Seuraa 
Viestejä45973

Hei!

Kartoitamme Jyväskylän yliopistossa mobiilisovellusten käyttöä 5-10 minuutin mittaisen kyselyn avulla. Kyselyyn voi vastata nimettömästi, ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä yhteystietoja luovuteta muille osapuolille.

Vastanneiden kesken arvotaan S-ryhmän lahjakortti (arvo 150 euroa) ja 10 kpl Finnkinon elokuvalippuja.

Olet tervetullut vastaamaan kyselyyn osoitteessa: http://kyselyt.limequery.com/29982/

Voit vastata, vaikkei sinulla olisikaan kokemusta mobiilisovelluksista. Tutkimusryhmämme yhteystiedot löytyvät kyselyn etusivulta. Lämmin kiitos jo etukäteen!

Kommentit (4)

vorrester
Seuraa 
Viestejä615

Tehkää kyselynne kunnolla. Heti alkuun kaatui jo siihen ettei koneeni ota keksejä keneltä tahansa.
Ehkä tutkimuksenne antaa vääristyneen kuvan, koska kaikki ei ole tavan tampioita ja antaa kenen tahansa tulla koneelle. Osa tutkimuksenne vastaaja sekmentistä jättää vastaamatta.

Aivopierun tunnistaa rivin alun merkistä *

Kiitos kommentistasi. Valitettavasti käyttämämme kyselyohjelmisto vaatii lähes kaikkien kyselyohjelmistojen tapaan sen, että cookiet tulisi olla päällä.

Olemme pyrkineet laatimaan kyselystä mahdollisimman vastaajaystävällisen ja ytimekkään. Vastausten aikakeskiarvo on pysynyt lähempänä 5 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
BIST-tutkimusryhmä

Olemme pyrkineet laatimaan kyselystä mahdollisimman vastaajaystävällisen ja ytimekkään. Vastausten aikakeskiarvo on pysynyt lähempänä 5 minuuttia.Eikä mikään ihme, sillä oma vastaamisaika oli melko pitkälti alle 10 sekuntia, kiitos kuppaisen toteutustapanne. Se, oliko tuo vastaamisystävällinen, voidaan olla sitten kahta mieltä (teidän ja minun mielipide).

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Yleensähän nämä on toteutettu niin, että ainoastaan Windowsilla / IE.llä / kaikki suojaukset alhaalla olevat voivat/ viitsivät vastata ja muut kypsyvät tökkimiseen ja jättävät sikseen.

Kokemuksesta tiedän. Omasta.

- Ubi bene, ibi patria -

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat