmenen tonnin luokassa, kun suhteuttaa tyypilliseen kulutukseen.

Itse suosittelisin käyttämään italialaisissa lämmittimissä neste Green 100 -dieselöljyä, se on valmistettu 100-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista ja se on laadultaan selvästi parempaa kuin perinteinen biodiesel tai fossiiliset dieselit. Neste Green 100 -diesel ei sisällä tippaakaan raakaöljyä. Nyt kokeilukäytössä oleva, kokonaan uusiutuvista raaka-aineista valmistettu Neste Green 100 -diesel on myös tarkoitus tuoda yleiseen kuluttajamyyntiin, kun viimeisetkin tuotteen standardointiin liittyvät kysymykset on selvitetty.

- on valmistettu täysin uusiutuvista raaka-aineista
- palaa fossiilisia dieseleitä puhtaammin
- vähentää merkittävästi pakokaasu- ja kasvihuonepäästöjä
- pitää moottorin puhtaampana ja voiteluöljyn parempana pidempään
- parantaa auton käynnistyvyyttä ja vaimentaa käyntiääniä
- toimii kaikissa nykyisissä dieselautoissa, eikä vaadi mitään muutoksia moottoriin

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46300
Emmi Aksentjev

Saisko sillä mitenkään muutettua asioita? Saada tehtyjä asioita tekemättömiksi?

madoreijät vois olla yksi hypoteettinen mahdollisuus. Voist lähettää itselle pullopostia menneisyyteen että stop tykkänään.

Ohuet madonreiät ovat luultua vakaampia

Butcher arvioi, että madonreikään lähetetty signaali saattaisi tällöin ehtiä sen läpi. Menetelmä voisi näin mahdollistaa valoa nopeamman kommunikoinnin ja myös viestin lähettämisen eri ajanhetkeen. Teoriassa on kuitenkin vielä useita avoimia kysymyksiä, joten sen toimivuuden selvittäminen vaatii paljon tutkimustyötä. 

http://www.avaruus.fi/uutiset/kosmologia-ja-teoreettinen-fysiikka/ohuet-madonreiat-ovat-luultua-vakaampia.html

No-one
Seuraa 
Viestejä535

Mulle riittäisi ihan vaan parikin tuntia jotta voisi tehdä uuden loton..

"... En ikinä uskonut, että muut voisivat ottaa teoriani niin paljon vakavemmin, kuin minä itse..." Albert Einstein

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat