Seuraa 
Viestejä16

Kun kaasujääkaappi on ollut koko talven ulkolämpötilassa ja kosteudessa niin keväällä se syttyy piezosta ensi yrittämällä mutta kun sitten kesällä tulee pullon vaihto niin ei syty ei sitten millään.Ainoa keino on avata takaa suojapelti ja sytyttää tulitikulla.Osaisikohan joku antaa selityksen moiselle käyttäytymisella?

Kommentit (2)

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Hönkäsöö letkun tyhjäksi tyhjetessään. Saan 10 minuuttia nojata varmistimeen ennen kuin syttyy pikkukaappi. Iso kaappi syttyy nopeammin kun on kaasurosvo. 1964 vuosimallin iso Upo. Pikkukaappi toimii 3-4 kk 11 kg pullolla ja iso 1-1,5 kk. Pikkukaappi on vuodelta 1974.

Weteraanissa sytyttimenä sytkärin kivi ja raapaisin naruvirityksellä. Pomminkestävää tekniikkaa. Ei EMP riko sähkökidettä.

Joku voisi pistää joskus konttiin kasan jenkkien vanhaa käytettyä propaanikalustoa tilkkeeksi kun jää tyhjää tilaa. noon hyviä. Laatu on vähän toista kuin Suomessa myydyissä halpisrojuissa. Se vaan, että painavat jenkkien vanhat keittiölaitteet järjestään pienen puuhellan luokkaa. Yksikin 50-luvun jääkaappi painoi varmaan 200 kg ja kävisi kyllä kassakaapista jos siinä olisi kunnon lukko. Peräsuoli tuuman ulkona sai 4 miestä punnertaa kun kaveri "sisusti". Se siinä on hyvä, että ydinsota jos/kun alkaa niin voi mennä omaan jääkaappiin piiloon.

- Ubi bene, ibi patria -

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat