Seuraa 
Viestejä45973

Olen tässä katsellut ohjelmia esim. USA:n asukkaiden esi-isistä ym. ja aika mielenkiintoisesti monilla jenkeillä on esi-isät menneet.

Esim. USA:n ex ulkoministerin Condoleezza Ricen luulisi olevan lähes 100% afrikkalainen geeneiltään mutta itseasissa hän on perinyt vain 51% geeneistään sub-sahara afrikasta ja 40% euroopasta ja 9% aasiasta, aika kiintoisa mixture kieltämättä.

Snoop Dogg taas on esim. 23% native amerikan inkkari, 6% eurooppalainen ja 71% sub-sahara afrikkalainen. http://www.youtube.com/watch?v=Exz0yNdvksg

Kyllähän tuosta olemuksesta, hieman vinoista silmistä ym. paistaa inkkarigeenit läpi.

Tiger Woods taas on näistä ehkä kaikkein kiintoisin mixture:

To be exact, Tiger Woods is one quarter Chinese, one quarter Thai, one quarter African American, one eighth American Indian and one eighth Dutch. His Dutch connection comes through his great grand father on his mother’s side who was a Dutchman. To be more precise, Tiger Woods’ father is of mixed African American, Chinese and Native American ancestry. His mother is of mixed Thai, Chinese and Dutch ancestry.
Afrikkalaisen kroppa ja ihonväri mutta kiinalaisen/thaimaalaisen naama.

B.Obama on ilmeisesti 50% eurooppalainen ja 50% afrikkalainen geeneiltään ja jos ihonväärigeeni olisi mennyt hieman eri lailla (niinkuin se välillä menee) niin Obama näyttäisi tältä:

Shriver's work has uncovered something else that is very interesting. He finds that mixed-race people are more symmetrical than the rest of us, and being more symmetrical translates into being more attractive, having less infection, being less stressed, and having greater genetic diversity.Alon Ziv is a scientist who wrote a book explaining this which is titled "Breeding between the lines: Why biracial people are healthier and more attractive." He firmly believes that biracial people are better off than monoracial people at different levels: Health, Beauty, and Intelligence. In this book, he backs up every fact and assertion with sources from relevant scientific journals.

If this is true, it would generally be regarded as a gift of life because marrying outside of your race could be a relatively convenient way to advance the human race. However, I think that more research needs to be done on the parents of interracial people. I think its likely that attractive people are more likely to date outside of their race. I have personally seen a fairly high volume of attractive white women with athletic looking black men. A combination like this is more likely to produce people such as Halle Berry and Tyra Banks.

In addition to attractive people being more likely to breed outside of their race, I have read an article on LiveScience.com which postulates that parents of interracial children invest more in their kids. This could *possibly* explain why biracial people might have higher IQ's than people who are one race. This link can be found at the bottom of the page.

Studies indicate that Asian-European biracial people have higher IQ's than both both Asians and Europeans. Yet there is another study which states that biracial people are more likely to be diagnosed with a psychological problem than monoracial people.


http://talltom.hubpages.com/hub/Are-people-of-mixed-ancestry-genetically...
http://www.telegraph.co.uk/comment/6475543/Its-a-wonderful-mixed-up-worl...
Itse en usko että "mixed race" olisi mitenkään ylivertaisia millään mittareilla vrt "puhdasrotuisiin" mutta voihan sillä jotain rotuperinnöllisiä tauti-alttiuksia välttää parhaimmillaan.
Ihan mielenkiintoinen aihe sinällään.

Sivut

Kommentit (80)

CE-hyväksytty
Ihan sama kunhan ei kulttuurit vaan sekoitu.

Kummassakin on omat haasteensa

Mikä naurattaa saatana?

Ei mikään, olet täysin oikeassa sinällään että kulttuurien sulautuinen toimii huonommin kuin rotujen sulautuminen, pahoitteluni väärän kuvan antamisesta hymiön myötä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
saiensviktio
Seuraa 
Viestejä5
CE-hyväksytty
Ihan sama kunhan ei kulttuurit vaan sekoitu.
Jep.. Kulttuurit on sekoittuneet aina ja sekoittuvat koko ajan. Miten se voitaisiin estää nyt, tässä ajassa.. ja lopultakin, onko siihen edes tarvetta. Se prosessi on joka tapauksessa pitkä, satoja vuosia ainakin.
Kulttuuriantropologisesti, voisi väittää, että lopulta kulttuurienkin kanssa käy kuten evoluutionkin: hyödylliset ja järkevät voittavat turhat ja vahingolliset asiat.

Tietysti, Ainahan on joitain luolamiehen asteella olevia jotka vastustaa kategorisesti kaikkea uutta ja muutoksia Status Quo:n, täysin perehtymättä, mitä ne uudet asiat oikeasti tarkoittaa. Ja perehtymisellä en tarkoita Amerikkalaisperäisiä vouhotussivustoja tai niiden Suomalaisia vastineita. ainakaan ainoana totuutena.

Humanity is the only way to humans

Juoni
Seuraa 
Viestejä1461
saiensviktio
CE-hyväksytty
Ihan sama kunhan ei kulttuurit vaan sekoitu.
Jep.. Kulttuurit on sekoittuneet aina ja sekoittuvat koko ajan. Miten se voitaisiin estää nyt, tässä ajassa.. ja lopultakin, onko siihen edes tarvetta. Se prosessi on joka tapauksessa pitkä, satoja vuosia ainakin.Jep, sotia, nälänhätiä ja kansanmurhia on ollut aina. Miten ne voitaisiin estää nyt, tässä ajassa. Ja lopultakin, onko siihen edes tarvetta?


Kulttuuriantropologisesti, voisi väittää, että lopulta kulttuurienkin kanssa käy kuten evoluutionkin: hyödylliset ja järkevät voittavat turhat ja vahingolliset asiat.Puhtaan deskriptiivisesti tarkasteltuna kyllä, sillä evoluutioteoria on tautologia.Tämä ei kuitenkaan sano mitään kannattamiemme arvojen adaptiivisuudesta. Riittää kun vertaa ateistien ja muslimien perhekokoja.


Tietysti, Ainahan on joitain luolamiehen asteella olevia jotka vastustaa kategorisesti kaikkea uutta ja muutoksia Status Quo:n, täysin perehtymättä, mitä ne uudet asiat oikeasti tarkoittaa.Väittäisin että tällainen umpivanhoillisuus (tai jopa pysähtyneisyys) on nyky-länsimaissa aivan äärimmäisen harvinainen ilmiö, vaikka sitä olkinukkena yritetäänkin tarjoilla.

CE-hyväksytty
Ihan sama kunhan ei kulttuurit vaan sekoitu.Kaikki kulttuurit ovat sekoittuneita kulttuureja. Joitakin pieniä eristäytyneitä kulttuureita ehkä voi vielä löytyä jostain.

Meille opetettiin aikoinaan koulussa Suomessa että meidän kulttuurimme perustuu suurelta osin kreikkalaiseen kulttuuriin. Tuli käytyä yhdeksän vuotta koulua Suomessa.

CE-hyväksytty
Ihan sama kunhan ei kulttuurit vaan sekoitu.Kulttuurien sekottumista ei voi estää.. Muutosta vastustavat ihmiset eivät elä niin pitkään, että voisivat sitä estää ja uudet sukupolvet pistävät oman kauhansa kulttuurisoppaan. Ihmiset ovat niin liikkuvaisia ja eläväisiä, jokainen sukupolvi tuo maapallolle jotain uutta ja omaa.

Pakko kommentoida virheellistä rotujen sekoittumista pohdiskelevaa näkemystäsi. Väität että Esim. USA:n ex ulkoministerin Condoleezza Ricen luulisi olevan lähes 100% afrikkalainen geeneiltään - kuka tälläistä luulisi? Hänestä näkee paljaalla silmällä että hän on hybridirotu!

Snoopyn silmistä ei vältämättä voi päätellä intiaanigeenejä, koska Pohjois-Amerikan intiaaneilla ei ole niin voimakasta mongolidipoimua, varsinkaan puhdasrotuisilla punaisen rodun edustajilla Pohjois-Amerikassa (puhdasrotuinen on termi josta tämän ihmisillä ei ole intiaanien suhteen mitä hajua, koska kaikki mikä koskee intiaaneja eli punaista rotua liittyyihmisten mielissä Pohjois-Amerikan tasankointiaaneihin ja todellisuudessa jos puhdasrotuisia intiaaneja haluaa todentaa katsoo ennemmin monia latinalaisamerikkalaisia. Ei niin etteikö puhdasrotuisia jenkkiintiaaneja ole, mutta heidän määränsä nimenomaan itäisissä osavaltioissa on erittäin vähäinen. Sitävastoin Meksikosta, Guatemalasta tulee erittäin puhdasveristä ja Hondurasin, El Salvadorin, Nicaraguan, Venezuelan mestitseissä näkee selvästi intiaaniperimän, vaikka monet ovat myös kolmirotuisia). Mutta palatakseni Snoopiin niin intiaaniuden voi päätellä hänestä hänen ehkä jotensakin luihuista kasvonpiirteistään.

Mitä tulee Tiger Woodsiin niin haluan oikoa heti alkuun tämän virheellisen käsityksen että tumma ihonväri olisi pääsääntöisesti negridirodulta. Asia on niin itse asiaa paljon tutkineena että thaimaalaisilla on ihonväri pääsääntöisesti kellertävän ruskea joka eroaa monien eurooppalaisten valkoisesta (tai sen sävyistä). Ensinnäkin thaikuissa on jo vanhastaan negridistä perimää (ikivanhaa veddis-australidistä) mikä on sekoittunut mongolidiseen. Kiinalaisilla ihonväri on kultainen eli keltainen - eroja kiinalaisissa on fenotyypissä. Siinä missä pohjoiskiinalaiset ovat pitkäkasvoisia ja todella vinosilmäisiä (anteeksi karkea ilmaisuni), niin eteläkiinalaiset ovat pyöreäpäisempiä ja fyysisesti lyhyempiä. Ja jos otat esimerkiksi valokuvan jossa kiinalainen ja eurooppalainen ovat vierekkäin voit nähdä ihonvärin pigmentin eroavaisuuden. Intiaani eli punaisen rodun geenien kohdalla sama juttu - ne Tiger Woodsin intiaanigeenit ovat myös tummemman värillisen rodun geenejä - ja eri alueiden intiaaneilla on eri punaisenruskean ihonvärin sävyt (puhtaitten rotujen). Tällä haluan vain sano että Tiger Woodsin ihonväri ei periydy yksistään negrideiltä (miten naiivia). Ja mitä tulee Tigerin kroppaan niin näen hänen kropassaan paljon itä- ja kaakkoisaasialaisille tyypillistä rasva- ja hinteläkehoisuutta - siinä on niin monen asian summa että siitä voi päätellä yhtä tai toista.

Mitä tulee Obamaan niin hänen ihonvärigeeninsä on ovat valkoisen ja mustan puolivälistä jo sinänsä eli aivan turhaa spekulointia. Itse asiassa tuo kuvasi voisi olla tapauksesta jossa Obaman negridigeenien osuus on 25 % tai vähemmän, kuten pohjois-afrikkalaisissa tai lähi-idän veljissä ja siskoissa on. Tosin pitää erottaa kaukasidinen ja europidinen rotu toisistaan - europidisessä on huomattava pohjoisen rodun aste, kaukasidisessä ei ja ihonväriltään kaukasidi on vaalean ruskea.

http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh4UjV9ygMNz3dkVW4

"Geneticist Aarathi Prasad considers the theory that mixed-race humans are blessed with innate advantages, something farmers recognise in plants and animals as hybrid vigour. This idea is regarded as repellent by both dingbat racists and, as Prasad discovers, by many mixed-race people who object to being defined by their skin colour.. Before 1967, it was illegal in 16 American states for a black person and white person to marry.Dokumentti jossa pohditaan mixed rotujen ylivertaisuutta ym.

Mitä mieltä itse olen aiheesta niin jos vaikka suomalainen ja afrikkalainen risteytyy niin tulnee terveempiä lapsia ja ennenkaikkea urheilullisempia, monet huippu-urheilijat ovat mulattoja. Sensijaan keskimäärin mulattolapset on hieman puhdas-eurooppalaisia tyhmempiä. Ihan ok mix siis after all.
Jos taas suomalainen ja kiinalainen risteytyy niin tulee varmaan keskimäärin urheilussa heikommin menestyviä mutta muuten ehkäpä keskimäärin terveempiä ja jopa älykkyympiä lapsia.
Varmaan evoluutionis-geneettisessä mielessä olisikin jokseenkin ihanteellista suomalaisten risteytyä itä-aasialaisten kanssa paremman terveyden ja laajemman geenidiversityn toivossa. Afrikkalaistenkin kanssa risteytymisestä lienee omat hyötynsä mutta tässä tämän hetken yhteiskunnassa afrikkalaisten evoluutionisperäiset ominaisuudet ei ole yhtä hyödyllisiä, esim. täällä pohjolassa tummasta ihosta on enemmän biologista haittaa kun hyötyä johtuen auringon säteilystä.

Sinälläähän toki modernissa maailmassa ei ole niinkään väliä kuinka menestyneet tulevat populaatiot tulee olemaan ym.

negridigeenikö on se popuoiva geeni on?

Mihin sitten me vaaleat ja haaleat, harmaanväriset sitten mahdutaan? Kuollaanko me sukupuuttoon?

Tuntuu enimmäkseen olevan vallalla tuo oliivinvärinen iho, hybridisilmät ja tummankäkkärä hiusmalli

vapaatyyli
http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshh4UjV9ygMNz3dkVW4

Mitä mieltä itse olen aiheesta niin jos vaikka suomalainen ja afrikkalainen risteytyy niin tulnee terveempiä lapsia ja ennenkaikkea urheilullisempia, monet huippu-urheilijat ovat mulattoja. Sensijaan keskimäärin mulattolapset on hieman puhdas-eurooppalaisia tyhmempiä. Ihan ok mix siis after all.
Jos taas suomalainen ja kiinalainen risteytyy niin tulee varmaan keskimäärin urheilussa heikommin menestyviä mutta muuten ehkäpä keskimäärin terveempiä ja jopa älykkyympiä lapsia.
Varmaan evoluutionis-geneettisessä mielessä olisikin jokseenkin ihanteellista suomalaisten risteytyä itä-aasialaisten kanssa paremman terveyden ja laajemman geenidiversityn toivossa. Afrikkalaistenkin kanssa risteytymisestä lienee omat hyötynsä mutta tässä tämän hetken yhteiskunnassa afrikkalaisten evoluutionisperäiset ominaisuudet ei ole yhtä hyödyllisiä, esim. täällä pohjolassa tummasta ihosta on enemmän biologista haittaa kun hyötyä johtuen auringon säteilystä.
Mikä on afrikkalainen rotu? Ilmeisesti kuitenkin tarkoitat negridejä. (pohjoisafrikkalaisetkin ovat olemassa). Suomalaisen ja negridin välinen risteymä ei voi olla pääsääntöisesti mulatti koska suomalaisissa on eskimidigeenejä - näin ollen kyseessä on ns. tri-racial. Sama koskee useimpia itäeurooppalaisia, joissaon paljon tätä arktisen alueen geenistöä. Älykkyyden kanssa sillä ei ole pyhä sylvi mitään tekemistä! Se että on mustan rodun geenistöä ei tee tyhmempää automaattisesti - taas on uskottu kirjaimellisesti Tatu Vanhasta!

Tuo älykkyystestaus jota nimitystä sitä valheellisesti käytettiin, on aikamoinen vitsi. Edelleenkin kysyn miksi dissaatte pohjoisafrikkalaiset? Heissä on sekoitusten tuloksena myös negridigeenistöä - katsokaa Egyptin presidenttiä Mohammed Mursia.

kuitenkin tarkoitat negridejä. (pohjoisafrikkalaisetkin ovat olemassa). Suomalaisen ja negridin välinen risteymä ei voi olla pääsääntöisesti mulatti koska suomalaisissa on eskimidigeenejä - näin ollen kyseessä on ns. tri-racial.

Kuitenkin wikipedian mukaan suomalaiset on 90% eurooppalaisia joten termi tri-racial on jokseenkin kyseenalainen tässä tapauksessa.

Principal coordinate analysis shows that Lapps/Sami are almost exactly intermediate between people located geographically near the Ural mountains and speaking Uralic languages, and central and northern Europeans. Hungarians and Finns are definitely closer to Europeans. An analysis of genetic admixture between Uralic and European ancestors shows that Lapps/Sami are slightly more than 50% European, Hungarians are 87% European, and Finns are 90% European. There is basic agreement between these conclusions and historical data on Hungary. Less is known about Finns and very little about Lapps/Sami.[42]

http://en.wikipedia.org/wiki/Finns

Mikä on afrikkalainen rotu? Ilmeisesti kuitenkin tarkoitat negridejä.

Jooh ohan afrikassa vaikka mitä rotuja ihan negrideidenkin sisällä, esim. itä afrikan ja länsiafrikan mustat on aika erilaisia. Tässä yhteydessä tarkoitin lähinnä kuitenkin subsahara afrikkalaisia.

vapaatyyli
kuitenkin tarkoitat negridejä. (pohjoisafrikkalaisetkin ovat olemassa). Suomalaisen ja negridin välinen risteymä ei voi olla pääsääntöisesti mulatti koska suomalaisissa on eskimidigeenejä - näin ollen kyseessä on ns. tri-racial.

Kuitenkin wikipedian mukaan suomalaiset on 90% eurooppalaisia joten termi tri-racial on jokseenkin kyseenalainen tässä tapauksessa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Finns

Mikä on afrikkalainen rotu? Ilmeisesti kuitenkin tarkoitat negridejä.

Jooh ohan afrikassa vaikka mitä rotuja ihan negrideidenkin sisällä, esim. itä afrikan ja länsiafrikan mustat on aika erilaisia. Tässä yhteydessä tarkoitin lähinnä kuitenkin subsahara afrikkalaisia.Gene-frequency data allows more accurate estimations of
genetic admixture than morphological data. Nevanlinna (1978)
estimated from nuclear genetic markers (blood groups) that 20-
30% of the Finns’ genes originated from the east (Siberia) and
the rest originated from the west (Western Europe). He did not
provide genetic admixture estimations for other Europeans,
which resulted in a common misunderstanding that the Finns
are a mixture of Europeans and Asians while their neighbors are
“pure” Europeans. As will be pointed out by the “Orientalindices”
discussed below, the 20-30% eastern component of the
Finnish gene pool is average for the Europeans.

Niin sinä kopipastaat wikipediasta, minä jäljitän alkuperäiset lähteet. Tuossa ylinnä se tulee eli meissä on 20-30% on uralilaisia eli eskimidigeenejä tai arktisen alueen geenejä. Ts. kyse ei ole mistään kyseenalaisesta tutkimuksesta. Wikipediaan voi kirjoitella kuka vain ja eräät suomalaiset vääristelevät sinne totuutta. Kannattaa tutkia syvemmältä ja mennä viitteisiin.

Suomalaisten ja monien itäeurooppalaisten eskimidigeenit näkyvät keppaperseissä, pyöreäpäisyytenä, voimakkaina poskipäinä, lyhytjalkaisuutena, taipumusta "pyöreyteen" erityisesti suomalaisissa, venäläisissä ja saamelaisissa.

"Vaikka tähän ryhmään kuuluukin sinisiä, keltaisia ja andiittisia rotuaineksia, se on valtaosaltaan silti andoniittista".


Mikä on afrikkalainen rotu? Ilmeisesti kuitenkin tarkoitat negridejä.

Jooh ohan afrikassa vaikka mitä rotuja ihan negrideidenkin sisällä, esim. itä afrikan ja länsiafrikan mustat on aika erilaisia. Tässä yhteydessä tarkoitin lähinnä kuitenkin subsahara afrikkalaisia.Kyseessä on aivan yhtä epätarkka määritelmä puhua afrikkalaisista kuin puhua aasialaisista - nämä ovat erittäin pahoja amerikanismeja eli jenkkinnismejä. Amerikkalaisessa typerässä rotuluokituksessa ei jaotella ihmisiä antropologisesti vaan sosiaalipoliittisesti. Vai kutsutko sinä latinoja intiaaneiksi vaikka monilla heistä on intiaaniverta?

Aasialaisrotuluokituksessa kasataan yhteen niinkin erilaiset sekoittumarodut kuin intialaiset ja pakistanilaiset yhdessä kaakkoisaasialaisten mongolidien ja itäaasialaisten mongolidien kanssa (valtavirta populaari tarkoittaa itäaasialaisia yleensä kun puhutaan aasialaisista ja jostain kumman syystä muut aasialaiset joko jätetään huomiotta). Itse asiassa populaari mainstream ei jaksa ajatella että intialainen ja kiinalainen ja saudi eroaisivat toisistaan. Omilla aivoilla ajatteleminen on katsokaas työlästä.

(904. 81:4.4 1. Andoniittinen, Urantian kanta-asukkaat.
(904.9) 81:4.5 2. Ensisijainen sangik: punainen, keltainen ja sininen.
(904.10) 81:4.6 3. Toissijainen sangik: oranssi, vihreä ja indigo.
(904.11) 81:4.7 4. Nodiitit, dalamatialaisten jälkeläiset.
(904.12) 81:4.8 5. Adamiitit, violetti rotu.

(904.13) 81:4.9 Näiden viiden suuren roturyhmän laajalti sekoittuessa tämä yhtämittainen sekoittuminen pyrki sangik-perintöaineksen vallitsevuudella hämärryttämään andoniittisen rotutyypin. Lappalaiset ja eskimot ovat andoniittisen ja sangik-sinisen rodun sekoittumia. Andoniittinen kantatyyppi on heidän luustonsa rakenteessa säilynyt parhaiten. Mutta adamiitit ja nodiitit ovat siinä määrin muihin rotuihin sekoittuneita, että he ovat tunnistettavissa vain, jos puhutaan yleistäen kaukasidisesta lajista.

(905.1) 81:4.10 Niinpä kun kaivetaan esiin viimeisten kahdenkymmenentuhannen vuoden aikaisia ihmisten jäännöksiä, niistä on yleensä mahdotonta täysin varmasti sanoa, mikä kuuluu mihinkin viidestä alkuperäisestä tyypistä. Tällaisten luustorakenteiden tutkiminen tulee paljastamaan, että ihmiskunta jakaantuu nykyisin osapuilleen kolmeen luokkaan:

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat