Seuraa 
Viestejä45973

Euroopan liittovaltio etenee kuin Juggernautin vaunut. Kaikki tuntuvat haluavan sitä. Eteläeurooppalaiset haluavat, Ranska haluaa ja Saksakin haluaa. Markkinat haluavat Yhdistyneen Euroopan yhteisvastuuta, Kiina haluaa ja ilmeisesti USAkin haluaa. Putinista on vaikea sanoa, mutta ehkä hänkin haluaa, toivoo ehkä, että Unionissa loppuisi demokratialla elämöinti. Mitä sitten pieni Suomi muuta voi kun yrittää sopeutua. Suomi on nyt saatava liittovaltiokuntoon. Meidän suomalaisten on kiireesti ryhdyttävä opettelemaan niitä hyödyllisiä taitoja, joita tulevassa Euroopan Federaatiossa tarvitaan. Federaatiossahan tulee hallitsemaan Berlusconin periaate, eli verot jäävät tyhmimpien maksettavaksi. Toki Suomessakin osataan veroja kiertää, mutta eteläeurooppalaisten hienostuneisiin taitoihin verrattuna olemme pahasti alakynnessä. On opittava kuinka vastuuta vältellään ja kuinka vahinko pannaan kiertämään. Yhteisvastuun hyväksikäyttö on hallittava. Suomen harmaan talouden sektori on auttamattoman kehittymätön, samoin olemme kehitysmaa kansantalouden luovan kirjanpidon alalla. Suomalaisten on opittava, että sääntöjä ei tarvitse kirjaimellisesti noudattaa ja että tiukimmissakin laeissa löytyy aina porsaanreikiä, jotka niihin usein tarkoituksella jätetään. Talouselämän ja politiikan suhteissa on maassamme paljon kehitettävää, siksi alan harvojen osaajien paikka ei ole vankilassa vaan lobbaus- ja lahjontataitojen konsultteina. Yleisesti ottaen suomalaisten on voimakkaasti panostettava korruptiotaitojensa kehittämiseen. Tässä on haastetta myös koululaitoksellemme, joka voi olla hyvä ja tehokas, mutta täysin vääriin asioihin suuntautunut.
Tuleva Euroopan Federaatio on suuri haaste meille suomalaisille. Meidän on nyt ajoissa muutettava ajattelumme ja koko elämäntapamme, muuten käteemme jää liittovaltiopelin Musta Pekka, pelkkä maksajan osa.

Kommentit (2)

ykskivi
Seuraa 
Viestejä1950

Ehdottaisin, että lasketaan ensimmäiseksi verot liittovaltiotasolle, eli 10% alaspäin.

To refuse a hearing to an opinion, because one is sure that it is false, is to assume that one's own certainty is the same thing as absolute certainty. All silencing of discussion is an assumption of infallibility. - John Stuart Mill -

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat