Seuraa 
Viestejä2645

En tiedä paljon siitä mutta se olen kuullut että tää uskonto uskoo ihmisen sisällä olevan jo aikoihin kuolleita alieneja. Eli hekö mua riivaa ??

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kommentit (3)

deepndark
Seuraa 
Viestejä2645
Xenu on skientologisessa opissa galaktinen hallitsija, joka toi 75 miljoonaa vuotta sitten miljardeja ihmisiä Maahan, kasasi heidät tulivuorten ympärille ja räjäytti heidät vetypommeilla. Näiden ihmisten sielut kasautuivat yhteen ja kiinnittyivät elävien ruumiisiin. Skientologien mukaan ne aiheuttavat yhä harmia eläville. Näitä tapahtumia skientologit kutsuvat nimellä Tapaus II (engl. "Incident II")

Skientologian perustaja L. Ron Hubbard selitti tarinan teoksessaan Operating Thetan taso III vuonna 1967 ja varoitti, että tiedot on "laskelmoitu tappamaan (esimerkiksi keuhkokuumeeseen, jne.) ne, jotka yrittävät ratkaista tiedot". Xenun tarina oli lähtölaukaus skientologien tavalle käyttää tulivuorta skientologian ja dianetiikan symbolina.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Delivers
Seuraa 
Viestejä449

OT3 on melko edistyneen tason skientologiaa, vaatii monen vuoden kurssitukset ja tuhansien dollarien investoinnit.

Skientologiassa traagisinta on sivullisten uhrien kuten lahkolaisten lasten ja muiden perheenjäsenten sotkeutuminen julmaan, totaaliseen hierarkiaan, josta pakeneminen on usein mahdotonta. Jos kys. kultti kiinnostaa niin onnea matkaan, toivottavasti sinulla on paljon rahaa käytettävissäsi, koska sitä jos jotakin lahkon hierarkiassa nouseminen vaatii.

Arbeit macht frei

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat