Seuraa 
Viestejä45973

Israelilainen pilapiirtäjä on julistanut "juutalaisvastaisen pilapiirroskilpailun" vastineeksi profeetta Muhammedista julkaistuille pilapiirroksille.
Pilapiirtäjä Amitai Sandy sanoo haluavansa taistella tulta vastaan huumorilla.
- Arvelimme, että olisi paljon rohkeampaa julkaista pilakuvia itsestämme pikemmin kuin astustajistamme, Sandy sanoi uutistoimisto Reutersille.
Osallistumiselle ei ole muita rajoituksia kuin että piirrokset ovat sukkelia. Pilapiirrokset aiotaan asettaa näytteille Tel Avivissa sijaitsevaan galleriaan, ja ne voi nähdä myös Sandyn verkkosivuilla http://www.boomka.org

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.sht ... /02/425745

Tämä osoittaa Israelilaisista merkittävää huumorintajua ja sivistyneisyyttä, että uskaltavat ottaa kantaa sananvapauden puolesta. Ihmisen täytyy aina voida osata nauraa myös itselleen eikä olla tosikko ja alkaa tuhoamaan ja murskaamaan, jos joku heittää huulta. Ehdottomasti piristävä uutinen tämä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Jospa se islamilaisten profeetta Muhammed lähettäisi siihen kilpailuun itsestään humoristisen kuvan kamelin kanssa.

Jeesus kiroilee omissa kuvissaan 9 tuuman rautanaulat kädessä, kun ei saanut STARKILTA boonuksia naulaostoksista

Kuinka monta vielä pilkkaavampaa pilakuvaa Jeesuksesta on julkaistu, kuin nyt nämä taannoiset Muhammed eli Muhis-kuvat? Kymmeniä, satoja, tuhansia, eikä ketään edes kiinnosta, puhumattakaan siitä että kukaan provosoituisi. Onko Muhis muslimeille suurempi sankari, kuin Jeesus kristityille?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Israelilaiset ovat sivistynyttä ja kärsivällistä porukkaa. Sen lisäksi että saavat jatkuvasti niskaansa pääasiassa aiheettomia haukkuja niin terroristeilta kuin niiden ylimmiltä ystäviltäkin, he pystyvät vielä nauramaan itselleenkin.

Olipa Israelin kansa nyt minkälainen tahansa, niin sen historiasta, josta Raamattu kertoo, vois ottaa opiksi, koska Tosi Jumala JHVH oli heidän kanssaan. Miksi he menestyivät toisinajoin hyvin, toisin ajoin meni huonosti, jopa että Jumala tuhosi heitä joukottain. Eikö siitä voisi oppia jotakin.

Vierailija

Tässä on juuri sellaista luovaa ongelmanratkaisukykyä jota tarvitaan eri leireihin linnoittautumisen sijaan.Onko tietoa miten islamin-uskoisissa maissa tähän on suhtauduttu,onko kukaan nähnyt kommentteja?

Miten juutalaisten tiedustelupalvelu saisi helposti käsiinsä kaikkein innokkaimpien ansemitistien nimet ja yhteystiedot?
- Järjestetään pilakuva kilpailu juutalaisista, siihen eivät innokkaimmat antisemitistit voi olla osallistumatta.

JohnCarter
Seuraa 
Viestejä33232

Juutalaiset ovatkin Islamisteja ovelampia,koska julistivat itse itsestään pilakuva kilpailun.

Tämä on vähän kuin diplomatiaa median keinoin.

Ei kannata heittää lisää bensaa nuotioon sen Israel ymmärtää.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat