Seuraa 
Viestejä384

Olen enenevissä määrin vähentänyt useiden tunnettujen medioiden käyttöä uutislähteinä, johtuen niiden ajoittaisesta puolueellisuudesta, harhaanjohtavuudesta, jopa petollisuudesta. Lisäksi liiallinen dramatisointi ja lukijoiden kalastelu alhaisin keinoin vähentää arvostustani uutislähdettä kohtaan. Mitkä suomalaiset uutislähteet harrastavat edellämainittuja mielestänne vähiten?

Kommentit (3)

Arkkimeedees
Seuraa 
Viestejä995

Luotettavin uutisbrändi on ilman muuta Ylen uutisilla. Vaikka Ylen uutistoiminta on nykyään yhdistynyt, niin puoli yhdeksältä illalla kuullaan edelleen, miten maailma makaa. Siihen on syytä luottaa kuin Merisäähän, joka on kuulemma radion rauhoittavin ohjelma.

Maikkarin uutiset, Hesari ja maakuntien ykköslehdet tulevat seuraavina melko tasapäisinä. Viisi vuotta sitten olisin nostanut Hesarin Ylen rinnalle, mutta koska HS:n kustantaja ei tunnu arvostavan uutistensa tekijöitä, niin ranking laskee armotta. Tuo sijoitus tulee siitä, että toimitus tuollaisissa olosuhteissa kykenee noinkin hyvään suoritukseen.

Alman lehdet on jo ryssitty maanrakoon, eivätkä ne sieltä nouse. Pohjoisen Kainari, Posari ja Lapin Kansa ovat sisällöltään lähes identtisiä vaatimattomia maakuntaosioita lukuunottamatta. Toivottavasti joku perustaa Lappiin oman aidon uutislehden, jotta Alman lantanaamat saadaan ajettua pois.

Seiskan sijoitan iltapäivälehtien yläpuolelle siksi, että molemmat iltapäivälehdet täyttävät perjantain etusivunsa Seiskasta pöllityillä uutisilla. Seiskalla on omaa uutishankintaa, jota IS ja IL käyttävät hävyttömästi hyväkseen.

Toope
Seuraa 
Viestejä25579

http://www.karjalainen.fi/fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/9724-kyse...

Vihreät on puolestaan kyselyyn vastanneiden toimittajien keskuudessa suosituin puolue.

Vihreitä oli äänestänyt edellisissä vaaleissa 31 prosenttia niistä toimittajista, jotka kertoivat äänestyspäätöksensä. Toiseksi tuli kokoomus 22 prosentilla.

Viime eduskuntavaaleissa vihreiden ääniosuus oli 7,3 ja kokoomuksen 20,4 prosenttia.


Media näyttää olevan "tosi" tasapuolinen...

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
Toope
Media näyttää olevan "tosi" tasapuolinen...Ja mikäköhän on nyt ongelma? Se että toimittajat saavat valita vapaasti puolueensa?
Se että kuka tahansa saa olla toimittaja? Se että jostain syystä toimittajat ovat vihreitä?

Mullakin on yksi vihreä toimittajakaveri. Pitäisikö minun kertoa hänelle, ettei hän ole uskottava, koska on yksi kolmestakymmenestä prosentista? Ja että puhuisi mielummin banaaneista ja lakritseista kuin jostain oikeasti merkityksettömästä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat