Seuraa 
Viestejä323

"Regulaattihoidossa entsyymeillä parannetaan erityisesti aineenvaihduntaa sekä solujen synty- ja korjausprosesseja......hoitojen on todettu tepsivän lukuisiin sairauksiin ja vaivoihin..."

Totta vai tarua?

Kommentit (7)

Occipitale
Seuraa 
Viestejä169

Kyse lienee Dr Niedermaierin regulaatista?

Sain käteeni eräillä messuilla kirjan ("Sinun täytyy nyt vain elää tämän kanssa!" - "Ei Kiitos!"), jossa kerrotaan kuinka regulaattia voidaan käyttää erillaisiin sairauksiin ja toiminnallisiin häiriöihin.

Muutama ote kirjasta:

Tinnitus: Sisäisesti ryyppylasillinen sekä vahvaa neidonhiuspuu-uutetta sekä regulaattia aamuisin ja iltapäivisin. Ulkoisesti: 2 kertaa päivässä hiero kok0 korvan aluetta reguaattiin kastellulla vaunupallolla. Kahdesti päivässä pyyhi korvan sisäpuoli hitaasti ja huolellisesti rehulaattiin kastetulla vanupallolla.

Peräpukamat: Regulaattia suun kautta yksi ruokalusikallinen kolmesti päivässä. Paikallishoitona 1:1 vedellä laimennettua regulaattia kastettuna sideharsotaitokseen peräaukkoon. Toista tämä käsittely kahdesti päivässä 20 minuutin ajan.

Ranteen murtuma: Suihkutetaan laimentamatonta regulaattia murtumakohtaan useita kertoja päivässä ja annetaan kuivua. Lisäksi sisäisesti yksi ruokalusikallinen regulaattia kolme kertaa päivässä sisäisesti. Pitää myös juoda runsaasti, jotta toksiinit huuhtoutuisivat pois elimistöstä.

Jokainen vetäköön tästä omat johtopäätöksensä...

Ps. Kirjan mukaan regulaatilla voidaan hoita lähes kaikkia sairauksia paitsi syöpää.

Vastaukset on siellä mistä ne löytää

Vittu mitä paskaa. Vedetään jotain tuhannen prosentin katteella hinnoiteltuja omenamehuja luunmurtumiin? Olin jo melkein sanoa, että tämähän on kuin joisi mehua luunmurtumiin, mutta vertaus ei päde tähän, koska tämä on juuri sitä itseään.

Jos joku oikeasti tuollaiseen skeidaan hairahtaa niin sietää rahansa kyllä menettääkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Volitans
Regulaatti on näemmä hieman luomu-tuotteilla maustettua kraanavettä:

http://www.wikifood.eu/wikifood/en/stru ... ?id=865954

German: Trinkwasser, Zitronen*, Datteln*, Feigen*, Walnüsse*, Sojabohnen*, Kokosnüsse*, Zwiebeln*, pflanzliches Glycerin, Sellerie*, Sojasprossen*, Artischocken*, Erbsen*, Hirse*, Gewürzmischung*, Curcuma*, Safran*. (*Aus ökologischem Anbau)Kaikkeen se luomu taipuukin.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Energiaakin tuossa on puolet coca-colasta. Villi veikkaus, että maku ei ole puoliksikaan yhtä hyvä, ja hintaa on ainakin kymmenkertaisesti.

Reguloin nestetasapainoani siis vastaisuudessakin coca-colalla.

Occipitale
Seuraa 
Viestejä169

Sain itseasiassa samalla kaksi näytepullo kyseisiltä messuilta, jossa minulla tyrkättiin alussa siteeraamani kirja käteen.

Ajattalin, että noh, testataas litkua. Se haisi ihan kuselle ja maistu etikalle. Aluks meinasin, että sitkeesti otan esittelijän suositteleman viikon kuurin, jonka verran sain näytteitä, kunnes rupesin kelaamaan, että mitäköhän paskaa sitä suuhunsa oikein laittaa. --> Roskiin meni.

Hintaakin apteekissa 350 ml pullolle kertyy yli 61 euroa. Hoplaa...

Vastaukset on siellä mistä ne löytää

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat