Seuraa 
Viestejä45973

Moi!

Onko kukaan täällä lukenut Raymond Moodin uusinta kirjaa Glimpses of Eternity?

http://www.glimpsesofeternity.com/
http://www.amazon.com/Glimpses-Eternity ... f+eternity

Kirja keskittyy kuolemanrajakokemuksiin joita ovat kokeneet kuolevan ihmisen vierellä olleet ihmiset (SNDE =Shared near death experiences)

Useat elossa olevat ihmiset ovat samanaikaiset nähneet kun jonkinlaista valoa tai sumua muistuttavaa on poistunut kuolevan kehosta. Ihmiset ovat nähneet toisinaan myös valotunnelin ja samalla edesmenneitä ihmisiä vastaanottamassa tätä kuolevaa ihmistä. Myös jonkinlaisia valonhohtoisia olentoja on nähty kuolevan ihmisien ympärillä.

Luin kirjan ja pakko sanoa, että valtaisa määrä samantyyppisiä kertomuksia teki vaikutuksen sinänsä. Toki näin ulkopuolisen silmin nuo ovat kertomuksia, mutta silti monet kirjassa olevat ovat hyvin yksityiskohtaisia joilla on useita silminnäkijöitä.

Ainakin tuon tyyppiset tapahtumat on vaikea kuitata kuolevan ihmisen aivojen hiilidioksiidin tai hapenmäärän muutoksilla.

Vielä kun miettii, että jo muinaisista ajoista lähtien ihmiset ovat uskoneet kuolemanjälkeiseen elämään, aina esi-ihmisen hautaamistavoista eri muinaisiin kulttuureihin.
Sitä miettii, että jotain mahdollisesti ihmiset ovat todellakin ehkä kokeneet. Mysteeriksi tietenkin lopulta jää, että mistä loppujen lopuksi on kysymys.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat