Seuraa 
Viestejä45973

Mitä tästä nyt enää voi sanoa? Ainakaan kovin omaperäistä toimintaa tämä ei enää ole, tämäkin juttu on kopsattu suoraan Orwellin kirjasta.

Police chief wants surveillance cameras in Houston apartments

Associated Press

HOUSTON Houston's police chief is suggesting putting surveillance cameras in apartment complexes, downtown streets and even private homes.
Chief Harold Hurtt today said it's another way of combatting crime amid a shortage of officers...
http://www.kten.com/Global/story.asp?S=4508858

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

USAssa tuo lihava pingoittaminen eli jännittäminen vain kasvaa. Tuo uutinen on siitä esimerkki. Voiko USA peräti romahtaa tuohon lihavaan jäönnittämiseensä?

Mikä sopii Jupiterille, ei sovi härälle. USAssa tunnetaan kovasti lihavaa jännittynyttä ryppyotsaisuutta siitä, että Kiinassa peräti 30 000 poliisia valvoo kanasalaisten, vaiko Hiljaisuuden maan alamaisten, internet-toimia.
On toki valvien poliisien määrä USAssa itsessäänkin suuri, kun on toteutettu kaikki terrosimin torjumisen toimet. Mene USAan, ja maa tutustuu sinuun koneesta laskeuduttuasi, josko kannat joitakin aseita tai peräti pommeja.

Vastaavasti Kiinassakin, talouden ja elämän kuin amerikkalaistuessa lihava jännittäminen on suuresti kasvanut. Tai se jotenkin on kuin
USA joskus ennen ensimmäistä maailmansotaa tai vielä ennen Suurta talouspulaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Valvontakameroita käytäviin ja varakkaiden koteihin, jotta murtovarkaat ja huumekauppiaat voidaan tunnistaa. Ei tuo ihan Orwellia ole.

Poliisit sitä paitsi ovat aina virkaintoisia ja ehdottelevat mitä sattuu, koska eivät ole poliitikkoja.

Jos meidän talon käytävässä olisi ollut valvontakamera, tietäisin nyt kuka roisto pyyhki likaiset kenkänsä minun ovimattooni ohikulkiessaan viime syksynä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat