Seuraa 
Viestejä3337

Jos ihan oikeasti ajatellaan, niin en paljoa mieti, mitä milloinkin syön, kunhan se on hyvää. Toisaalta jos helposti voi säästää verisuonia paukkumasta ja nirskumasta, niin ehkä voisin varovaisesti harkita vähentäväni jotain vähäsen. En kuitenkaan takaa, että tottelen tai uskon mitään, mitä minulle neuvotaan. Olen kuitenkin pohjimmiltani itsepäinen jukuripää, niinkuin kaikki meidän suvussa. Meillä on ruukattu kuolla nuorena sydäriin... :/ Vyö on jo vimppa reijässä.

Okei tässä listaa. Vain yhtä tuotetta saa ehdottaa, mutta perustella toki voi lyhyesti. Tietysti omia kokemuksiakin voi laittaa.

Juustot
Pekoni
Pasta
Kermaperunat
Naudanliha
Possunliha
Meetvursti ja salami
Kepappi
Lihalihaliha pitsa
Majoneesi
Suola
Sokeri
Ranskikset
Hookoon blöö
Hanpurilaiset
Olut
Siideri
Viinit
Kahvi

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Sivut

Kommentit (24)

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Kiitos tästä valaisevasta informaatiosta, jolla auvoisesti valaisit meitä kurjia oi suuri aurinkoinen.

edit. Siksi laitoin, että vain yhtä tuotetta saa ehdottaa, koska kaikki ihmisen syömä asia on myrkkyä. Nyt koitan hakea sitä pahinta mahdollista.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
asdf
Seuraa 
Viestejä12092

Kaikki on suoranaista terveysruokaa, anna mennä vaan, kunhan muistat syödä ja juoda monipuolesesti noita kaikkia.

No, paha noista on sanoa, mikä olisi epäterveellisintä. Juustoja kun on monenlaisia, samaten porsaan ja naudan lihoja. Etkä varmaankaan noita lihoja pelkältään syö, lisukkeilla on aika iso merkitys.

Tuskin pastallakaan tuskin tarkoitat, että vedät pelkkää makaronia. Pasta-ateriankin terveellisyys riippuu aika paljon lisukkeesta ja tietysti vähän pastan laadusta.

Joten on riittämättömät tiedot pahimman myrkyn valintaan.

Kaikkia noita voi kuitenkin huoletta mättää silloin tällöin, mutta kohtuus kaikessa, maalaisjärki mukana ja muita kliseitä...

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

varmaankin siideri, koska on makeutettua hermomyrkyllä eli aspartaamilla.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Ainakaan tässä tölkissä ei ole aspartaamia. Joo siitähän oli puhetta vuosia sitten, mutta mielummin olen ilman, kuin ostan kevytvirvoketta. En tykkää aspartaamin tai muiden korvikemakeuttimien mausta. Kaverit ostelee kevytvirvokkeita, mutta en oikein niille lämpene monestakaan syystä.

Niin kastikkeina suosin tomaattipohjaisia sooseja, koska ne ovat helppoja ja aika hyvänmakuisiakin.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Majoneesin kyllä ymmärrän, mutta juusto... Juustohan tehdään maidosta ja maito on terveysjuomaa. Mustanaamiokin juo maitoa. Panen vähän juustoista esimerkkiä. Onko joku seuraavista muita pahempi?

Pallojuusto, Aura, Tuorejuusto, Valkohomejuusto, Vuohenjuusto, Cheddar

Sulatejuustoa en laita, koska sulatejuusto on pahin maku maailmassa. Maailman pahimmat maut ovat pahimmasta aloittaen sulatejuusto, bensiini, bitumi, mummon vanha vaahtomuovipatja ja kissankakka.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Jos karppaisit niin nuo pekonit ja lihat olisi vaan hyvä juttu. Mutta jos perus julli niin pasta, sokeri, majoneesi, ranskikset, hampurilaiset, olut. Siis pahimmat minun mielestä, jos oikein tiukka olisi niin olisihan nuita vielä lisää.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Jos söisit noita kaikkia yhtä paljon, pahin myrkky olisi suola. Esimerkiksi 100 grammaa suolaa päivittäin on varmasti aika epäterveellistä siinä kun 100 grammaa mitä muuta tahansa menee ihan hyvin, jos muuten elää terveellisesti. 100 grammaa valkoista sokeriakin vain pilaa hampaat, mutta palaa pois pienellä liikunnalla.

Toisaalta suola on noista samalla se ainoa välttämätön ruoka-aine, eli sen pois jättäminen on kohtalokasta.

Normaaliannoksilla valkoinen sokeri, toiselta nimeltään valkoinen kuolema, on varmaankin yksi pahimmista myrkyistä.

Esittämäsi lista on muutoin tasapainossa, mutta yksi ainesosa lie jäänyt epähuomiossa pois. Tarkoitan viinaksia, sillä ilman väkijuomia noista sapuskoista syntyy ohutsuoleen rasvainen ja joutava mälli, jonka käsittelyyn keho ennen pitkää tympääntyy, väsyy ja alkaa kiukutella kehitellen erilaisia vaivoja.

Nakkelepa sekaan silloin tällöin moukku jallua tai votkaa ja saavutat kepeämmän ja auvoisamman lopputuleman.

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Väkevät viinat ei ole juuri minun juttu, joten ei ole listassakaan. Jotain pientä joskus joo, mutta niin harvoin, ettei sillä oo väliä. Sokeri on vitamiini

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat