Seuraa 
Viestejä45973

Tässä on kesän seikkailupelini Tiede -palstalla.

IT-alan miljonääri Mr. Dhawan tarvitsee ryhmän rohkeita seikkailijoita avukseen, valloittaakseen takaisin kotisaarensa. Hän on on huolissaan omistamastaan sukutilasta, joka sijaitsee Dipakan saarella Lakkadiivien saaristossa, Intian valtameressä:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:I ... adweep.png

Mr Dhawan on jättänyt teeplantaasinsa rakennuksineen serkkunsa haltuun, joka on hoitanut tilaa jo muutamia vuosia. Tämä ei ole hoitanut tehtäviään niinkuin pitäisi, sillä hän on jättänyt tilan laskuja maksamatta useiden kuukausien ajalta, joten velkojat ovat kääntyneet Mr Dhawan puoleen. Hän ei ole onnistunut saamaan serkkuunsa yhteyttä.

Serkun kerrotaan linnoittautuneen saarelle, jonka taivasta on pitkää peittänyt pyörrepilvi, mikä tekee laskeutumisen saarelle mahdottomaksi. Viime viikonloppuna sekä velkojat, poliisit, että ympäristönsuojeluviranomaiset koittivat mennä puhuttelemaan serkkua, koska tilalta kuuluu meteliä, saastepilveltä näyttävä pilvi sen kun sakenee, eikä hän pidä yhteyttä ulkomaailmaan. Valitettavasti seurue ei päässyt jalkaisin perille, sillä kartano maineen sijaitsee labyrintin keskellä. Labyrinttiin on neljä sisäänkäyntiä, mutta jokainen näistä ovista oli suljettu, eikä ovia pystytty miesvoimin murtamaan.

Mr Dhawan aikoo itse matkustaa ottamaan selvää saaren tapahtumista, mutta häntä pelottaa kulkea yksin labyrintin lävitse, joten hän haluaa koota matkaseurueen. Nämä tulevat saamaan toivomansa palkkion, mikäli tehtävä onnistuu ja Mr Dhawan pääsee perille kartanoon.

Pelaajat saavat kukin 15 pistettä alussa, jotka jaetaan:

Voima:
Nopeus:
Kestävyys:

Pisteidenlaskentaa ei tarvita kuin taisteluissa arviona, muuten tämä peli ei ole mitään pisteidenlaskentaa.
Lisäksi voi keksiä hahmolleen erikoistaidon.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat