Seuraa 
Viestejä45973

Oletan että osa väestä tietää effektin; Immeinen melkein unessa (jipii!)
Ruvetaapa surraa naamalla tms...
Miksi kärpäset katoavat paikalta kun otan tappokoneen edes viereen?
Aivan sama onko kyseessä sähkölätkä(ei viitsi käsille antaa), vai
metallivartinen joustavapäinen lätkä.(turha ilman heilutin)
Toistaiseksi parhain on wanhan mallinen puuvartinen nahkaläpykällä
varustettu tee-se-itse versio. Sillä nappaa lennosta kun osuu
(Jäykkä paksu nahka läpäyttäjänä ja notkeaa ohutta nivelessä)

Siis varsinainen kysymys kuuluu ettää oppivatko nuo meidän pienet
koti "lemmikit" jostain (hah sain just yhden, koira hoiti hautajaiset)
sukupolvien kerältä peläämään /vaistoamaan esineen?

Niin ja kun on piru näytillä niin se on sopivasti sellaisessa paikassa että läjähtäessä
hajoaa muutakin kuin kärpänen...
juomat nurin/läppäri kärsii/ ja se valkoinen tapetti (kosto elää vai? )

Kommentit (7)

EV+
Seuraa 
Viestejä770

Kyllä nuo on niin vinkeitä valkoiselle tapetille tai vastapestylle ikkunalasille istujia että mahdollisiin tuhoamistaisteluihin ryhdyttäessä ne kannattaa hoitaa black-opseina ts. Hallitus on aidosti hämmästynyt mistä veri- ja kudosnesteläiskät ovat tapeteihin ja ikkunoihin ilmestyneet. Sanomalehtirullat kannattaa ajoissa piilottaa ja vedota siihen että olit vain turistina paikalla tai mahdollisesti paikallisen suurlähettilään autonkuljettajana etkä syyllistynyt mihinkään hämärähommiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jeremia2
Seuraa 
Viestejä1096
Pohtija
Ei ne opi mitään...

Olen huomannut kärpästen aktivoituvan kun niitä alkaa jahtaamaan, menevät hankaliin paikkoihin ja ikään kuin katoavat "jahdin" ajaksi. Niidenkin itsesuojeluvaisto pelaa, väistävät kärpäslätkän lyöntiä ja lentävät pakoon. Saaristossa kun on ollut veneen kanssa liikkeellä (Kökar) joskus on tullut kohdalle kukkakärpäsparvia (?) niillä sitten ei ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa ne ei väistä mitään ja siten niitä littatuu suuria määriä, helposti voi vaikka istua päälle tai ne voi jäädä sormien väliin jne. Penkit piti ennen istumista pyyhkiä kärpäsistä.
Muurahaiset, vaikka ovat pikkuruisia, ne ovat hyvin oppivaisia ja vaistonvaraisesti (?) älykkäitä, paha hävittää kun oasaava korjata tilanteen väistävät myrkyt rakentamalla uudet kulkureitit korjaavat omat raatonsa jos ovat joutuneet listatuiksi (meneekö ruuaksi?) .
Penskana ammuimme kärpäsiä ohuella kuminauhalla , isohko ohut katkaistu kumilenkki, sen kun venytti peukalon ja etusormen välissä niin kuin puolikkaan ritsan ja sihtasi kärpästä n. 10-20cm päässä, siitä kun venytetyn kumiritsan pään laski irti niin kuminauha läväytti kärpäsen pirstaleiksi ja osumatarkkuus oli lähes 100%

Reifengas
Seuraa 
Viestejä3776

Tappainten myyjät haluavat myydä mahdollisimman paljon tappaimia. Se onnistuu, kun tappaimet ovat tehottomia, ja särkyvät käytössä äkkiä.

Kun ostat tappaimen, siinä on piirre, joka karkottaa tapettavat. Eikä tappainkaan kovin kestäväksi osoittaudu.

Rullalle kääritty sanomalehti, tai sen osa, on aina ollut paras väline lentävien häiriköitsijöiden poistamiseen.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

EV+
Seuraa 
Viestejä770
Reifengas

Rullalle kääritty sanomalehti, tai sen osa, on aina ollut paras väline lentävien häiriköitsijöiden poistamiseen.Kun vaikkapa syksyn tullet heität pois tämän tehokkaan ja halvan tappaimen vielä tulee yksi surisija lentelemään ikäänkuin ilkkuen ja joudut rullaamaan uuden. En usko kärpästen tätä tiedostavan mutta jonkinlainen Murphyn lain 3. säännön toteutuma tässä ilmenee.

Reifengas
Seuraa 
Viestejä3776
EV+
Reifengas

Rullalle kääritty sanomalehti, tai sen osa, on aina ollut paras väline lentävien häiriköitsijöiden poistamiseen.Kun vaikkapa syksyn tullet heität pois tämän tehokkaan ja halvan tappaimen vielä tulee yksi surisija lentelemään ikäänkuin ilkkuen ja joudut rullaamaan uuden. En usko kärpästen tätä tiedostavan mutta jonkinlainen Murphyn lain 3. säännön toteutuma tässä ilmenee.Joka aamu kolahtaa uusi tehokas tappoväline postilaatikkoon. Ja tavallaan ilmaiseksi.

Nykymaailmassa voi hyvinkin olettaa, että ensin loppuvat kärpäset ja vasta sitten sanomalehdet. Me suomalaiset tiedämme, että tämä on totta. Talven tullen kärpäset häviävät, mutta sanomalehtiä tulee yhä.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat