Seuraa 
Viestejä9177

Ja kaikkeja kans sitä saapiki kokeja.
Ostin Plus tv kortin joululahjaksi siskolleni,kaksi vuotta sitte, ja maksoin siittä yhen kuukauven.
Mutta ko son niin , että Ylläksen Tv asema ei lähetä ees puoliakhan, niitä kanavia joista tuon kortin hankkija joutuu maksamhan , niin sisko ei alkanu maksamhan tuota korttia, ja mie sanoin sen kortin irti. Irtisanomisesta tuli kuittaus sähköpostissa, mutta ko mulla ei ollu tulostinta en voinu sitä tallentaa paerille . No meni yks vuosi ihan mukavasti, sitte tuliki yllättäen lasku Plus Tv:tä 27, 38 eurova.

No enhän mie tuota tietenkhän maksanu, arvelin että joku pirruuksishans kalastellee jos Aslakki olis niin pöljä että maksas. Mutta sitte tuliki perintäyhtiöltä kirje , siinä uhathin käräjillä ja kaikella pirulla. ja lasku oli nyt 49 eurova, No marssin poliisin puhheille, ja siellä sanothin että älä' maksa, yritä ottaa selvää millä oikeuvella ne sinua laskuttaa, vaikka jo kaks vuotta sitte olet sanonu sopimuksen irti.
No yritin soittaa perintäyhtiöön, mutta kuka piru se jaksaa kuunnella nauhalta tulevaa paskaa tuntitolkulla, asiakaspalvelumme on varattu, palvelemme teitä mahdollisimman pian, samma på Swenska ohc på Englis. Sitte joku piru kilkuuttamalla yritti raapia hajalle minun musiikkikorvan , ja taas sama litania uuvesthan. Tunnin tuota kuuntelin sitte melkein palo proput,. jos se perkelhen sadisti olis ollu käjen ulottuvilla joka luki sitä sammaa litaniaa, ja soitti tuota paskaa niin olsin,,,

Menen huomenna uuvesthan poliisin puhheille. Mutta varotan teitä kaikkia tuosta puljusta, kiertäkää se hyvin kaukaa, siellä ei kaikki ole ihan rehellistä, ei ole ollu ainakhan minua kohthan.

Niimpä panenki esi-isien kirouksen koko puljun päälle. Ja se saakuri soikhon ei olekhan ihan kevyt kirvaus.

Kommentit (8)

Itselläni oli tuossa joku vuosi sitten pidemmän aikaa PlusTV:n paketti johon oli liitetty erikoispiirteenä sellainen ominaisuus, että joka toinen kuukausi ei tullut laskua lainkaan, ja joka toinen kuukausi tuli kahden kuukauden lasku lisättynä viiden euron "perintäkuluilla" kun en ollut maksanut sitä laskua jota ei joka toinen kuukausi lainkaan tullut.

Vuoden verran tuota jaksoi soitella 2 kk välein asiakaspalveluun ja pyytää heitä perumaan tuo ylimääräinen 5 euroa kunnes viimeinkin sanoin irti koko roskan.

ZiPA

Vuoden verran tuota jaksoi soitella 2 kk välein asiakaspalveluun ja pyytää heitä perumaan tuo ylimääräinen 5 euroa kunnes viimeinkin sanoin irti koko roskan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Joo sehän on selevää, että meitä mettäperäläisijä huijjathan senku kerethän, ja jokhaisessa asiassa. Mutta eikhän se siittä, pittää suunnistaa kohen poliisilaitosta , jälleen taas, kyselemhän miten nyt ?
Jos ei muu auta, niin yks ylimääränen hirvi elokuussa, eikhän sen arvo yhthen Plus tv laskhun riitä.

Ihmetyttää vain , että vuojen päästä keksivät laskun jonka summa on 27,38 eurova ?
Kun Plus Tv kuukausimaksun hinta on 10 eurova ???
Oltas ees pirkelhet perinhet laskujans koko ajalta, elikkä 12 kuukauven lasku 120 eurova.
On se sutkipulkkisten pulju , sen verran häätyy ny sanova.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

"Näkyvyysalueet - PlusTV Asiakaspalvelu: Suomen suosituimmat ...
http://www.plustv.fi/Asiakaspalvelu/Tek ... uomioithan, että kanavien näkyvyydessä on alueellisia eroja myös yksittäisten kanavien osalta. Lisätietoa antenni-tv:n näkyvyydestä saat Digitan kotisivuilta. "

Tuoltako hakkee , niin jokhainen saapi selville mitä kanavia Plus TV kauppaa, ja mistä se maksun perrii, ja senki mitä meillä huonosti näkyvä Ylläksen linkki lähettää.
Siksi olenki hankkinu jo kymmenkunta vuotta sitte sateliitti vehkhet, lautashen neljä mikropäätä, ja hyvällä ilmalla näkkyy yli 2000 kanavaa, Thor , Sirius,Hotsbirt ja Astran kanavilta.
Mie itte en tartte jotaki Plus tv.n höpökanavia, mulla näkkyy ne hd tasoisina lähetyksinä sateliitin kautta. Ostin tuon siskolle joululahjaksi, ja en taatusti olis ostanu jos tiesin mihin paskhan kynteni iskin. Varotanki teitä kaikkia kysheisestä firmasta, kiertäkää kaukaa, son minun kokemukshen parustuva neuvvo.
Canal digitalin kans sopimus on toiminu , niinko sen pittääki toimia, ei moittimisia.
Sitä maksaa vain niistä kanavista mitä kattoo, siriukselta ja muilta sateliiteilta sitte siihen päälle ilmaisohjelmia, joissa on seassa toellisia helmiäkin.
Ennen kaikkea Astran kanava BR Alfa , josta tullee toisinhans hyvää musiikkia , klassisesta
jatziin, ja kanava jolla Bob Ross on maalannut tauluja, aina yhen yössä, ja joskun niitä on tullut
kymmenenki taulun maalaus putkena. Tosin tuollaisen "pikamaalarin" kaikki teokset ei ihan helmiä ole, mutta on seassa todellisia helmiäkin, ja oikeastaan ohjelma pitäisi ottaa opetusohjelmana , miten erillaisilla tekniikoilla tauluja voihan maalata, ja ei taulun maalauksessa, juurikhan puolta tuntija tuolla eesmenhellä mestarilla viivähä.
Googlakkaa Bob Ross ja ihastelkaa maalausten väriloistoa.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Son kai lähin kuluttaja asiamien Rovaniemellä 200 kilometrin päässä, siihen täytyy ottaa yhteyttä.
En ihan helposti ala maksamhan tuota nyt jo 68 euron hintaseksi paisunutta laskua.

Kattothan , että löytyykö suomesta oikeutta, vai onko yksityisen pienen ihmisen alistuttava
tuommosen käsittämättömän pakkovallan alle ?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat