Seuraa 
Viestejä13176

Tein poliisille ilmoituksen, kun pyörä varastettiin. Oli tiedossa valmistenumero.

kannattaako ilmoitella pyörät poliisille, vaikka eivät koskaan etsi. Voi löytää jos kohdalle sattuu.

Toki jos joku piripää varastanut ja poliisi tekee ratsian asuntoon niin sieltähän voi löytyä vaikkapa mitä.

Olen kehitellyt tässä sellaista laitetta mistä johdan voimavirtaa polkupyörän runkoon. lainaan velipojalta 1000 euron maantiepyörää ja laitan sen näkyvälle paikalle ja kyttää ikkunasta ja silloin kun joku siihen koskee niin painan nappia mikä kytkee virran päälle. Jotenkin niin että rosvo saa sähköiskun. Voihan sitä maakaapelia kaivaa maahan ja jotenkin vaikka johdot kiinni näkymättömästi runkoon.

Sivut

Kommentit (34)

Kannattaa ilmoittaa.

Minun pyöräni varastettiin joskus korttelipoliisin ovenpielestä. Oli lukittuna siinä nätisti osan yöstä ja kamerakin sinne sisälle oli vieressä.

Pyörä löytyi lähistöltä muistaakseni viikon kuluessa, tuli ilmoitus että saan hakea sen löytötavaratoimistosta

Joku nilkki oli yrittänyt rautasahalla poikki paksua turvalukon tappia, jossa oli näkyvissä vain pienet nirhaumat no siitä (hyvästäkö?) oli sitten vedetty pinnoja poikki ja jotain muuta pikkutuhoa.

EDIT: tiäremiäs sinä ET SAA tehdä sähköansaa! Siihen voi vahingossa koskea kuka vaan. Siis ilman pöllimistarkoitusta.

Minäkään en saanut laittaa hillopurkkeihin myrkkyä sen takia että joku ääliö käy repimässä kylmiöiden ovia auki, etsien...kaljaa? Perunoita? Vai hilloja?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta miten käy itsensäpuolustajan, jos ensin "houkuttelee" avoimella pyörällä esiinjätettynä jonkun kokeilemaan onneaan? Ja tämä kokeilija saa tärskyn ja rytmihäiriöitä?

Rikokseen houkuttelua..eikun tilanne teki varkaan-houkuttelua Jos pyörä on lukossa, ja joku sen pöllii, on tosiroisto kyseessä?
Muulloin niitä vain "lainaillaan" jos ne ajelun jätetään jonnekin ehjinä odottamaan löytäjää?

Kuka kärsii kakun?

Simplex
Seuraa 
Viestejä3033
o
Jos laitat siihen kyltin, että "pyörä on kytketty verkkovirtaan, älä koske", niin eikös tuollane anna vapauden vastuusta? Jonkun on kuitenkin pakko kokeilla pitääkö se paikkansa...Ei vapauta vastuusta. Ja mitä jos jokin lukutaidoton natiainen menee räpläämään pyörää uteliaisuuttaan? Tai jos kyltti irtoaa? Tai jos on pimeää ja joku törmää vahingossa pyörään? jne. jne. Eli on parempi antaa fillari varastettavaksi kuin tappaa joku henkilö ja joutua häkkiin.

Simplex
o
Jos laitat siihen kyltin, että "pyörä on kytketty verkkovirtaan, älä koske", niin eikös tuollane anna vapauden vastuusta? Jonkun on kuitenkin pakko kokeilla pitääkö se paikkansa...Ei vapauta vastuusta. Ja mitä jos jokin lukutaidoton natiainen menee räpläämään pyörää uteliaisuuttaan? Tai jos kyltti irtoaa? Tai jos on pimeää ja joku törmää vahingossa pyörään? jne. jne. Eli on parempi antaa fillari varastettavaksi kuin tappaa joku henkilö ja joutua häkkiin.En jaksais kuunnella tollasta turhanpäivästä horinaa ja liirum laarumia.

Fillari verkkovirtaan, sopii tulla sit hiblailee sitä.

UNLIMITED POWAAAH!

Muunalan Muikku

En jaksais kuunnella tollasta turhanpäivästä horinaa ja liirum laarumia. Fillari verkkovirtaan, sopii tulla sit hiblailee sitä.Ei se ole horinaa vaan ihan totta! Ei tarvitse edes avata mitään lakikiemuraista kapulakieli-kirjaa, tietääkseen tuollaiset perusjutut..

Röyh!
Muunalan Muikku

En jaksais kuunnella tollasta turhanpäivästä horinaa ja liirum laarumia. Fillari verkkovirtaan, sopii tulla sit hiblailee sitä.Ei se ole horinaa vaan ihan totta! Ei tarvitse edes avata mitään lakikiemuraista kapulakieli-kirjaa, tietääkseen tuollaiset perusjutut..
Selitätkö nyt miten tuosta saisi tuomion jota ei voisi pyörtää?

Ensinnäkään en pelaa, en edes korteilla. Niin, rosvot ovat hyväkielisiä...ja ilmaisia asianajajia riittää konnille enemmän kuin altavastaajille.

En kuitenkaan virittelisi tuollasta ansaa vaikka miten mieli tekisi. Tulee syyte itsevarjelun/hätävarjelun liioittelusta

Syyte, ei johda suoraan tuomioon.

Et myöskään vastannut kysymykseeni.

Ironista, että fillarirosvojen puolustelija ja paapoja nimittelee mua rikolliseks.

Syyte ihmisen houkuttelusta tekemään jotain ihan tyrkyltä, ja saamaan aikaan vahinkoa vain sen takia että oli tilaisuus, kun kukaan ei ole näkemässä..kyllä tuollaisesta jo tuomitaan. Varsinkin jos nahka kärähtää.

Tämäkö kysymys?

Muunalan Muikku

Selitätkö nyt miten tuosta saisi tuomion jota ei voisi pyörtää?Tuomio: Rikokseen houkuttelu tehty ehdoin tahdoin vakavassa vahingoittamistarkoituksessa syyntakeellisena, ja vakavana vahingontarkoittamisena

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat