Seuraa 
Viestejä45973

Onko linkissä olevissa kuvissa hevosmuurahainen vai jokin muu? Alkoi pari päivää sitten esiintymään puutalon ympäristössä jossa on myös puisia piharakennuksia. Sitä vaan että pitääkö alkaa pesänmetsästyhommiin.

http://imgur.com/a/Hb1aA

Tänks!

Kommentit (8)

ikr
Seuraa 
Viestejä177

Taitaa olla. Täälläpäin pitivät ilmeisesti pesää talon ei käyttöön soveltuvalla ullakolla vuosi sitten. En jaksanut vaivautua taskulampun valossa tutkimaan villojen sekaan. Kiipesivät seinää pitkin. Parina päivänä ripsauttelin aikani ratoksi parisen tuntia kulkureitillä olevien muurahaisten niskaan jauhemaista myrkkyä. Eivät siitä paljoa piitanneet, jatkoivat vain matkaansa. Mutta johonkin sitten hävisivät pikkuhiljaa, enää ei ole pihapiirissä näkynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ovolo
Seuraa 
Viestejä6596

Saattaa myös olla niin, että talosta löytyy lahoa ja ovat ryhtyneet järsimään taloa murusiksi. Kannattaa tutkia mahdollisia lahopaikkoja ja muurahaispesää talon sisärakenteissa.
En nyt tiedä, onko se sama hevosmuurahainen, mikä syö puuta, mutta iso se kuitenkin on.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
ovolo
Saattaa myös olla niin, että talosta löytyy lahoa ja ovat ryhtyneet järsimään taloa murusiksi. Kannattaa tutkia mahdollisia lahopaikkoja ja muurahaispesää talon sisärakenteissa.
En nyt tiedä, onko se sama hevosmuurahainen, mikä syö puuta, mutta iso se kuitenkin on.Ei tarvitse edes olla lahoa. Kesämökilläni kävivät takuulla kuivan välipohjan kimppuun!

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Puhelinsoitto myrkkyliikkeeseen, ja pahimmat mahdolliset myrkyt peliin niin pian kuin mahdollista.

Sama homma oli viime vuonna exäni isän mökillä. 35 vuotta töitä tehnyt kirvesmies tiesi mitä tuhoa, ja missä ajassa noi tekee, ja myrkytettiin porukalla samantien kaikki paikat.

Netistä googlaamalla löytyy lisää infoa.

Juu kyllä tuhopotentiaali tiedetään ja juuri sen takia asiaan varmistusta haenkin. Netistä vain nuo tuntomerkit vaihtelee kun osa tunnistusohjeista on "kokonaan mustia" ja osa "keskeltä ruskean punertavia" jne. Mutta ei kai se muuta voi olla sitten kuitenkaan. Silmät auki ja koittaa ettiä pesän paikkaa raidipullo valmiina.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Kannattaa panna muurahainen itse töihin. Eli muurahaissirotetta pölymuodossa. Kulkureitille niin, että tarttuu jalkoihin. Näin kulkureitti myrkyttyy ja vähitellen koko pituudelta puukaivokselle asti. Nuo sirotteet ovat vettä hylkiviä eli sadekaan ei täysin huuhdo tavaraa pois.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat