Seuraa 
Viestejä45973

Koska aiheeni jaettu ilo on paras ilo lukittiin syystä tai siitä,

niin vastaan Armitagen kysymykseen veden osalta tässä.

PAINEEN takia vesikin voi jäätyä tai höyrystyä.

Jos vettä kohti veden ulkopuolelta ei tule energia-aaltoja, joissa oleva energia siis myös laajenee kolmiulotteisesti koko ajan vähemmän tiheäksi, niin silloin veden molekyylit pääsevät asettumaan tasaisesti niin, että vesi jämähtää kiinteäksi eli jäähän.

Vesihän pysyttelee nestemmäisenä, koska veden atomien ytimistä avautuu vähemmän tiheitä energia-aaltoja, kuin kiinteiden aineiden atomien ytimistä ja enemmän tiheitä energia-aaltoja kuin kaasuista.

Kiinteiden aineiden atomien ytimistä avautuvat energia-aallot taipuvat kokonaisuutena vieressä olevien atomien ytimiin, koska sieltä avautuu myös tiheitä energia-aaltoja ja näin kyseiset atomit lukittuvat toisiinsa.

Valohan taipuu esim. mustaan aukkoon, koska sieltä avautuu niin tiheitä energia-aaltoja, joihin hankautuessaan valon energiakimput saavat itselleen yläkierteen suhteessa mustaan aukkoon.

Ja atomithan ovat vastaavia laajenevia energiakeskittymiä kuin mustat aukot, mutta pienempiä. Niin, ja onhan siellä atomin ytimessä erillisiä laajenevia energiakeskittymiä.

Eli veden atomien ytimistä avautuvat energia-aallot eivät taivu kokonaan vieressä olevien atomien ytimiin, vaan ne pääsevät osittain liikkumaan kauemmaksi vesimolekyylien välissä ja näin eri molekyyleihin kohdistuu eri paine, jonka seurauksena vesimoleekyylit muljahtelevat toistensa suhteen ja näin vesi pysyy nestemmäisenä.

Kun ulkoinen paine pienenee, niin vesi siis pääsee jämähtämään kiinteäksi.

Ja kun ulkoinen paine lisääntyy eli veden molekyylien väliin saadaan ulkopuolelta energia-aaltoja, jotka saavatkin atomit muljahtelemaan toistensa välissä, niin silloin vesimolekyylit hajoavat yksittäisiksi laajeneviksi energiakeskittymiksi, jotka tönivät toinen toisiaan kohti vähemmän tiheää aluetta eli ylöspäin jne.

Yksinkertaisen loogisen kauniin Savolaista ajattelua.

Savolainen painevoimalaki tulee ja selättää koko vanhan fysiikan.

Tulkee jo Kuopioon Juhlimaan tätä ihmiskunnan historian suurinta tapahtumaa.

;):)
Savor

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (13)

Täältä se tulee, Savolainen painevoimalaki.

Pitäkääpä kroppa kunnossa, niin saatte sitten tehtyä niitä kuperkeikkoja niin ettei mene paikat jumiin tai rikki.

Palamistahan tapahtuu koko ajan ja esim. valo on peräisin siitä tasaisesta palamisesta, joka perustuu paineeseen, joka purkautuu atomien ytimistä.

Eli esim. lampusta tulevat valon energia-aallot eivät itse heijjastu kappaleesta, vaan ne jatkavat matkaansa kappaleen atomien ytimiin ja saavatkin kappaleen atomien ytimistä avautuvista energia-aalloista sinkoutumaan vastaavanlaisia energia-aaltoja poispäin kappaleen atomeista.

;):)
Savor

By the way, nyt kun Savolainen painevoimalaki tulee ja mullistaa maailmankuvamme, niin silloinhan kaikki menee esim. fysiikassa, kemiassa, biologiassa ja matematiikassa uusiksi.

Kuinkahan moni jo nyt kehittää malleja kyseisille aloille Savolaisen painevoimalain avulla?

;):)
savor

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sata henkilöä avaruudessa avaruuspukuineen ja happilaitteineen ilman mitään muita apulaitteita.

Voiko tyypit päästä liikkumaan avaruudessa porukalla?

Happilaitteiden käyttö muuhun kuin hengittämiseen kieletty.

;):)
Savor

Entäpä jos tyypeille annetaan 99 erittäinkin venyvää benjiköyttä ja 99 paria magneettisia kenkiä ja rautaisia olkatoppauksia?

;):)
savor

Mitäpä oletatte tapahtuvan kun 100 henkilöa avaruudessa asettuu kyykkyyn, niin että muodostavat jonon, jossa jokaisen hartioilla on toiden henkilön jalat.

Tässä vaiheessa esim. puolet porukasta puolivälistä toiseen suuntaan ponnistaa jalkansa suoriksi yhtä aikaa.

Silloinhan he ikäänkuin käyttävät toisiaan ponnistusalustana ja näin toinen puoli porukasta saadaan liikkeelle.

Entä miten paljon koko letkan vauhti hidastuu kun ponnistavat henkilöt pitävät toisistaan kiinni tai ovat kytkettyjä toisiinsa esim. benjiköysillä.

Entä mitä tapahtuu kun benjiköydet pyrkivät palautumaan tasapainoon ja saavat ponnistajat jytkähtlemään toisiinsa kiinni?

Jatkaako letka matkaansa ja saako letka lisää vauhtia kun benjiköydet palautuvat normaalitilaan?

;):)
Savor

Juu, tässähän ihmiset kuvaavat energiayksikköjä, jotka ovat käpertyneet tiheään ja avautuvat sitten voimakkaasti vain letkan toiselta puolikkaalta.

;):)
savor

Varmastihan letkan toinen puoli saadaan mukavaan liikkeeseen, kun ponnistjat irtautuvat, mutta onko mahdollista saada letka kokonaisuutena liikkelle?

;):)
savor

Ai ai mikä loogisuus tuossa letkassa, jonka toisen puolen henkilöt avautuvat eli potkaisevat jalkansa suoraksi.

Näinhän esim. tähti, joka kiertää mustaa aukkoa, pakenee mustan aukon tapahtumahorisonttia, joka työntyy poispäin mustan aukon keskustasta.

Tähden koko toisen puoleen ainehan nousee tornadomaisesti, koska sen puolen atomit laajenevat hurjasti ja tönivät samalla toinen toisiaan poispäin toisistaan ja poispäin tähden keskustasta.

Ja kun tuo töniminen on voimakkampaa kuin toisen puolen atomien, niin silloin laajeneva tähti itsessään työntyy kaarevalla radalla poispäin laajenevasta mustasta aukosta, kuitenkaan suhteellisesti loittonematta.

Huomaa yhtäläisyys tämän päivän väitteeseen, jossa galaksijoukot loittonevat toisistaan liikkumatta toisistaan poispäin.

Kumpiko on mahdollista ja kummanko voi ymmärtää.

Ylimääräiset simsalapim tilaulottuvuudet vai se, että tiheään käpertynyt energia avautuu koko ajan vähemmän tiheäksi jne.

;):)
Savor + ????

Kun kroppasi on niin mahdottoman hyvässä kunnossa, oletko huippuhiihtäjä Savosta? Tai ainakin valmentajana ohjaat huippukroppaisia.
Ehkä sikllä puolella Savon ja Suomen Karjalan anti onkin Suomelle paljon suurmepoi kuin aineen, energian ja avaruuden asioissa. Savolaiset eivät ole vielä saaneet ketään lähetetyksi avaruuteen, vaikka piällysmiehiä ovatkin.

Kyllä tietysti huippuhiihtäjä tai -valmentakin voi oppia ydin- ja avaruusfysiikaka, vaan vaatii oamnt työnsä ja aikansa päästä tässäkin huipulle. Kuten hiihdossakin.

Piällysmies- tai nainen Savosta joka tappaakses.

Lisäys. En koskaan enättänyt lukea aihettasi Jaettu ilo. Minä ymmärrän sillä seksiä. Kyllähän huippkroppaisen ämmän kanssa seksi voisi olla ihannan hurjaa, vaan mahtaisiko siinä tipahtaa ihan vauhdista? Ja ainakaan sitä ei voi suositella sydävikaisille. Mies yleensä kantaa vaimoa, tässä kyllä melkein vaimo kantaa miestä, jos tämä on jopa pienenpuoleinen.

Tarina Tuhkimosta, jonka pukki vei lasivuorelle, jolla hevosella ei päässyt.

Taisi viikko sitten Rovaniemellä olla porokilpailut. Ne elukat juoksivat seillä parempia kiklometriaikoja kuin mitä suomehevosilla pääsee, jsokaan ihan eivöt päräjänneet kuumaverisille, alkujaan siis arabianhevosille. Lehdestä luin, paikalla ei seurannut.

En muistaakseni ole puhunut kroppani kunnosta juurikaan, mutta kyllähän tässä kunnossa ollaan.

Ikämiesjalkapalloo tulloo potkittua ja vähän välillä jopa juostuakin.

LIIKE on kaiken A ja O.

Ehkä pitäisi vielä vähän enemmän ja varsinkin useammin hengästyä ja hikoilla, jotta jaksaa sitten juhlia sitä kaikkeuden ikuista liikettä, kun shamppanjan makuiset juhlat täällä Kuopiossa alkaa.

Niissä juhlissa ei sitten olekaan häviäjiä ollenkaan, koska tämähän on koko ihmiskunnan yhteinen saavutus.

Ehdithän sinä Arkos tuon jaettu ilo on paras ilo aiheeni vieläkin lukea.

;):)
Savor

Ps. ai niin, kyllähän ne kuperkeikatkin onnistuu, jos sopivan pehemeä alusta löytyy.

;):)
Savor

Kuperkeikka, tai mielummin kaksoiskuperkeikka, kierteellä kohti pehmeätä alustaa?

Tähti pakenee mustasta aukosta kohoavaa vaikuttajaa.

Huippukuntoisten naisten yleinen harrastus nykyään, pukkia sopivan kovaa mutta pehmeästi kuntoon ikämiehiä? Ehkä olisi piänyt soveltaa myös Suomen jääkiekkojoukkueesen sen Ruotsi ottelun edellä. Se tuntui olevan jotenkin turtuneessa ikääntyneessä tilassa. Se oli turtunut voittamaan kaikki. Ruotsi näyttikin kovan paineettoman kuntonsa.
Kyllä se siinä otteluissa oli luokkaa yläpuolella.
Jääkiekkojoukko tuli jo kotiin, huippukuntoiset naisetkin vasta iltapäivällä.

Uudeksi Suomi - Ruotsi maaotteluksi voitaisiin kehittää laji, jossa paineet pitäisi olla kohdallaan ja kestävyyttäkin mitattaisiin.

Suomalaisen miehen edelle Ruotsalainen nainen kymmenen metrin päähän ja Ruotsalaiselle miehelle Suomalainen nainen samalla tavalla.

Kaikilla luistimet jalassa, mutta ei mitään muuta.

Naisilla olisi tietty aika hoidella oman maansa miesedustajalle erektio ennen yhteislähtöä.

Miesten tehtävänä on saavuttaa vastustajan naisedustaja erektio säilyttäen.

Lisäpisteen yrittämistä pääsee yrittämään se joukkue, kumman miesedustaja saavuttaa vastustajan naisen ensin ja siihen voisi käyttää valmista erektiota oman joukkueen naisedustajan kanssa ja lisäpisteeseen vaadittaisiin tietyssä ajassa saavutettu orgasmi.

Yhteislähtöjä suoritettaisiin esim. kymmenen, jolloin jokaisessa joukkueessa olisi kymmenen naista ja kymmenen miestä.

;):)

Niin, ja kun esim. Suomen miesedustaja saavuttaa Ruotsin naisedustajan, niin sen jälkeenhän hän alkaa liuttaa luistimia kohti Suomen naisedustajaa ja lisäpisteeseenhän oli vain tietty aika, joten hänen pitää liu´uttaa penistä naisen sisään samalla kun molemmat liukuvat luistimilla rataa ympäri.

Siinä pääsisi selostajakin vauhtiin, kun ratkaisevan kymmenennen parin mies liukuu kohti naistaan ja aloittaa liun naisen sisään.

DEN GLIDER IN!

;):)
Savor

Johan sinä itse nyt selostit - tuota se on ollut teoriasi koko ajan, yhdynnän ja rakaastamisen teoriaa joka tappaakses. Selittää kyllä, miksi savolaiset ovat levinneet Suomeen ja maailmallekin laajalle. Mies ja nainen käyvät suoraan asiaan. Jollei Suomi olis käynyut niin paljon sotia, ja savolaisiakin
paljon kaatunut, Suomesta olsi tullut Savo.

Puhutaan suomee ja savvoo, hiljaa ja kovvoo! Siinähän olisi jollekulle sopiva tunnusallekirjoitus. Minulla kyllä on jo omani.

J oulu P ukki S avosta
Mitäpä oletatte tapahtuvan kun 100 henkilöa avaruudessa asettuu kyykkyyn, niin että muodostavat jonon, jossa jokaisen hartioilla on toiden henkilön jalat.

Tässä vaiheessa esim. puolet porukasta puolivälistä toiseen suuntaan ponnistaa jalkansa suoriksi yhtä aikaa.

Silloinhan he ikäänkuin käyttävät toisiaan ponnistusalustana ja näin toinen puoli porukasta saadaan liikkeelle.

Entä miten paljon koko letkan vauhti hidastuu kun ponnistavat henkilöt pitävät toisistaan kiinni tai ovat kytkettyjä toisiinsa esim. benjiköysillä.

Entä mitä tapahtuu kun benjiköydet pyrkivät palautumaan tasapainoon ja saavat ponnistajat jytkähtlemään toisiinsa kiinni?

Jatkaako letka matkaansa ja saako letka lisää vauhtia kun benjiköydet palautuvat normaalitilaan?

;):)
Savor

Juu, tässähän ihmiset kuvaavat energiayksikköjä, jotka ovat käpertyneet tiheään ja avautuvat sitten voimakkaasti vain letkan toiselta puolikkaalta.

;):)
savor

Varmastihan letkan toinen puoli saadaan mukavaan liikkeeseen, kun ponnistjat irtautuvat, mutta onko mahdollista saada letka kokonaisuutena liikkelle?

;):)
savor

Ja kun letka liikkuu eteenpäin, sitä vastaan tulee energiaa, joka vastustaa letkan etupään energiayksikköjen avautumista, kun taas letkan takaosan energiayksiköt jatkavat avautumistaan ja letkan työntämistä eteenpäin.

Vaikka letkasta irtoaisikin energiayksiköitä, niin niitähän takertuu letkan etuosaan, sitä mukaa kuin letka osuu muiden letkojen irronneisiin energiayksiköihin, jotka hankautuessaan letkaan, rullautuvat eli käpertyvät uudestaan tiheämpään, jonka jälkeen ne pääsevät myöhemmin taas avautumaan vähemmän tiheäksi jne.

Savor
;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat