Seuraa 
Viestejä13621

Elikkäs nyt kun narkkarit on saaneet inspiraatiota alkaa vetämään kylpysuolaa jonka uskotaan olevan USAn ja Canadan zombiehyökkäysten takana Varsinkin nyt kun saanut mediassa niin paljon huomiota niin kaikki kokeilunhaluiset narkkarithan tätä ensinnä yrittää.

USA:n tartuntatautivirasto julkaisi hyvissä ajoin ohjeet zombie-invaasiosta selviytymiseen mutta miten palstalaiset aikovat selviytyä?

Silloin tarvitset hätäpakkauksen, jossa on ainakin seuraavat varusteet:

Vettä (nelisen litraa riittänee)

Ruokaa (säilykkeitä, joita voi syödä pitkienkin aikojen päästä)

Lääkkeitä

Työkaluja ja muita tarpeita (linkkuveitsi, ilmastointiteippiä, paristoilla toimiva radio)

Hygieniatarvikkeita (saippuaa jne.)

Vaihtovaatteet

Tarvittavat todistukset (ajokortti ja passi)

Ensi-aputarvikkeita (CDC muistuttaa, että zombin purressa olet mennyttä, mutta ota siltä varalta, jos zombi-invaasion aikana joudut esimerkiksi hurrikaanin runtelemaksi)

Kun hätäpakkauksesi on valmis, tee evakuointisuunnitelma perheesi kanssa. Sovi ainakin kahdesta tapaamispaikasta, joissa tapaat perheesi kanssa siinä tapauksessa, että joudutte erillenne.

Tapaamispaikoista ensimmäisen on hyvä olla kodin lähellä ja toisen kauempana kotia. Kaukaisempi tapaamispaikka siltä varalta, että zombit valtaavat kotisi.

Mieti etukäteen, mikä on nopein ja helpoin reitti kaupungista ulos. Kirjoita muistiin myös tarvittavien viranomaisten yhteystiedot, kuten poliisin, palolaitoksen ja paikallisen zombi-vastaavan puhelinnumerot.

Näitä ohjeita noudattamalla, CDC uskoo sinun olevan riittävän varuillasi zombi-invaasion hetkellä.

Sivut

Kommentit (31)

Olen elänyt koko elämäni zombien ympäröimänä. Olen synnynnäinen survivalisti. Joskus osaan piiloutua kätevästi yli promillen humalaan ja kävellä heidän keskuudessa, jolloin vihollinen ei tiedä liikkeistäni. Silloin minulla on tapana naureskella hiljaa heidän parissaan pyörivälle käsitykselle nationalismista, jossa uhka rajataan löyhästi perstuntumalla.

Jos olen oikein elinvoimaisella tuulella, niin talikkokin on käytännöllinen apuväline selviytymisessä:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
asdf
Seuraa 
Viestejä12071
Carloz
On se Jouko hurja zombi.

On, ei ole talikosta moksiskaan .

Itseäni on ihmetyttänyt, miksei zombielokuvissa kenellekään tule mieleen pukeutua mahdollisimman paksusti, vetää vaikka neljä kerrosta toppavaatteita päälleen, niin ei pääsisi zombi puremaan. Paitsi ehkä Jouko. Mutta ei, kun painellaan napapaidoissa ja hihattomissa pitkin kyliä.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Jouko on zombeista kieltämättä pahin.

http://www.fvza.org/

Organisaatio joka toimii zombeja vastaan suosittelee tällaista toimintamallia.

Astu taakse ja houkuttele zombie ojentamaan kätensä

Iske kämmenellä zombia nenään kääntäen lantiota. Nenäisku aiheuttaa hämmennyksen ja tämä menettää suuntavaiston ja kyvyn paikallistaa saalista ja kämmeniskusta ei zombivirus pääse tarttumaan. pakene.

Suojaa päätäsi nyrkeillä ja nosta oikea jalka ylös.

Pyyhkäise jalkapotku ja muista kääntää myös vasemman jalan asentoa saadaksesi lisää voimaa.
Pakene.

Ja jos zombeja on useampi niin

Valmistaudu hyökkäämään lähintä zombia kohden.

Toteuta oikean käden isku lähintä zombia nenään.

Potkaise seuraavaa sivuttaispotkulla päähän.

Vasemmalla kädellä iske viimeistä zombia nenään ja toteuta pakene.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Ninja Turtle -zombeja vastaan täytyy käyttää lujempia keinoja:

http://www.hornady.com/in-the-news/latest-news/zombie-max-ammunition

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Cyberman
Seuraa 
Viestejä3

Ensimmäinen asia mitä alamme tutkimaan on se, että minkä sortin zombeja on vastassa, eli onko kyseessä Dawn of the Dead, Walking Dead vai Night Of The Living Dead tyyliset zombit.

Tässä tullaan käyttämään klassisia zombeja, hitaita ja 'pystyyn kuolleita' ihmisiä, jotka liikkuvat eteenpäin seuraten ihmisten hajua ja hamuten selviytyjien aivoja.

Sen jälkeen aletaan pohtimaan, liikutaanko yhdessä vai yksin. Mikäli aikoo selvitä zombeista ryhmän kanssa, niin ryhmään kannattaa valita vain hyväkuntoisia ihmisiä, jotka tuntee entuudestaan. Ryhmä ei saa kasvaa liian isoksi, koska silloin menetetään kontrolli, ja selviytymismahdollisuudet putoavat.
Mikäli kyseessä on maailman laajuinen pandemia, kannattaa silloin myös varata naisseuraa (Pitäähän jostain uuden ihmiskunnan syntyä). Huonokuntoisia tai rampoja ei mukaan pitäisi ottaa, koska nämä yleensä ovat hidaste ja esimerkiksi maastossa kulkeminen pyörätuolilla on hankalaa.
Sinun pitää saada heti korkea auktoriteetti ryhmästä, ja varmistaa että muut tottelevat sinua. Joillekin ihmisille tämä saattaa olla vaikeaa, jopa mahdotonta. He saavat silloin selviytyä yksin.

Tästä pääsemmekin varusteisiin.
Yhtä tiettyä listaa ei ole mitä mukana voi tarvita, mutta tässä voidaan käyttää hyväkseen entisen SAS:n miehen, John Wisemanin selviytymisopasta.
Vaatteet : Vaatteet tulee valita sen mukaan, missä maanosassa ollaan/minne ollaan menossa.
Mahdollisimman kestäviä vaatteita, mutta kevyitä. Takin tulisi iso ja väljä, jotta sen alle saa myös repun mikäli haluaa suojata sen sateelta. Kerrospukeutuminen on zombipandemiankin aikana tärkeää, mikäli zombeilla on hajuaisti, on niiden helppo haistaa pilkkihaalari päällä huhkiva selviytyjä roskiksen takaa piilottelemasta.
Reppu : Repuksi kannattaa valita tilava, kestävä ja mukava reppu. Tähän kannattaa panostaa rahaa, koska repun sisällä kulkee yleensä selviytymisvälineet. Repussa tulisi olla hihnat, joilla sen saa lantion ja rinnan ympäri kiinni, varsinkin lantion.
Kengät : Kengiksi kannattaa valita korkeavartiset vaelluskengät. Kenkiin kannattaa panostaa yhtä paljon kuin reppuun. Kenkien tulisi olla mukavat. Kumisaappaita kannattaa välttää, koska nämä ovat erittäin liukkaita.
Päähine : Päähineeksi kannattaa ottaa jokin, joka suojaa auringonvalolta. Mukana voi kantaa rengaspanssaria, joka suojaa päätä ja hartioita. Kypärät kannattaa unohtaa, ne eivät anna kunnon suojaa zombeja vastaan. Mukaan kannattaa ottaa suojalasit, koska zombien veri/sylki/muut eritteet tartuttavat selviytyjän, jos ne joutuvat ihmisen verenkiertoon. Zombia ei siis pidä lähestyä edestä päin puukolla ja viiltää kaulaa auki. (Zombien tappamiseen palataan myöhemmin).
Käsineet : Käsineiksi voi ottaa aivan normaalit hansikkaat, esimerkiksi nahkaiset. Mukana kannattaa myös kantaa kynsikkäitä, nämä suojaavat kämmeniä, pitäen silti sormet paljaina joka helpottaa useiden askareiden tekoa.
Housut : Housuiksi kannattaa valita kestävät ja väljät housut (siis ei tiukkoja farkkuja) joiden kanssa liikkuminen on helppoa. Lisätaskuista ei ole vikaa, mutta niitä ei pidä olla liikaa.

Tämän jälkeen päästään muihin varusteisiin :
Vedenkestäviä tulitikkuja. Tulen tekeminen pitää villieläimet loitolla, mutta zombit eivät tulta karta. Tulen tekemisen kanssa kannattaa olla varovainen, ja tulen ympärille ei kannata purkaa tavaroita sillä lähtö saattaa tulla nopeasti.
Veitsi. Mukana kannattaa kantaa ainakin kahta veistä, isoa ja pienempää.
Veitsen tulisi roikkua lantion alapuolella niin, että se ei ole missään vaiheessa tiellä.Ja veitsi tulee aina pitää tupessa.

Veitsiinkin kannattaa panostaa, ja nykyään saa malleja joiden sisään saa laitettua pientä tavaraa esim. tulitikut, ja yleensä puukossa on myös kompassi. Kannattaa tosin muistaa, että jos hukkaa puukon, siinä menee myös tulitikut ja kompassi. Tämän takia varusteita ei pidä pitää yhdessä paikassa (Poislukien reppu).
Unohtakaa sahat ja kirveet, veitselläkin saa puita kaadettua ja pilkottua. Monissa selviytymisoppaissa on kuvien kera ohjeistettu, miten veitsellä saa tehtyä esimerkiksi polttopuita.

Suunnistustarvikkeet: Kartta, kompassi, GPS. Kaksi ensimmäistä tulee olla mukana, GPS:n voi halutessaan jättää pois, mikäli ei ole mallia joka toimisi aurinkovoimalla. Sähköä ei saa välttämättä mistään, ja patteritkin kuluvat. Opettele käyttämään karttaa ja kompassia.

Pientarvike : Hakaneulat. Näillä saa nopeasti korjattua vaatteet, jos ne repeävät.
Neula ja vahvaa lankaa. Näillä pystyt korjaamaan hajonneita varusteita, varmista että osaat ommella.
Teippi. Ilmastointiteippi/Jesari on kestävää ja hyvin pitävää, sitä kannattaa ottaa mukaan. Vedenkestävää teippiä tulisi myös olla.
Kondomit : Näihin saa varastoitua vettä, noin litran verran.

Lääkintä : Reppuun kannattaa laittaa perus lääkintälaukku, jossa on mm. sidetarpeet. Kipulääkkeitä voi myös ottaa mukaan.

Elektroniikka : Radiopuhelimen on suotavaa pitää mukana, mikäli on epäilys että lähettyvillä saattaa olla selviytyjiä. Tätä ei kuitenkaan kannata pitää kokoajan päällä, vaan esimerkiksi iltaisin ja aamuisin kuuntelee hetken, ja koittaa tavoittaa muita.

Varustelistaa voisi varmasti jatkaa vielä pidemmällekin, mutta siirrytään seuraavaan.

Ajoneuvot : Paras ajoneuvo zombipandemiassa olisi tottakai panssarivaunu tai miehistönkuljetusvaunu, mutta näihin harvemmin siviileillä on pääsyä, ja ongelmaksi koituu polttoaine. Nämä ovat myös kovaäänisiä, ja se kerää zombien huomion.
Polkupyörä on hyvä kulkuväline zombien täyttämässä maailmassa.
Eläimiä (hevosia, poneja) ei kannata käyttää, koska nämä vauhkoontuvat zombien läsnäolosta ja saatat pudota selästä zombilauman keskelle.
Ajoneuvoilla ei kannata mennä kaupunkeihin, koska näiden kadut ovat yleensä täynnä hylättyjä autoja ja muuta romua, joten liikkuminen kaupungissa on todella hankalaa.

Leiriytyminen : Välillä pitää levätäkkin, ja parhaita lepäämispaikkoja zombeilta ovat korkeat paikat, hyvänä esimerkkinä puu, jonka oksiin saa ripustettua repun ja muut tavarat.
Kaksikerroksiset talot ovat myös hyviä, mikäli portaat saa tukittua, tai hajotettua jotta zombit eivät pääse yläkertaan jossa ryhmä/selviytyjä lepää. Mikäli liikutaan ryhmässä, tulisi järjestää vartiointi. Yksikin selviytyjä huomaa zombin lähestyvän, koska nämä vaikeroivat ja äänen erottaa hiljaisuudessa melko kauas.

Zombien tappaminen : Tässä noudatetaan klassista "Aivojen tuhoamista", eli zombi kuolee kun sen aivot vahingoittuvat. Älä ikinä ryhdy taistelemaan zombeja vastaan ellei ole pakko!
Veitset ovat turhia zombeja vastaan, ellei sitä saa iskettyä silmän läpi aivoihin, tämä taas tarkoittaa sitä että selviytyjän on oltava huomattavan lähellä zombia, ja näin ollen veren roiskuminen ihmisen päälle ja saastuminen on mahdollista.
Parhaiten zombeja vastaan toimivat isot aseet, joilla on tarkoitus murskata, esimerkiksi leka. Zombin voi ensiksi kaataa esimerkiksi iskulla jalkoihin, ja sen jälkeen iskeä vasaralla päähän niin että aivot vahingoittuvat.
Tuliaseita käyttäessä tulee aina ampua päähän, ja säästellä luoteja. Yksi laukaus riittää tappamaan zombin. Tuliaseita käytettäessä on myös hyvä muistaa, että aseen ääni houkuttelee lisää zombeja paikalle. Näin ollen on järkevämpää paeta kuin alkaa taistelemaan.

Hyvää lukemista zombeista ja niiltä suojautumisesta saa tällaisesta kirjasta , josta nämäkin keinot on lainattu. http://www.varusteleka.fi/product/manua ... _3GD0MYW3B

Cyberman
Sen jälkeen aletaan pohtimaan, liikutaanko yhdessä vai yksin. Mikäli aikoo selvitä zombeista ryhmän kanssa, niin ryhmään kannattaa valita vain hyväkuntoisia ihmisiä, jotka tuntee entuudestaan. Ryhmä ei saa kasvaa liian isoksi, koska silloin menetetään kontrolli, ja selviytymismahdollisuudet putoavat. Mikäli kyseessä on maailman laajuinen pandemia, kannattaa silloin myös varata naisseuraa (Pitäähän jostain uuden ihmiskunnan syntyä). Huonokuntoisia tai rampoja ei mukaan pitäisi ottaa, koska nämä yleensä ovat hidaste ja esimerkiksi maastossa kulkeminen pyörätuolilla on hankalaa.Yleensä äärimmäiset tilanteet, kuten luonnonkatastrofit, paljastavat 'läheisistä' ihmisistä sellaisia puolia, joista kaikki eivät luultavasti ole edullisia pidemmällä tähtäimellä, joten tyytyisin vain yhteen vastakkaisen sukupuolen edustajaan tai rehelliseen sooloiluun. Ehkä kaikkein tärkein asia tuon naisen kohdalla on varmistua siitä, että hänellä ei ennen apokalypsin puhkeamista ole ollut mitään tekemistä feminismin aatteen kanssa. Muuten voi heittää hyvästit haaveille uuden sivistyksen pystyttämisestä. Miehen täytyy osata katsoa asioita mahdollisimman pitkällä tähtäimellä.

Pacanus Rusticanus
Kumihousuinen zombi yrittää estää panssaroidun Dartzin kulkua.Sääliksi kävisi painaa kaasua...

...sillä V-8 moottori ei ole sieltä bensapiheimmäistä päästä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31323

No huh huh, on teillä ongelmat. Itse aion hoidella mahdollisen zombi-invaasion syömällä suosiolla ne napit, joita psykiatrisetä suosittaa kerrottuani hänelle moisesta uhasta. Onhan se tosin aika tylsän keskiluokkainen vaihtoehto, joka ei välttämättä tule siinä tilanteessa mieleen, kun zombeja vyöryy päälle ovista ja ikkunoista.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat