Seuraa 
Viestejä45973

Olen sukututkimusta vuosia harrastunut ja olen tullut perustellusti siihen johtopäätökseen, että maailmaa tai ainakin Pohjoismaita ja EUta johtaa savolaismafia. Erkkomedia tosin tapansa mukaan vaikenee tästä salaliitosta, mutta katsotaanpa pikaisesti, ketkä ovat valtaa käyttäneet esim. Suomessa ja Ruotsissa viime vuosikymmenten aikana.

"Urho" Kekkonen (umpisavolainen pielavetinen, joka esiintyi ensin eduskuntavaaleissa karjalaisena ja sitten myöhemmin kainuulaisena)

Tage "Erlander" Suhonen (metsäsavolainen, joka oli Ruotsin pääministerinä jokseenkin yhtä kauan kuin Kekkonen presidenttinä ja joka tuli perustaneeksi Ruotsiin kansankodin, josta tosin onneksi on nyttemmin tullut kansojen koti).

Muistettakoon myös, että John "Morton" Marttinen kävi Pennsylvanian edustajana antamassa äänensä USA:n itsenäisyyden puolesta. Ei se nyt ihan itsenäisyyttä ratkaissut, mutta kuitenkin Pennsylvanian edustajien kannan, joka oli aika ratkaiseva. Laiskana savolaisena yleensä uuninpankolla makoileva Marttinen oli jopa myöhästyä äänestyksesta. Voiko muuten kukaan sanoa, mitä hyvää USA:n itsenäisyydestä on seurannut? Nykyäänhän mainittu valtio kuulemma rohmuaa pakkokeinoin öljyä maailmalta alehintaan.

Pienempiä jehuja löytyy Suomestakin yllin kyllin. Lipponen, Halonen (aito savolaisnimi), Ahtisaari (avioliiton kautta, mutta savolainen mikä savolainen eikä mikään norjalainen), Katainen ja noitahan riittää. EUn "talous"komissaari Olli Rehnkin on savolainen, vaikka yrittää kätkeytyä ruotsalaiselta kalskahtavan nimen taakse. Mainittakoon tässä myös, että nykyisen valtio"varain"ministerin sukunimi on savolaista alkuperää.

Kannattaa olla tarkkana noiden savolaisten kanssa. Nyt ne ovat soluttautuneet Ruotsin hoviinkin, mutta erkkomedia ei siitä kerro. Miksi erkkomedia pimittää tietoa siitä, että Ruotsin prinssi Daniel on sukujuuriltaan metsäsavolainen?

http://www.iltasanomat.fi/kuninkaallise ... 87086.html

http://bakomkulisserna.svenskdam.se/oll ... innskogen/

Kommentit (1)

salai
Seuraa 
Viestejä7762
rere
Theravada tietää: Irak oli juuri sopinut Ranskan ja kenraali de Gaullen kanssa vaihtavansa öljyä euroihin dollarin sijaan, kun Bush saapui vapauttamaan irakilaisia.

de Gaulle oli umpi(/sisä)savolainen, senhän tiesivät ennestään jo kaikki (paitsi ehkä ranskalaiset). George Herbert Walker Bushin savolaisuus on minulle taas uutta tietoa. Tuo "Walker"-nimi saattaisi ehkä viitata, että Bush olikin Bengalin savolaisia ja sama mies kuin Mustanaamio?

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat