Seuraa 
Viestejä45973

Kaksoisrakokokeen perusteella partikkeli jakautuu kahdeksi samanlaiseksi hiukkaseksi. Tehdään sitten jokaisen raon säteelle uusi rako.

Kerätään peileillä koko vahvistettu hiukkasenrgia, ja lämmitetään sillä ecat:tia jos se ei meinaa muuten workkiä.

Kommentit (4)

Joidenkin näkemysten mukaan hiukkanen kulkee valonlähteestä valokuvauslevylle kaikkia mahdollisia reittejä eikä vain kahta. Lopulta se kuitenkin havaitaan valokuvauslevyltä yhtenä. Lopullinen havainto arpoo kaikista mahdollisista paikoista yhden multiavaruudesta.

jussipussi
Seuraa 
Viestejä46258

Mitä jos kokeiis patenttitoimiston huumorintajua ja hakis patenttia "ei ikiliikkujalle"..Olis hieno kuvaus polkupyörästä joka ylösalaisin ja etupyörä laitetaan pyörimään joka sitten jonkun ajan päästä pysähtyisi. Ja tälle olisi patenttihakemus vetämässä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
jussipussi
Mitä jos kokeiis patenttitoimiston huumorintajua ja hakis patenttia "ei ikiliikkujalle"..Olis hieno kuvaus polkupyörästä joka ylösalaisin ja etupyörä laitetaan pyörimään joka sitten jonkun ajan päästä pysähtyisi. Ja tälle olisi patenttihakemus vetämässäPaljonkos se patentti maksoikaan, ihan vain paikallinen suomen laajuinen parin vuoden patentti...

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Hillman
Seuraa 
Viestejä1108
jussipussi
Mitä jos kokeiis patenttitoimiston huumorintajua ja hakis patenttia "ei ikiliikkujalle"..Olis hieno kuvaus polkupyörästä joka ylösalaisin ja etupyörä laitetaan pyörimään joka sitten jonkun ajan päästä pysähtyisi. Ja tälle olisi patenttihakemus vetämässäSiinä se on katso viikon päästä uudelleen.

Donek eris felix, multos numerabilis amicos

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat