Seuraa 
Viestejä7615

Hyvin n. 10 v. palvellut Nokia 2300 Communicator taisi pudota aivan viimeisiä kertoja portaikon klinkkerilattialle (kuori lopullisesti halki [maalarinteippi auttaa hieman], kaikki näppäimet eivät enää toimi, olisi kiva joskus soittaa jollekin jonka puhelinnumerossa on numero 7), joutuu boottailemaan hieman turhan usein.

En pelaa kännykällä pelejä, en edes kärttyisiä tipuja, en katsele kännykällä videoita. Internet -yhteys voisi olla hyvä juttu, samoin sähköposti ja tekstiviestit, ja olisihan se kiva puhua silloin tällöin puhelujakin. Automaattiset "softapäivitykset" verkon yli ehdottomasti no-no (no Windows/Flame allowed).

Olisiko ehdotuksia hyvin palvelleen ressukan korvaajaksi? Itse ajattelin Nokian E7 puhelinta.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Kommentit (1)

Vapaa radikaali
Seuraa 
Viestejä1831

Jos tykkäät, että luurilla pitää päästä Internjettiin, hommaa joku isonäyttöinen Android-puhelin.
Vaikka et pelaa etkä katsele videoita, on siitä isosta näytöstä nettiäkin selaillessa hitosti enemmän iloa kuin pienestä. Tuleehan siinä mukana mahdollisuus pelatakin, ja katsella vaikka jumppavideoita, mutta pakkoko sitä on tehdä. Normaalit sähköpostit ynnä tekstarit kyllä hoituu, ja pystyy noilla näemmä puheluitakin soittamaan.

Eikä iPhone ole myöskään mikään Saatanan tekele, joka syö sielusi heti kun siihen kosket.
Mutta onhan noita vaihtoehtoja. Samsungilla ja HTC:llä on kohtuuhintaisia Android-luureja isolla näytöllä.

Meille tuli Applen tuotteiden rinnalle ekaa kertaa Android-puhelin (HTC Sensation XL) talouteen noin viikko sitten, eikä se nyt ihan mahdoton ole. Yhden kerran putosi wifi-antenni pois pelistä, eikä siihen auttanut kuin hard reset ( eli akku ja sim-kortti irti ja reboot ). Muuten on kuulemma pelannut.. paitsi että noita päivityksiä näyttää tuuppaavan verkon yli aika tiheästi.
Jos et niistä tykkää, niin Applen luurissa ei sellaisiakaan ole, jos et halua niitä käyttää. Päivitykset voi hoitaa ihan piuhalla aina luurin synkkaamisen yhteydessä.

Nokian puhelimista en tiiä mittään, kun en ole vuosikausiin sellaista omistanut.

Gentlemen, start polishing your tin foil hats!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat