Seuraa 
Viestejä22

Lukasin tuon...
http://www.tiede.fi/uutiset/4761/aivoku ... lykas_olet

...Toinen tärkeä alue on aivan ohimon alla oleva otsalohkon etuosan sivu, jonka toimeliaisuustasot ennustavat viisi prosentti vaihtelusta.

Nyt tutkijat huomasivat, että samaisen otsalohkon alueen hermoyhteydet aivojen muihin osiin ratkaisevat paljon. Yhteyksien vahvuus selittäisi tutkijoiden mukaan kymmenen prosenttia älykkyyden vaihtelusta...


...mutta en yllättynyt. Miksi? Harrastan itsehypnoosia. Juuri tuo aivojen alue aktivoituu huomattavalla tavalla kun "menen syvemmälle". Se voi tuntua päänsärkymäiseltä, muttei kuitenkaan. Ikäänkuin käsi painaisi päätä pehmeästi alaspäin, tvs.

Voin vakuuttaa että hypnoosi toimii, siinä että yritetään saada aina vaan helpompaa ja nopeampaa yhteyttä suoraan alitajuntaan. Siinä tuskin on kyse mistään sielunelämästä, vaan asia on todennäköisesti biologiaa. Alitajunta on jollain tavalla tukiranka normaalin ajattelun takana, jokin, jolla on suora yhteys kaikkiin kokemiisi asioihin, tietoon, ja tietysti koko kehon hallintaan.

Ja kun mainihin sanan "hypnoosi" niin korjataan heti ennakkoluulot:
- Hypnoosi ei voi kontrolloida sinua siten, ettet voisi liikuttaa käsiäsi ja jalkojasi, ellet harjaannuta itseäsi siihen ja todella halua sitä.
- Hypnoosi vaikuttaa eri ihmisiin eri tavalla/voimakkuudella. Jotkut pääsevät syvimpään transiin jo ensimmäisillä kerroilla, mutta joillakin siihen voi mennä paljon pidempään. Ei kuitenkaan ole ketään joka ei transsiin pääsisi, koska jo pelkkä nukkuminen tai elokuvan tuijotus vie sinne lievästi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat