Seuraa 
Viestejä384

Täällä Tiede-palstallakin on yhteiskunnallisesti ja poliittisesti aktivoitunutta väkeä, joten minua kiinnostaa ennustuksenne lähitulevaisuudesta. Kaikkea Maan päällä saa ennustaa. Haarukkana 1-10 vuotta, tai miksei enemmänkin. Palatkaamme viimeistään vuosien päästä katsomaan, kuinka tarkasti ennustuksemme osuivat. Ei siis fantasioita ja visioita, vaan ennustuksia.

Sivut

Kommentit (75)

-EU liittovaltio kehitys jatkunee ja EU:sta tulee USA:n kaltainen. Myös Turkki otetaan EU:hun ja Islam saa jalansijaa yhä enemmän euroopassa, levottomuudet lisääntyy mutta mitään ihmeempää ei tapahtu siltikään.
-Nationalismin heikentämiseksi pakolaisvirrat suunnataan joka EU:maahan ja Suomikin alkaa saamaan 20-50k pakolaista vuodessa jotka muuttavat katukuvaa helvetisti.
-USA ja sen kaverit pommittaa lähi-idän parkkipaikaksi, Irak,Afkanistan, Iran, Syyria, Libanon jne.. ja pistää nukkehallitukset niihin.
-Kiina-Venäjä liitto vahvistuu sotilaallisesti ja taloudellisesti ja lähi-idän sotien jälkeen alkaa uusi "kylmä sota" jossa media demonisoi kyseistä liittoa.
-Lähi-idän sotien jälkeen alkaa resurssisodat Afrikassa, jossa Länsi ja Itä taistelee vaikutusvallasta kyseissä maanosassa, Afrikkalaisilta ei paljon kysytä luonnollisestikaan.

Suomesta jokseenkin siis tulee hieman paskempi paikka elää kuin se on nyt, johtuen tulevista pakolaisvirroista ja talouden tulevista taantumisista, mutta tuskin täällä nyt mitään sen suurempaa hätää tullaan näkemään.

Työeläkeikä nousee asteittain 75 vuoteen.

Sosiaaliturvaa joudutaan purkamaan ja "ei oikein huvittaisi tehd töitä"-tyypit joutuvat tekemään jotain hengenpitimikseen.

Teoreettisen asuntotulon verotus toteutuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Luet tätä viestiä juuri täsmälleen tällä hetkellä.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Carloz
Työeläkeikä nousee asteittain 75 vuoteen.

Sosiaaliturvaa joudutaan purkamaan ja "ei oikein huvittaisi tehd töitä"-tyypit joutuvat tekemään jotain hengenpitimikseen.

Teoreettisen asuntotulon verotus toteutuu.
Veikkaan, että en itse pääse ikinä eläkkeelle ; )

Mitä luulen maailmanlaajuisesti tapahtuvan on, että väestö kasvaa niin kauan kunnes
se romahtaa dramaattisesti, eli tapahtuu tyhmät.

Mitään muutoksia ei tehdä ennen kuin pakon edessä. Sitten muutokset voi tulla nopeastikin.

Mielenkiintoisimpia asioita tulee olemaan globalisaation jatkuminen tai kääntyminen. Monet jännitteet eri alueilla saattavat yhtäkkiä katkaista logistiikkaketjut maailmalla.

Kokonaisuudessaan ennustaminen erittäin vaikeaa, muutokset voi tapahtua hitaasti tai nopeasti. Rahajärjestelmässä voi tapahtua suurikin murros, jos dollari menettää ykkösvaluutan aseman yuanille ja Kiina siirtää valuuttansa kultakantaan.

Suurimpina vaaroina on erilaisten ääriliikkeiden nousu talouskasvun käännyttyä hitaaksi elintason laskuksi. Tästä tullaan syyttämään aiheellisesti sekä aiheettomasti pankkeja ja poliitikkoja.

Mahdollisuuksia parempaankin löytyy runsaasti. Jos jokin uusi ja tehokas energiateknologia lyö läpi, suuri osa ongelmista voi kadota.

Kirjekuori
Seuraa 
Viestejä2144

Ennustan että alan aivan kohta laittamaan ruokaa. Tarkkaa minuuttilukemaa en viitsi alkaa ennustamaan, mutta ennustan kuitenkin että hellan päällelaitto tapahtuu tasaminuutilla eli silloin kun sekuntiviisari on klo 12:ssa.

Ai niin.. lähitulevaisuuden, miksi lasketaan, -1 vuosi?

No, varmaan semmoinen, että jossain teollisuusmaassa tapahtuu jokin +5 ihminen ihmisen hengen vaatinut ampumiskohtaus, vähän samaan tyyliin kuin tuo Batman ensi-illassa.

Ja sitten ennustan, että maailmassa seuraavan vuoden kuluessa tullaan tekemään yli ½M itsemurhaa.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Saatan spämmätä tänne jatkossakin päättömiä postauksiani. Olkaa varuillanne.

Kiillotan kristallipalloani ja veikkaan, että Matti Nykänen tekee taas jotain sopimatonta.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Arkkimeedees
Seuraa 
Viestejä995

Barack Obama valitaan toiselle presidenttikaudelle, ja USA hieman vetäytyy maailmanjohtajan tontiltaan. Syyrian sisällissota päättyy kapinallisten voittoon ja Kiinan ja Venäjän arvovaltatappioon. Kiina ja Venäjä kuitenkin pelkäävät demokraattisen hapatuksen leviämistä omille kaduilleen, ja ne rajoittavat voimakkaasti kansalaisoikeuksia. Venäjällä Putin on jo nyt osoittanut, ettei teinityttöjen pilkkalauluja suvaita puhumattakaan ulkomaisten tahojen tukemista vapausaatteista.

Kiina suitsii internettiä entistä tiukemmin. Samalla Kiinan ja Venäjän vaikutusvalta taloudessa kasvaa entisestäänkin, joten vapauden, veljeyden ja tasa-arvon kannalta seuraavat kymmenen vuotta ovat surullista aikaa.

Euroopassa pohjoisten alueiden merkitys tulee korostumaan Välimeren maiden töpeksiessä taloutensa kanssa. Ensimmäiset maat joutuvat eroamaan eurosta kahden vuoden kuluessa. Pohjoisessa Saksan ympärille kehkeytyy vakaamman talouden maiden liittouma, mutta Suomen osallistuminen siihen on epävarmaa. Soinilaiset ja väyrysläiset aatokset saavat elintilaa, ja Suomi saattaa hyvinkin valita liittoutumisen Ruotsin kanssa ja ottaa kruunun valuutakseen, kun persut ja kepu muodostavat demareiden kanssa seuraavien vaalien jälkeisen hallituksen. Kokoomus joutuu paitsioon.

Venäjä kiristää otettaan Pohjois- ja Koillis-Euroopassa sitä enemmän mitä ilmeisemmäksi käy Barentsin alueen luonnonvarojen merkitys koko maapallon taloudessa ja politiikassa. Venäjä täyttää samalla Suomeen syntyneen sotilaallisen tyhjiön ilmoittamalla suorasukaisesti alueen olevan sen erityisten intressien alla ja varoittaa erityisesti Natoa yrittämästä saada Suomesta jalansijaa. Varsinaisia joukkoja Venäjän ei tarvitse Suomeen edes lähettää, riittää että rajan takana kaikki pyssyt sojottavat suoraan tähän suuntaan. Jonkinasteinen sotilaallinen demonstraatio on Venäjän taholta kuitenkin odotettavissa, millainen, sen tulee aika näyttämään.

Tieteessä LHC jatkaa protonien pommitusta Cernissä, ja viitteitä uusista hiukkasista saadaan jo parissa vuodessa. Löydetty Higgs ei ollut sittenkään ihan standarditeorian mukainen. Mitään suurta läpimurtoa ei ole kuitenkaan odotettavissa ns. kaiken teorian etsinnässä. Kuva universumin alkuajoista täsmentyy, ja Planck löytää taustasäteilystä jotakin odottamatonta, joka saattaa Big Bang -teorian uuteen valoon.

Suomessa kielletään sähkötupakka, koska se määritellään tupakan korvikkeeksi, ei tupakoinnin lopettamista tukevaksi aineeksi. Alkoholiveroja kiristetään ja vanhuuseläkkeen ikärajaa nostetaan 70 vuoteen. Lakko-oikeutta rajoitetaan avainaloilla, ja maahan tuodaan rajoituksetta ulkomaista halpatyövoimaa. Kouluruoka tulee maksulliseksi, ja yliopistoihin asetetaan asteittaiset lukukausimaksut, jotka sidotaan opintosuoritusten määrään.

Arvonlisävero nousee 25 prosenttiin, ja hyvätuloisimpien ansioverotusta lievennetään. Kotitalousvähennyksestä luovutaan kokonaan. Työtön omainen voidaan määrätä omien vanhempiensa omaishoitajaksi, eivätkä työttömät saa enää viedä lapsiaan julkiseen päivähoitoon edes työnhaun perusteella. Työttömyys kasvaa kymmeneen prosenttiin, ja ikärasismi ulottuu koskemaan jo 35-vuotiaita. Sen jälkeen henkilön työmarkkina-arvo romahtaa.

Eli tällaiselta suunnilleen näyttää 5-10 vuoden kuluttua. Vähän synkkiä ennustuksia parissa edellisessä kappaleessa, mutta näin varmaan tulee käymään, koska minä en juuri tällaista haluaisi. Koskaanhan se ei mene miun maun mukkaan.

jogger
Seuraa 
Viestejä2936

Facebookista tulee pakollinen eikä ilman Facebook tunnusta enää saa töitä mistään.

Foorumin salainen sääntö #1: Pienellä alkukirjaimella kirjoitetut aiheet lukitaan.
Foorumin salainen sääntö #2: Älä kerro kenellekään säännöstä #1 tai tulee bannit!

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Allekirjoittanut: Opin kirjoittamaan vennään kieltä kymensormijärjestelmällä ensiviikolla tulevaan näppäimistööni jonka vasiten kävin tännään hakkeen verkkokaupasta. Toivon todella että ensi keväänä saa jo ylppäreissä kirjoittaa tietokoneella.

Maailma:

Johanneksen ilmestys 16

1. Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: "Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle".
2. Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa.
3. Ja toinen enkeli vuodatti maljansa mereen, ja se tuli vereksi, ikäänkuin kuolleen vereksi, ja jokainen elävä olento kuoli, mitä meressä oli.
4. Ja kolmas enkeli vuodatti maljansa jokiin ja vesilähteisiin, ja ne tulivat vereksi.

*

*http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Ilm.16.html

Allekirjoittanut: Juo iltaviiden teetä upseerikerholla kaukana sodanmelskeistä ollen merkittävän tärkeä propagandaministeriön äänenkannattaja naapuriin nähden. Baalille palkataan oma adjutantti vaihtamaan vaippoja joka ikisen sireenin ruiskauttaessaan hälytysäänen kaikumaan pitkin maita ja mantuja.

Lähiympäristö: Erityistaitoja hankkimattomat sivarit koulutetaan väkisin asepavelukseen.
Kotirintamalla kärsitään ruoanpuutteesta, mutta onneksi Baal on armeijan leivissä, hyvä että joku saa sentään ruokaa.

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/26334/xqrs/HP-PS-2-Standard-Keyboard

-

-EU maat jatkavat köyhtymistään, veroja nostetaan mutta velkaantumiskierteestä ei päästä eroon työpaikkojen kadotessa ja palkkojen pienentyessä
-EU ajetaan väkisin kohti liittovaltion tapaista ratkaisua, mutta kansan köyhdyttyä alkaa levottomuudet ja EU hajoaa, ensimmäisenä lähtee Kreikka, seuraavaksi Italia ja lopulta Espanja, jonka jälkeen peli vihelletään poikki
-USA:ssa keskiluokka katoaa lähes täysin ja alkaa uusi korporationismin aikakausi, jossa kansainväliset yritykset määräävät politiikasta
-USA:ssa syntyy yhä enemmän levottomuuksia, jotka kuitenkin kukistetaan väkivalloin
-Verot nousevat, palkat pienenevät, eläkeikä kasvaa ja samalla hinnat nousevat
-Tyytymättömyys maailmalla kasvaa markkinatalouden järjettömään ahneuteen, mutta suurin osa ihmisistä ei tule olemaan riittävän valveutuneita torjumaan tätä
-Kontrollointi tiukentuu entisestään kaikissa maissa panostamalla valvontateknologiaan sekä lisäämällä poliiseja sekä sotilasvoimia
-Mediassa tullaan pelottelemaan yhä enemmän kansalaisia, jotta ihmiset luovuttavat vallan "suojelijoille" avokäsin ja myöntyvät iha tiukempaan kurinpitoon ja valvontaan
-Sananvapautta aletaan rajoittamaan yhä enemmän erityisesti Internetissä, jottei tyytymätön kansa voi organisoitua korporationismia ja korruptoitunutta systeemiä vastaan
-Maailman rahavaroja hallitsee lopulta kourallinen yrityksiä
-Eurooppa alkaa islamisoitua yhä nopeammalla tahdilla ja maiden sisäiset konfliktit lisääntyvät
-USA ja Israel hyökkäävät Iraniin

Vaihtoehtoisesti teknologian avulla ihmiskunta yhdistyy massaksi jolloin tasa-arvoisuus lisääntyy ja kestävän kehityksen sekä avoimuuden aikakausi alkaa.

Saas nährä, mielenkiinnolla seurailen

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat