Seuraa 
Viestejä45973

Hei Tiede.fi-foorumin käyttäjät!

Pyytäisin teitä osallistumaan reaktioaikatestiin http://www.humanbenchmark.com/tests/rea ... /index.php sivustolla jos olet iältäsi 25-35v ja et ole soittanut aktiivisesti eläessäsi mitään musiikillista instrumenttia. Aktiivisella tarkoitan lähinnä useita vuosia kestänyttä soittoharrastusta, jolloin on tosiaan vietetty aikaa instrumentin äärellä.
Vaihtoehtoisesti jos täältä Tiede.fi-foorumin käyttäjistä löytyy henkilöitä, jotka jotain instrumenttia soittavat, voivat he toki osallistua testiin myös. Vaatimuksena on vain, että harrastat instrumentin soittoa aktiivisesti (useampia tunteja viikossa).

Lyhyesti testistä:
Kesto n. 5-15min, jonka aikana suoritat reaktioaikatestin yllämainitulla sivustolla yhteensä 40 kertaa (yksi kerta sisältää klikkauksen ja tuloksen ylöskirjaamisen taulukkoon). Testi suoritetaan yhden käden jokaisella sormella (peukaloa lukuunottamatta) yhteensä 10 kertaa.

Tulosten pohjalta tullaan kirjoittamaan pienimuotoinen biologia-aiheinen tutkimustyö, jonka tarkoituksena on yrittää selvittää onko instrumentin pitkäaikaisella soitolla mitään vaikutusta reaktioaikoihin. Pyydänkin, että jos testiin osallistut, niin noudatat annettuja ohjeita ja suhtaudut testiin tarvittavalla vakavuudella.

Jos olet kiinnostunut ja valmis osallistumaan testiin, niin laita sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: joona.sorjonen@hotmail.fi ja lähetän sinulle ohjeet kuinka toimia ja taulukot johon kirjata tuloksesi. Jos jokin jäi vielä epäselväksi, niin kysymyksiä saa laittaa.

PS: Jos tälläinen mainostaminen on kiellettyä, niin poistakaa tämä ketju vaan

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat