Seuraa 
Viestejä1918

Mun kakkosäiti joka saa minut nauramaan itselleni harrastaa välillä suoranaista ja toisaalta välillä kohteliasta vittuilua, jonka tajuan toisinaan myös heti. Hänen ilmeinen motiivinsa on potkia minua persiille jotta nousisin suosta jossa nyt vaellan. Lyhyesti sanottuna olen miltei toivoton tapaus ellei ihmettä pian tapahdu. Hän on varmaan saanut vääristyneen ja suppean kuvan palstalaisista juttujeni perusteella. Johtuneeko se oman elämäni alavireisyydestä, vain hänen elämänkokemuksesta tai onko todella niin että tiedepalstalaisista on väestöllistä otantaa enemmän reppanoita näin suhteellisesti tarkastellen.

Kysymyksen asettelu näin äkkiseltään tuottaa minulle vaikeuksia. Ts. kuinka luoda äänestys josta tulisi selkeästi esiin taustoja...Muissa kyselyissä on käsitelty mm. jumaluskoa, jota täällä ei ilmeisesti kovin vahvasti ole edustettuna. Myöskään päihteiden käyttö tottumuksia ei ole unhoitettu. Niitä ei siis ole tarpeen tuoda tässä esiin. Ajattellin että selkeästi on vain valittava kolmesta lajista yksi vastaus kutakin ja sitten verrata tuloksia väestön jakaumaan...Vaihtareita on siis kolme.

Kukin voi tehdä tilastokeskuksen sivuilta omia tulkintojaan sitten jos ja kun äänestys saa tuulta purjeisiinsa..Ilmeisesti Mol tai Stat sivustot antavat vastauksen noihin kahteen jälkimmäiseen. Ja ensimmäiseen mahdollisesti THL:n sivuilta.

Mainittakoon että esim tuolta voi hakea tulkintoihinsa vertailukohtaa...
http://www.stat.fi/til/asas/2010/01/asas_2010_01_2011-10-20_kat_002_fi.html

-

Kommentit (11)

Vierailija

Olen ollut asunnoton sillei oikeesti, että piti nukkua teltassakin. Sukulaissuhteet kun eivät ole kovinkaan lämpimät, vaan niissä oli pieni präntti jossain, josta en sitä lukenut. Faijakin kun on jo niin sekakäytön sekoittama, ettei sitä jaksa katsoa ja äiti tappoi itsensä.

Tekeekö se minusta säälittävän? Sitäkin. Tosin sellaisille ihmisille minulla ei ole mitään käyttöä.

Paineensietokykyä mulla on liikaakin. Aseella uhkaaminen saa jo vähän skarppaamaan.
(En ole edes adrenaliininisti. Jopa vältän turhia riskejä, josta muut jopa vittuilee, kun eivät niitä itse edes näe. Työhaastatteluun laittaisin varmaan että pidän haasteista. )

Ainiin ja mä oon kateellinen ihmisille jotka pelkää poliisia.

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
jees
Olen ollut asunnoton sillei oikeesti....
Tekeekö se minusta säälittävän? Sitäkin. Tosin sellaisille ihmisille minulla ei ole mitään käyttöä.Puhuit vähän mutta paljon!
Hitsi kun olis ton tiennyt, olisin ehkä muotoillut toisin ton mun kysymyksen asettelun.
Ehkä mun kakkosäidin usein tuoma esiin tuoma ominaisuus, näin nätisti sanottuna mieleni sairauteen kuuluu että arvostan ihmisiä liikaa lukuina ja numeroina ja kuka on sitä ja tätä. Hänen mukaansa aiheutan muille ja ennenkaikkea itselleni suunnattomasti kärsimystä.
Kuuntelen tässä radiokanavalta 106,2 Novan taajuudelta biisiä Puhu äänellä jolla kuulen Happoradiolta..

Mulla on joskus vaikeuksia ymmärtää mitä toiset ovat pyrkineet tarkoittamaan.
Arvon jees, meinaatko sitä ettet tarvitse säälittäviä ihmisiä vai meinaatko että ihmiset jotka ovat ylimielisiä ovat itse asiassa niitä joita pitäisi sääliä? Eli noita jälkimmäisiä varmaan sitten vissiin vältät kuin ruttoa...

-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
baal1984
Puhuit vähän mutta paljon!
Hitsi kun olis ton tiennyt, olisin ehkä muotoillut toisin ton mun kysymyksen asettelun.
Ehkä mun kakkosäidin usein tuoma esiin tuoma ominaisuus, näin nätisti sanottuna mieleni sairauteen kuuluu että arvostan ihmisiä liikaa lukuina ja numeroina ja kuka on sitä ja tätä. Hänen mukaansa aiheutan muille ja ennenkaikkea itselleni suunnattomasti kärsimystä.

Minusta se kertoo sen, ettet oikestaan tiedä mitä haluat.
(Hieman tarkemmin halu ei ole mimeettistä, vaan sen kohde: Kaikki haluaa naisen -> haluan kaikki naiset.)
jees, meinaatko sitä ettet tarvitse säälittäviä ihmisiä vai meinaatko että ihmiset jotka ovat ylimielisiä ovat itse asiassa niitä joita pitäisi sääliä? Eli noita jälkimmäisiä varmaan sitten vissiin vältät kuin ruttoa...

No en nyt sentään vältä, mutta säälivän ihmisen arvostelukyky hämärtyy aika paljon ja sellaiset ihmiset ovat aika suuri riski itselleen sekä ympäristölleen. Esimerkkinä nyt vaikka eläimiä haalivat tytöt jotka käsittävät empatian pornografisesti.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

En ole koskaan ollut virallisesti asunnoton. Minulla on aina ollut osoite jossain. Olen kyllä viettänyt reppuelämää ja kiertänyt kavereitani ja heidän vanhempiaan. Nykyään minulla on mukava vuokrakaksio, jossa viihdyn ja jota arvostan suunnattomasti.

Olen ollut monenlaisissa työsuhteissa, joista viimeisin päättyy parin viikon päästä. Jään taas työttömäksi, mutta ensimmäistä kertaa omasta halustani ja omasta valinnastani.

Hämmentää.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

En ole koskaan ollut asunnoton. Niin ja ne sukulaissuhteet on kunnossa.

Olen ehkä ollut vaarassa joutua asunnottomaksi, kun eristäydyin kämppääni tekemättä juuri mitään (vessassa kävin ja jotain epämääräistä söin). Vanhemmat tulivat käymään ja saivat suostuteltua maksamaan ne 4-5 kuukauden vuokrat (rahaa oli tilillä ihan tarpeeksi varmaan yli vuodeksi eteenpäin) heidän mielikseen. Itse tuskin siinä tilassa olisin välittänyt, vaikka ei asuntoa olisi ollutkaan. Se oli aika masentava ajanjakso elämässäni.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

iMuke
Seuraa 
Viestejä1356

Joskus takavuosina ulkomailla työskennellessäni asuin hotelleissa/guesthouseissa tai muissa tilapäismajoituksissa. Olin jo aiemmin myynyt kaikki tavarani ja irtisanonut kämppäni täällä Suomessa ja n. parin vuoden ajan minulla ei ollut omaa asuntoa ja koko omaisuuteni mahtui matkalaukkuuni.

Mutta en siis varmaankaan ollut asunnoton siten kuin ajattelen tämän ketjun aloittajan tarkoittavan.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18401

Kuvittelen asuvani väljästi (2 henkeä ja 4h+k), asunnoton en ole ollut. Asunnottomuusvaara on hieman sellainen, että on ollut sellaista ilmoilla, kun aika uuden asunnon hommaamiseen on ollut kortilla, kun tilanteet hieman meni erikoisiksi eron jälkeisessä maailmassa. Mutta jos mä en kahdessa viikossa pakkaa kamojani 500 km päässä, siirrä niitä vanhaan kämppään, pakkaa lasteni kamoja ja löydä meille sopivaa omistusasuntoa, tee kauppoja ja hoida muuttoa uuteen asuntoon sellaisessa tilanteessa, jossa lähes ainoa "tukiverkko" oli palstalaisia, niin mä en olis mä.

Eli jos sopii, niin mä en ainakaan reppanaksi ilmottaudu, ja kun olen tavannut keskimäärin aika monta palstalaista näiden vuosien aikana, niin ei ole vielä yhtään reppanaksi luettavaa osunut kohdalle, pikemminkin päinvastoin.

Nyt ainakin oon taas tovin kuvitellu olevani töissä, aina ei o duunia ollu, kun taloudelliset suhdanteet heiluttelee millon mitäkin lokeroa ja toimintoja ulkoistellaan ja kun oon huolinu määräaikaisiakin duuneja.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat