Seuraa 
Viestejä45973

Hups

Maailman terveysjärjestö WHO kehottaa laboratorioita ympäri maailmaa tuhoamaan vanhan influenssaviruksen näytteet, joita on lähetetty mahdollisesti vahingossa tuhansiin laboratorioihin.

Kyseessä on influenssaepidemian vuonna 1957 aiheuttanut H2N2-virus, jota ei ole tavattu vuoden 1968 jälkeen.
Siten sen jälkeen syntyneillä ihmisillä ei ole vastustuskykyä, joka suojaisi vanhalta virukselta. Nykyään käytössä oleva influenssarokote ei suojaa siltä.
Vuoden 1957 influenssa-aalto vaati miljoonasta neljään miljoonaan uhria.
"Virus saattaisi aiheuttaa pandemian – jos laboratoriossa sattuisi onnettomuus – jos virus tarttuisi yhteen ihmiseen, se voisi levitä nopeasti", WHO:n johtava influenssa-asiantuntija Klaus Stohr totesi eri viestimille antamissaan haastatteluissa.

Britannian yleisradioyhtiön BBC:n mukaan laboratorioita neuvottiin bioterroririskin takia hävittämään näytteet jo ennen kuin asiasta kerrottiin julkisesti.
WHO:n tietojen mukaan vanhoja virusnäytteitä on lähetetty yli 3 700 laboratorioon 18 maassa testaustarkoituksiin. Maiden joukossa ovat ainakin Italia, Ranska ja Saksa.
WHO:n mukaan laboratoriotestauksessa käytetään yleensä viruksia, jotka kiertävät parhaillaan maailmaa.
WHO ei kertonut, miksi vanha viruskanta päätyi levitykseen.

Virusnäytteet lähtivät maailmalle Yhdysvalloissa Cincinnatissa toimivasta yrityksestä, kertoi sanomalehti Washington Post.
Virusnäytteet liittyivät lehden mukaan rutiiniluontoiseen laboratorioiden toiminnan laatutarkkailuun, josta vastaa Amerikan patologikollegio.

STT–AFP
http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/artikkeli/1101979125206[/quote]

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Itse odotan sitä hetkeä, jolloin piru pääsee oikeasti irti. En siksi, että haluaisin nähdä kuinka paljon tuhoa saadaan aikaan, vaan siksi, että miten sitten toimitaan. Parasta olisi, jos moka tapahtuisi Yhdysvalloissa. Olisi kiva nähdä kun siellä nieleskeltäisiin kunnolla!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Dreamspace
Itse odotan sitä hetkeä, jolloin piru pääsee oikeasti irti. En siksi, että haluaisin nähdä kuinka paljon tuhoa saadaan aikaan, vaan siksi, että miten sitten toimitaan. Parasta olisi, jos moka tapahtuisi Yhdysvalloissa. Olisi kiva nähdä kun siellä nieleskeltäisiin kunnolla!Töppis
On siellä jollain työntekijällä kivaa jos kyseessä on ollut inhimillinen virhe.

USA:n johdon tahallinen teko, jolla lopunajan vitsauksia aloitetaan. Ennen vuotta 1968 syntyneinä illuminaateilla on suoja tautia vastaan, ja läheiset rokotetaan, joten se on hyvä päästää irti. Vahingossa 2000 laboratorioon, aivan varmasti. Kyllä noista pöpö jossakin pakosta karkaa ja tappaa ihmisiä paljon.

Uskomatonta.

WHO julkaisi muuten äskeittäin varoituksen Pohjois-Koreassa riehuvasta H7-epidemiasta. Pelätään ilmeisesti sitä, että erittäin helposti leviävä H7 ja erittäin tappava H5N1 yhdistyisivät tuottaen viruksen, jolla on molempien pahimmat ominaisuudet.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat